oğlunu öldürmeye kalkan bir kadından bahsediyorum... neyse ya zaten anlaşmalı evlendim. eğer eşim o kadına sahip çıkarsa on çocuğumda olsa eşimi boşarımtabiki ataya küsülmez ama bu annenin değişik bir tarafı var erkek sonuçta çok sinirlenip ağzından çıkmıştır ama ömür boyu küs kalacağını sanmam öte yandan da eşine taparcasına aşık bi hali var gözü başka kimseyi görmemiş baksana
o gün çok üzgündüm canım yanmıştı ama sizinde herseyi arastırıp belden asagıya vurmanıza hayran kaldım kusura bakmayın özürdilerim ama sayfa sayfa not etmiyor yada arastırmıyorum kim ne demişti ne yazmıştı diye evet kv deye cadı deim ama ne yüzüne karsı nede esimin yanında demedim olay bana dönecek galiba kusura bakmayın konu sahibesin den de sizden de özürdilermal işte demek mutlu değilsin tamda konu sahibi gibi kadınlara özeniyosun kv ye cadı demişsin şimdi bu konudaki tavrın ne
İyi hoşta ne nezaketli insanlar var karşılaştıkları sorunlar karşısında, nezaketi bırakanlar unutanlar , işler çığırından çıkmasa neden annesiyle kötü olsun ,nermin kötü olsa eşi evlenmezdi.. Annesinin kıskançlığı .Hem sizin başınıza gelse ,Allah göstermesin bu tarz kişiler bu kadar anlayışlı ve özverili olup sakince davranabilir hiçbişey olmamış gibi sakinliği,kibarlığı korurmuydunuz ? Sanmam .Buna siz karar veremezsiniz. Bu yaşına kadar sokakta büyümedi nu adam. Onu doğuran kişi büyüttü.
Aralarında sorun yaşamış olabilirler, oğlunu koruduğunu düşünüyor olabilir v.s ama bu hakları yaktığını göstermez.
Siz goruşmezsiniz olur biter ama annesine küfür eden kocaya da aferin demeyin.
Bunu ben oturduğum yerden de kolayca yazmıyorum inanın bana.
anlaşamadıysan cevap vermemek en doğrusu şekerim aynı şekilde cevap verince beğenmediğin bu şeyi sen de yapmış oluyorsun sonuçta öyle değil mi topiklerde boşuna gerginlik oluyor hem de konu sapıp başka yönlere gidiyorcanım insan kendisindeki yarayı başkasını yargılayarak yapmamalı. ben eşimi öldürecekti diyorum oda hala anne hakkı diyor
kendileri kaybettiler canımyok canım aile komple tedavi almalı yani düşünsene kardeşin hadi dövün dese döver misin yeğenini
canım özür diledi ve konu kapandı zatenanlaşamadıysan cevap vermemek en doğrusu şekerim aynı şekilde cevap verince beğenmediğin bu şeyi sen de yapmış oluyorsun sonuçta öyle değil mi topiklerde boşuna gerginlik oluyor hem de konu sapıp başka yönlere gidiyor
gerekirse yazabilirsin ben samimiyetine inanıp anlatmış bigün karşıma sunulacagı aklıma gelmemiştiya bana çok şey anlatmıştı ama rencide etmek için söylemiyorum. böyle tuhaf insanlarda var.
Keşke paylaşımlarımızı birbirimizin hassas olduğu noktaları tokat gibi çarpamadan yapabilsek..zaten
yazmak gibi bi niyetim yok ama nasıl belden aşagı vuruyor görüyorsunuz demi
bak böyle söyleme allah korusun dua saatine denk gelir anladım ben seni zatenoğlunu öldürmeye kalkan bir kadından bahsediyorum... neyse ya zaten anlaşmalı evlendim. eğer eşim o kadına sahip çıkarsa on çocuğumda olsa eşimi boşarım
aynen öyle olmuş iki taraf için de hayırlısı olsun artıkkendileri kaybettiler canım
hepsini yaptım canım rahatım şimdiAman bismillah kendimi televizyonda cikan dizilerde hissettim orda da gaddar buyucu kaynanalar varya.Yine iyi kalmissiniz boyle.Bence gidip bi okutun kendinizi nazar duasi falan.Evinize hoca getirin derim.Efendimiz bile demis kaderin onune gececek tek sey nazardir diye.Kaynana degil cadi resmen
o gün çok üzgündüm canım yanmıştı ama sizinde herseyi arastırıp belden asagıya vurmanıza hayran kaldım kusura bakmayın özürdilerim ama sayfa sayfa not etmiyor yada arastırmıyorum kim ne demişti ne yazmıştı diye evet kv deye cadı deim ama ne yüzüne karsı nede esimin yanında demedim olay bana dönecek galiba kusura bakmayın konu sahibesin den de sizden de özürdilerm
ben kötü ne dedim ALLAH AŞKINA NEYSE ŞİMDİÇIKACAM ZATENnermin ve S Sargoz bu konuşmalar hiç hoş değil ki nermin konu açmış yardımcı olalım fikirlerimizi söyleyelim ağır eleştirilere ne gerek var ki hem sonuçta yaşanmış bitmiş bundan sonra yapması gerekenler önemli olan ayrıca nermin senin de fikirlerine karşı gelen kişiye ailesinden vurman bence hiç hoş değil ayrıca polemikten götürür ikinizi de bence saygı çerçevesinde anlaşın olmuyorsa da konuşmayın birbirinizle ayrıca nermin konu açıyorsan elbet olumsuz yorumlar olacaktır bunlara hazırlıklı olman gerekir terslemek ya da ailesinden dem vurmak çözüm değil
karşılıklı dem vurmanızı diyorum sen veya o diye ayırt etmedim ki ikinizi kıracak ya da yargılayacak birşey de söylemedim farkındaysanben kötü ne dedim ALLAH AŞKINA NEYSE ŞİMDİÇIKACAM ZATEN
KESKE O KONU DA Kİ DİGER MESAJLARIMIDA OKUSAYdınız kusura bakmayın yinedearaştırmaya gerek yok ara yorum değil konunun ilk yorumu, tartışmak değil amacım ama aslında sen de içten içe kv hayatınızdan çıksın istiyorsun kocan sana itaat etsin istiyorsun yazmışsın zaten, kişi bir tek kendine yalan söyleyemez nermin sadece açık açık yazıyo bunu bunu yaptım diye
filmlerdekilerden daha beterdi vallahiSTV deki 3. sinif dizilerdeki kotu karakterler gibi bir kadinmis ya. dizi karakteri resmen, gercek olamayacak kadar kotu
tamam bi an sinirlendim niyetim sizi kırmak degildikarşılıklı dem vurmanızı diyorum sen veya o diye ayırt etmedim ki ikinizi kıracak ya da yargılayacak birşey de söylemedim farkındaysan
oğlunu dövdürüp kardeşinin kızıyla evlendirmeye çalışan kaynananın yaptığı büyüden etkilenip ms hastası yaptığı kardeşinin kızının hazin sonuSTV deki 3. sinif dizilerdeki kotu karakterler gibi bir kadinmis ya. dizi karakteri resmen, gercek olamayacak kadar kotu
Bu adam seni cok seviyo kizselam arkadaşlar bende kaynanamla yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum anlatıp kurtulmak istiyorum. en başından anlatayım biraz uzun olabilir kusura bakmayın. biz eşimle aynı şehirde yaşıyorduk ama farklı okullardaydık yani birbirimizi fazla tanımıyorduk. neyse eşim öğretmen lisesini kazanıp başka şehire gitti bende yaşadığım şehirde lisede okudum. ikimizde farklı üniversiteler ve farklı bölümler kazandık. üniversite birinci sınıf bitti herkes memleketine geldi bizde lise arkadaşlarıyla buluşalım dedik. bir tane arkadaşımız eşimi de getirmiş ilk orda tanıştık ve gerisi geldi sevgili olduk. ama telefon ve internetle görüşebiliyoduk çünkü farklı şehirlerde okuyorduk. yaşadığımız yer küçük bir ilçeydi yaz tatillerinde ancak birbirimizi uzaktan görebiliyoduk. biz üç yıl çıktıktan sonra eşimin annesi bir gece beni aradı ve olaylar o sırada koptu. bana bak nermin dedi ben seni istemiyorum böyle uzun yıllar sevgili olanlar evlenemezler sen tecrübelisin oğlum saf sen oğlumu kandırdın büyü yaptırdın kendine bağladın dedi. oğlumu kendinden soğutacaksın. benim aradığımı kesinlikle söylemeyeceksin. eğer söylersen seni babana söylerim kızın erkeklerle geziyo derim dedi. oğlumdan ayrılacaksın sana iki hafta süre veriyorum dedi ve kapattı... bende eşimi aradım herşeyi anlattım. o senin annendir beni istemiyo hem beni anneme söyleyecekmiş. biz ayrılalım dedim. eşim çok sinirlendi bundan sonra annem seni rahatsız edemeyecek nermin ailene de bişey diyemez dedi. bizi ancak ALLAH ayırır annemde senden özür dileyecek dedi. ama ben pek rahat değildim. sonra annesi beni aradı beni affet diye çok yalvardı. bende sonuçta eşimin annesidir dedim affettim. neyse bu kadın beni okurken hep aradı sen çok iyi bir kızsın seni çok seviyorum falan. ben son sınıftayken eşim nişanlanalım dedi. bende sevgisinden emindim. nişan yaptık okul bitince evlenecektik. eşim dediki iki hafta bekle ailemde bazı sıkıntılar var dedi. bende sorun oluyosa nişana gerek yok dedim çünkü benimde içime sinmiyodu okul bitmeden nişan yapmak... sonra beni istemeyee geldiler. babam okul bitmeden olmaz dedi. eşimde ben nermini çok seviyorum kızınızı asla üzmem. nermin benim ilk aşkım ben onun için çok şeylere katlandım. ben nerminden başka kimseyle evlenmem dedi. babamda ben sevenlerin arasına girmem dedi bende eşimle zor kavuştum dedi ve biz nişan yaptık.
o sıralarda kaynanam melek gibiydi. nermin seni çok seviyorum iyiki gelinim oldun. ben çok anlayışlıyım benden hiç çekinme derdi. iki üç ay çok mutluyduk. bir anda melek gibi kadın şeytan oldu. alttan alttan bana laf sokuyodu. eşimle yan yana otururken bizi ayırırdı. aynı koltukta oturmayın birbirinize bakmayın derdi. bu kadar aşk iyi değil derdi. ben ses çıkarmazdım. belki daha da iyi olursam kaynanam sever derdim. bu arada kaynanam kız kardeşiyle aynı evde yaşıyo. kardeşinin bir kızı var adı derya. bu kızı sürekli över benim manken kızım der. güya benim kaynanamın kızı yokmuş deryayı kızı gibi seviyomuş. neyse kaynana iyice çirkefleşti. bir gün eşime dediki mehmet oğlum nerminin az bir hatası olsa bile onu hep döv. kadınlar dövülür dedi. bende anne deryayı da kocası dövse iyi olur mu dedim. kaynana çıldırdı nermin bana laf etti diye tansiyonu şekeri çıktı migreni tuttu. bende korktum. o sırada kaynanamın kardeşi evlendi. yani eşimin dayısı evlendi. dayısının karısının adı merve. merve benim kuzenime benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş bende bunu eşime söyledim. kaynanam o gece bize geldi merve bizim namusumuz merveye laf diyeni öldürrüm kalk oğlum gidelim ayrıl nerminden dedi. eşimde sen git ben nermini bırakmam bundan sonra beni unut dedi. kaynana gitti ama iki gün sonra yine yalvarmaya geldi. eşimde yalvardı bende yine affettim.
sonraki altı ay çok kötü geçti kızlar. az bi şey desem kaynananın tansiyonu migreni yükselirdi. bende kalk doktora gidelim dedim. nermin sen fesatsın ne yani ben yalan mı söylüyorum dedi. neyse doktora götürdük benden sağlam çıktı:) nermin sen kısasın şişkosun seni istemiyorum dedi. bende eşime söyledim. eşime demişki oğlum sen ölki ben öyle demedim demiş. ben eşimle ne zaman sarılsam kaynana nedensiz şekilde ağlardı. bir gün yolda yürüyoruz kaynanam eşime dediki neyse daha çok olay varda çok uzatmayım. bu altı ayda ben yoruldum ve eşimi karşıma aldım. mehmet ben annenle yapamıyorum ben ayrılmak istiyorum dedim. eşim ağladı ve ben seni bırakamam annem önemli değil. annem insan olana kadar onu affetmiycem dedi.
düğüne iki hafta kala bende arsızlaştım. bu arada eşim ailesini terk etti ve hep bizde kaldı. babam kaynanamı çağırdı ve kızımı neden sevmiyosunuz ben tüm masrafı karşılarım maddiyat önemli değil yeterki kızınızı sevin dedi. kaynanam babama ve anneme bağırdı. kızınız kısa ve şişko onu sevmiyorum dedi. ben mehmete kardeşimin kızı deryayı alcam dedi. bugüne kadar ayrılmaları için çok uğraştım büyü yaptırdım ama olmadı oğlum bir türlü nerminden soğumadı dedi. öyle konuşunca eşim annesine bağırdı. ben o arada kriz geçirdim ve kaynanayı kolundan tuttuğum gibi evden fırlattım. eşime döndüm hadi annenle git ben böyle köpeklerle uğraşamam dedim. eşimde ben gitmem annem suçlu dedi. annem seni istemiyosa evimize gelmez dedi. benim için sen önemlisin nermin ne olur beni bırakma dedi.
düğün günü kaynanada geldi. tabi beni artık kimse tutamıyodu. çünkü saygılı oldukça tüm erkek tarafı tepeme bindi. kaynanam hala eşimi deryayla evlendirmek istiyodu. eşimin amcası geldi ve mehmet arka tarafa gel konuşalım dedi. eşim gitti. eşim gelmeyince bende gittim ne göreyim amcaları eşimi dövmüş kaynanmda eşimin boğazını sıkıyo nerminle evlenirsen öl diye... benim ağzım bozuldu. kaynana senin ağzına... dedim. ALLAH seni bildiği gibi yapsın. bundan sonra evime gelemeyeceksin. geldiğin zaman sana çay yerine başka bişeyimi yedirrim dedim. o sıra annemlerde geldi. eşimde beni nerminden ayıramazsın anne ne yaparsan yap ayrılmam dedi. bundan sonra sen benim annem değilsin. benim annem nerminin annesi dedi. düğün böyle geçti. akrabalar diyo biz düğün yerinden ayrıldıktan sonra güya kaynana bayılmış... evlendikten bir hafta sonra eşimin dayısı aradı. eşimde ağız dolusu küfretti ve kapattı. kaynanamda kardeşime küfreden benim oğlum olamaz öyle oğlum yok demiş. eşimde çokta umrumda sanki dedi. komşumuz söyledi millete diyomuş benim de hatalarım oldu suçluyum diye. bende haber gönderdim b..k yemek istiyosun tabiki gel dedim. eşimde annesinin bu sözünü duyunca gülme krizine girdi. istemiyorum dedi. şimdi aranızdan ağır konuşmuşun diyenler çıkabilir ama oğlunu öldürmeye kalkan bir kadına bu laflar az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?