Dünyanın En Uzun Tırnaklı Kadını (tamamiyle gerçek)

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul

Dünyanın en uzun tırnaklı kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren kadın geçirdiği trafik kazasında tırnaklarını kaybetmiş. Acaba bu tırnaklarla işlerini nasıl hallediyordu?

klava:

iğrenç bu tırnaklarla nasıl yaşanırki televizyonda öyle bir kadın çıkmıştı belli bir yaştan sonra tırnakların ağırlığından dolayı omuzlarda ve kollarda ağrı oluyormuş

akşam akşam çok acıkmıştım üstüne de diyetteyim valla bu resmi görünce tamamen gitti.tek lokma yiyesim yok.ben bu resimle bir ayda süper kilo veririm :)

İğrenç...Afedersiniz poposu moklu moklu geziyordur bu..İğrenç kokuyordur kesin..bir sürü de hastalığı vardır..:umursamaz:

daha öncede görmüştüm bu kadın hala yaşıyormu bu kadar mikrop taşıyan tırnaklarla hayatta kaldıysa bravo doğrusu iğrenççççççççççççççççç

kadının tırnaklarını kesmesi için baskı kurduklarını düşünemiorum ohaoldumsmilekadın:hayır kesemem yıllarca saçımı süpürge ettim onlara gözüm gibi baktım bütün iğreçliklere katlandım nayırr nayırrrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…