- 25 Eylül 2011
- 7.511
- 11.370
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günah keçisisin bibiAha gene benyazmayın şoyle şeyler sonra konu dışından gidiyorum
Ama senin dediğin gibi yapmasın bence artık yapıcağı tek şey sessizliğe bürünüp köşesine çekilmek :×7:
Birde bazen çok ciddi bir ortam oluyor evde, bir yorum görüyorum ki bunun başınıBibibella ya da @ModernCadi çekiyor, yorumuna denk geliyorum. Eşim de bana bakıyor, ne gördün de ne gülüyorsun der gibi. Birde işte mesela "ya bibibella yorum yazmış ona güldüm" deyince "kim kim kim" diyor, haydiiii sabahlar olmasın
![]()
Sorma yaHhh şuan tamda bunu yaşıyorum herzamanki gibi eşim neye gülüyosun diyo![]()
Sorma yaçok yaşıyorum bunu. Yada eşim uyuyor oluyor tutamıyorum kendimi. Bide anlatırken kişinin nickname'ini kullanıyorum olay iyice dolaşıyor
![]()
Gorumce gelirmis sen benim ördüğüm yeleğe kurban ol, zevksiz diye #@$@@
Benim eşim, erkekler kulübü istiyor mesela. Haksızlığı iddia ediyor artıkaynen evet kendimi tutamaynca gene kimin dedikodusunu yapyosunuz kim bilir diyi
![]()
Görümcenin ismini bilmeden önermeyelim yoksa benimde aklıma geldi :)))simdiye kadar okudugum en aksi bi duurumdasin
adamlar iyi olmasa tamamda neyse
kocanda supermis maasalalhhh nazar degmesin:)
ölû takldi yapmak iyi fikirmis :)))
bebek kiz mi erkek mi kiz sa gorumcenin ismini koy belkii affeder :)
kv de de olur :)))))))))Görümcenin ismini bilmeden önermeyelim yoksa benimde aklıma geldi :)))
E ben okuyorum genelde ilginç gelen konuları kendiside yorum yapıyorBenim eşim, erkekler kulübü istiyor mesela. Haksızlığı iddia ediyor artıkbdv nasıl diye soruyor ya da.
Benim bir malum olayım oldu böyle bir meseleden, şimdi dilinden kurtulamıyorum. Olay epeeeey uzadı tabi ama burda açıkça yazamıyorum meseleyi tabii :/)E ben okuyorum genelde ilginç gelen konuları kendiside yorum yapıyor![]()