- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Belki sinirlenemeyip, kızamamamın sebebi budur.Ergen daha bu çocuk
Yeni biri benim gibi olamaz ki.yeni birini bulmuş onun sorun edebileceği bütün kızları çıkarıyor çünkü bunların sorun olduğunu senden dolayı öğrenmiş. yani ona ilişkiyi öğretmişsin evet sessiz kal.
Durup dururken geldiler mi çocuğa?20 yaşındaki erkekten ne bekliyorsun ki
Daha çocuk
E ben de polis dedim, sonra tek yaşıyor; kendi ihtiyaçlarını kendi gideriyor. Bunun getirdiği bir olgunluk olur dedim.e bız dedık ergen dıye ?
Üzgünüm ama sen öyle sanıyorsun.Yeni biri benim gibi olamaz ki.
Yani ondan büyük olduğum için eksikligimi arar.
Çünkü karşında ciddiye alınıcak birini göremiyosun. Bilinç altın çocuk bu diyor sana.Biraz mantığın oturduğunda kendine kızmaya başlarsın neden çocuk avuttum ben diye. Herifte tam nankörmüş yalnızBelki sinirlenemeyip, kızamamamın sebebi budur.
Kendime de akıl sır erdiremiyorum. Normalde kanın beynime sicramasi gerekirken gülüyorum
Ergen burada "Yeni biriyle tanıştım, takip ettiklerimi sorun edebilir. Ama tabi ki psikolojiden dem vuracağım ki seni de tamamen kaybetmeyeyim" demek istemiş gibi.Kafam bozuk, yalnız kalmam gerek, herkesi yavaş yavaş takipten çıkıyorum demiş.
ne alakası var meslekle olgunlugun yası 20 ve sız annesı gıbı neden davranıyorsunuz acabaE ben de polis dedim, sonra tek yaşıyor; kendi ihtiyaçlarını kendi gideriyor. Bunun getirdiği bir olgunluk olur dedim.
Bu dengesiz yarın, öbür gün yazar gibime geliyorÇünkü karşında ciddiye alınıcak birini göremiyosun. Bilinç altın çocuk bu diyor sana.Biraz mantığın oturduğunda kendine kızmaya başlarsın neden çocuk avuttum ben diye. Herifte tam nankörmüş yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?