- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çocuğu vardı. Kolay olmayacaktı gelecek benim için.neden bıtmıstı kı o ılıskınız pekı
30lu yaşlardaydı. Ve çok iyi anlaşıyorduk. Belki benim kalemim adamlar benden büyüklerdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu vardı. Kolay olmayacaktı gelecek benim için.neden bıtmıstı kı o ılıskınız pekı
Ben biliyorum da acaba diğerleri nasıl yorumlayacak diye tetikteyim sadeceMesajı yazan arkadaş açıklama yapsın size bi
erkekler 30 gorunce olgunlasmaya baslıyorlar 45 e kadar ıyı gıdıyorlar sonra andropoz donemıne yaklasınca bır cozutuyorlar .Çocuğu vardı. Kolay olmayacaktı gelecek benim için.
30lu yaşlardaydı. Ve çok iyi anlaşıyorduk. Belki benim kalemim adamlar benden büyüklerdir.
22 olan benim, o 20 hattaerkekler 30 gorunce olgunlasmaya baslıyorlar 45 e kadar ıyı gıdıyorlar sonra andropoz donemıne yaklasınca bır cozutuyorlar .
22 ergen dememızın sebebı bu
daha buyuyecek o
22 olan benim, o 20 hatta![]()
oy daha sut kokuyor o ya22 olan benim, o 20 hatta![]()
Eee sivilceler geçti mi acaba?22 olan benim, o 20 hatta![]()
Paraya kıyıp iyi bir krem aldığımdan olsa gerek azalmışEee sivilceler geçti mi acaba?![]()
Femme fetal persona?
Bacım kendine gelBugün onun evindeyken tisortumu aldı kirli sepetine attı. Yani tişört benim neticede bana verebilirdi, ben de evimde yıkardım.
Yani pek ayrılacak adam davranışı değil gibi![]()
Meslekle olgunluğun bir alakası olmadığını bilmenizi istiyorum. Sadece araştırılmış seçilmiş sicili temiz diyebiliriz. Onun dışında olgunluk analizi diye birşey yok.E ben de polis dedim, sonra tek yaşıyor; kendi ihtiyaçlarını kendi gideriyor. Bunun getirdiği bir olgunluk olur dedim.
Hemen örnekleyelim o zaman :)ya cok hosuma gıttıguldum yanlıs anlamayın
femme fatale persona yı sızce burda kac ınsan bılıyordur lutfen halk dili... hepımız bılgılenelım .
bu sey gıbı oldu doktorlar dıye bır dızı vardı orda bır oyuncu abımız oyle bırsey soyledı kı cumlenın basından sonuna kadar fener tutulmus tavsan gıbı kaldı ızleyıcıleronun gıbı olduk
cok tesekkur ederımHemen örnekleyelim o zaman :)
Böyle cazibesi, flörtözlüğü ve entrika becerisiyle milleti parmağında oynatan, icabında devlet kurup devlet yıkan kadınlar benim gözümde femme fatale diyince canlanan. Mesela Kleopatra, tabiki Anna Boleyn yerlilerden Hürrem.
Bacım kendine gel
Eski sevgilim beraber çok güzel bir haftasonu geçirip, bir dahaki buluşmamız için bana bilet almışken, beni yolcu ettiğinin ertesi günü terk etmişti![]()
Sonra ne oldu peki? Hiç geri döndü mü?Benim 3,5 yıllık sevgilim hediye alıp gelmişti. Güzel bir gün geçirdik, geç saatlere kadar aşk mesajları atmıştı. Ertesi gün "ben hayatımı yaşamak istiyorum" deyip mesajla terk etmişti beni.
O kadar inanamadım ki güldüm önce. Tabii sonrası kendimi yerlere atıp ağlama krizleri...
Allah'tan aldığı kaban güzeldi de yerlerde yuvarlanırken üşütmedim. Gerçi halı vardı ama neyse...
Bazı erkeklerin işlemci hızında sorun var demek ki.![]()
Sonra ne oldu peki? Hiç geri döndü mü?