Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemezler Değil miValla bu saatten sonra hicbirini yemezler bence.
Kaynanayi gec, kocamin o 'dedikodun ne pismis' cumlesi altinda ezilirdim.Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Yalnız içinde ne varsa bi mesaja dökmüş en azından birini söyleyiyeydiOnu demeyeydi eyiydigerçekten de elle tutulur bir yani yok :)
Hormonlar vs derken motora bağlamış, nasıl bir şehvetle yazdı da kendinden geçtiyse artık, fark ettiğinde dağlar denize paralel kalmışYalnız içinde ne varsa bi mesaja dökmüş en azından birini söyleyiyeydi
O zaman kurtarma şansı olurdu kombo yapmış konu sahibi![]()
Bu durumun bir değişik versiyonunu yaşadım. O zaman kişiler en yakın arkadaşıma karşılık öğretmenimdi. Ve epey ağır bedel ödemiştim, yıllar evvel olsa bile...
Aslında konu "telefon hacklendi" diyerek diğer bahanelere kapanmış gibi duruyor ama, meseleyi "hamilelik kafası komik olacağını düşündüm, bilerek başkasına yazıyormuş da yanlışlıkla sana atmışım gibi davranacaktım eşim onay vermeyince devam edemedim elime yüzüme bulaştı, hormonlar tavan, o anda saçma gelmemişti güleriz sanmıştım" diyebilirsiniz. Olmaz mı? :)
Yapma. Sivama.Ayy hemen bunu deniyorum! Aslında Ezgi'ye şaka yapmak için dedim ama anlamayınca ben de hacklendiyle komik olur diye düşündüm. O sırada mantıklıydı falan diyeyim. Çok teşekkürler
Aynen aynen, araya zaman girmeden yapın bence... :)Ayy hemen bunu deniyorum! Aslında Ezgi'ye şaka yapmak için dedim ama anlamayınca ben de hacklendiyle komik olur diye düşündüm. O sırada mantıklıydı falan diyeyim. Çok teşekkürler
Bi yelek örmüş iğreeenç laneet reziiil birşeyHormonlar vs derken motora bağlamış, nasıl bir şehvetle yazdı da kendinden geçtiyse artık, fark ettiğinde dağlar denize paralel kalmış![]()
Ya bunlar klasik mevzular, tabiiki unutulur gider. Evlat doğar, bizim kız da anne hamilelikti der, geçip gider. Bdv ne enkazlarla dolu. Konu sahibesi de aslında çok naif birisi... Üzülsün istemem :)Bi yelek örmüş iğreeenç laneet reziiil birşey
Ay valla torun doğunca unutulur gider diye düşünüyorum :)
Yapma. Sivama.
ben sizin yerinizde olsam soyle derdim anneye.Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.