• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyaya yine gelseniz aynı kişiyle mi evlenirdiniz?

cevap verin lan! baaayan dedik olmadı, bu işi kabalıkla çözecem :57:

dur panik yapma ya gelir herkes, kesinlikle evet yine eşimle evlenirdim:16:

Son düzenleme:
:86:

kaç yıldır evlisiniz
birbirinize nası davranıyosunuz
mutlu bi evlilik için yapılması gerekenler neler
mutsuzsanız evliliğinizdeki sorunlar ne, nelerden dolayı pişmansınız

bunları da anlatırsanız güzel bi kamu oyu yoklaması olur bekar baaayanlar için :86:

Dünyaya bir daha gelirsem ve illaa evlenceksemm,kesinlikle eşimle evlenmek isterdim.
Aşıgım,seviyorummmmmmmmmmmm

8 yıla yakındır evliyiz..e kavga gürültü yok mu var illaki...Ama alttan almayı ikimizde çok iyi biliyoruz..Aynı evi paylaşıyorsun ve ister istemez zıtlıklar oluyor..Hele çocuk olduktan sonra illa ki yaşıyorsun sorunlar ama bizim çocuk olmadan önce çok tartışmamız olmazdı....ama şimdi özellikle çocuk hasta olunca birbirimizden mümkün oldugunca uzak dururuz :9::9:
ama herşeye rağmen bir daha gelsem dünyaya onunla evlenirdim..canım o benimmmmmm:69::69::69::69:

Evett:69: Anasına babasına kardeşine teyzesine anneannesine rağmen :52: yine onunla evlenirdim...

8 yıla yakındır evliyiz..e kavga gürültü yok mu var illaki...Ama alttan almayı ikimizde çok iyi biliyoruz..Aynı evi paylaşıyorsun ve ister istemez zıtlıklar oluyor..Hele çocuk olduktan sonra illa ki yaşıyorsun sorunlar ama bizim çocuk olmadan önce çok tartışmamız olmazdı....ama şimdi özellikle çocuk hasta olunca birbirimizden mümkün oldugunca uzak dururuz :9::9:
ama herşeye rağmen bir daha gelsem dünyaya onunla evlenirdim..canım o benimmmmmm:69::69::69::69:

maşallah. çok özeniyorum uzun yıllar aşk dolu geçen evliliklere :) Allah bozmasın

@griplikus, sen baya dertlisin sanırım :) neden kıs

dügün seneyeee 6 yil olduu ama binlerce kez evet evet evet yine dünyaya gelsem yine onu secerdim yine onu severdim yine onun olurdummm asigim asik :69:

Back
X