- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
- Konu Sahibi Meredith Grey
Neden? :)
Size hiç bir yönden uymadıgına emin oldugum kişiyi sonradan üzüleceğinize, böylesine saçma sapan bir şekilde hayatınızdan çıkarmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden? :)
Tabi güzel bir avuntu ama inan öyle olmuyor. Bence senin için de iyi olmuş. Kadınların genelde kendinden büyük erkeklerle olmasının nedeni zaten erkeğin geç olgunlaşması. 20 yaşında daha çocuk o emin ol.Yeni biri benim gibi olamaz ki.
Yani ondan büyük olduğum için eksikligimi arar.
Kendimi yüksekte görmüyorum. Kendimi biliyorum.2 gün sonra duyguların değişir. hangimiz ilk günkü duygularla yaşıyoruz ki? 20 yaşında bi çocuk mesleğin de getirdiği bir göz açma durumundan sonra seni hatırlayacağını sanmıyorum
Ne alaka?
Gayet çarpıcı biri oldugumu düşünüyorum.
Benim de hayat standartlarım, yaşayış tarzım göz önüne alındığında onu sallamamam beklenir ama öyle olmuyormuş bakınız..
Çarpıcı biri olman durumu değiştirmediğini gördün umarım. hatta 1 hafta bile geçmemiş. kendini çok yüksekte görüyorsun ama karşındaki seni bir saniyede engellemiş. bu gerçeklere artık biraz kulak ver...![]()
Burclariniz ne?Yazacağını biliyorum dediginiz gibi.
Muhtemelen birini bulduysa bile benim gibi davranmasını bekleyecek.
Kendi yaşıtı bir kızın da benim davrandigim gibi davranmasını beklemiyorum ona.
Sürekli çevrimiçi mi, ay şimdi kimi takip etmiş diye bakıyordum.Size hiç bir yönden uymadıgına emin oldugum kişiyi sonradan üzüleceğinize, böylesine saçma sapan bir şekilde hayatınızdan çıkarmış![]()
Ben Kova o YengeçBurclariniz ne?
Biten tüm ilişkilerimden sonra karşı taraf mutlaka geri dönme faaliyetleri içine girdi.Tabi güzel bir avuntu ama inan öyle olmuyor. Bence senin için de iyi olmuş. Kadınların genelde kendinden büyük erkeklerle olmasının nedeni zaten erkeğin geç olgunlaşması. 20 yaşında daha çocuk o emin ol.
Büyüyecek ablası.kusura bakma seninki polis olmuş ama adam olmamiş..
Ne?Sipsevdi kelimesinin, tdk sozluk anlami tam olarak sizsiniz.
Tamam herkes herseyi yasayabilir, ozgurdur lakin ne yapiyorsunuzda bir muddet sonra erkekler suzden kacarcasina gidiyor.
Anladigim birde su var, seveni sevmeyip tepeni tercih ediyorsunuz ..
Kk ca saskiniz.
öle de ben polis oldum diyor şakayla karışık yakışıklı görüneyim kızlar var dişarda vs gibi sölüyorBüyüyecek ablası.
Ne?
Kimsenin benden kaçarcasına gittiği yok.
Bir önceki ilişkimdeki insan hala arıyor, yazıyor. Fazlasıyla el üstünde de tutuldum.
Tuhaf bir tip. Aşırı duygusal da kirilmamak için dalgaya mi vuruyor nedir?öle de ben polis oldum diyor şakayla karışık yakışıklı görüneyim kızlar var dişarda vs gibi sölüyor
sana bunu söleyebilir mi?
düşünmesi lazim acaba kırabilir mi?
sende sevildiği düşünmüşsün..
20 yaşında olsa 40 yaşında olsa değişmez bu insanlar.
sadece meslegine degil adamlığını bilmeli...
Peki sen üslubunun ne derece ağır belki de yaralayıcı olduğunun farkında mısın? Kaç tane ilişkimi biliyorsun ki adamlar senden kaçıyor diyorsun?Bir onceki degilse ondan onceki, yada bi onceki, ne onemi varki.
Zor tutuyorum kendimi, gururuma yediremiyorum aricam, arasammi diye konu acmistiniz, hatta arasaniz adamin ok oldugundanda emindiniz.
Demem o ki, simdi heycan, tutku vs gibi gorunsede belli bir zaman sonra derin izleride beraberinde getiriyor. Cok sey alip gidiyor sizden farkina varin.
Adam çocukYalnız bu adam değil çocuk![]()