- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
- Konu Sahibi Evremnigne
-
Ama ilac kullanirken kanama olmasi normal mi? Adetim bitti ilaca basladim, yeni adet gordum sayilir yaniDubbaston adet söktürücü
Ben kullanmıştım 1 defa
Ama ilac kullanirken kanama olmasi normal mi? Adetim bitti ilaca basladim, yeni adet gordum sayilir yani
Doktoruma soyliycem ama haftasonu :/ pazartesiyi bekliyorum. Adet gunlerim hep ayni. Ama adetimin oncesinde tam 1 hafta kahverengi lekelenmem oluyor.10.güne oluyorsun zaten ilaçla
Doktorunuza danışın derim
Adet düzensizliği var sanırım sizde ?
Doktoruma soyliycem ama haftasonu :/ pazartesiyi bekliyorum. Adet gunlerim hep ayni. Ama adetimin oncesinde tam 1 hafta kahverengi lekelenmem oluyor.
Regl oldugunuzda kac gun surdu peki?Bende kullandim rahim kalinligi sebebiyle, 5.gunden itibaren lekelenmem oldu. 10.gunde kanamam basladi regl oldum. Yani normal endise etmeyin
Ben adetten kac gun sonra basladim hatirlamiyorum ama normal bir adet degildi 15 gun cok yogun olmustum. Sonra bitince doktora gittim rahmin kalin dedi duphaston yazdi ve bana bunu kullaninca yogun olacaksin korkmana gerek yok adet bitince gel dedi. 5. Gun leke basladi 10. Gun normal adet basladi 1 hafta kadar surduRegl oldugunuzda kac gun surdu peki?
Kullanmaya ne zmn baslamatnz, adetim bitince basla demisti doktor bana
Cnm ya dediğin gibi test aldım sonuç hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsinBence siz bir test yapın
Canım hayırlı olsun hamileliğin duphastonu neden içiyordun hamile kalmanamı vesile oldu polikistik overmisin ne olur cevap yazCnm ya dediğin gibi test aldım sonuç hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
İlacı 10 gün kullanmam lazım beşinci günüm kahverengi lekelenme başladı galiba bende ilaç bitmeden adet olucam bırakmam gerek dimiBende kullandım bunu. Günde 1 kere yazmıştı dr'm ve kutu bitmeden adet olmuştum. İlacı bıraktım ve tekrar dr'a gittim olmaması gerekiyordu kutu bitmeden adet olmaman lazımdı dedi ve yeni tarih verdi o tarihle beraber günde 2 kez kullandım. Kutu bitti bi kaç gün sonra adet oldum
Canım ben doktor tavsiyesi ile ilk 3 ay düşük tehlikem olduğu için günde 3 tane içtim hamileliğimin 12. Haftası bıraktım ne oldu canım neden sordunKızlar duphaston hamilelik sırasında kullanılabiliyor mu lütfen kullanan varsa yardımcı olabilir mi çok zor durumdayım
Allah razı olsun canımın ici Rabbim sen daha olsun demeden tüm işlerini hayırlısıyla görsün.Canım ben doktor tavsiyesi ile ilk 3 ay düşük tehlikem olduğu için günde 3 tane içtim hamileliğimin 12. Haftası bıraktım ne oldu canım neden sordun
Canım benim ya korkma duphaston düşük tehlikesi için progesteron içeren bir ilaç günde 3 tane iç ama ben bide bunu içerken proluton iğnede oldum hep bende pozitif olduktan bir hafta sonra kanama yaşadım sonra bu ilaca iğneye başladım kanama kahverengiye döndü benim doktorum olduğum yerde çok iyi bir doktor profesör 12. Haftaya kadar istirahat et dedi proluton iğneyi haftada iki kere oldum 14. Haftadan sonra haftada 1 ve şuan hala devam ediyorum 24. Hafta iğnede bitecekAllah razı olsun canımın ici Rabbim sen daha olsun demeden tüm işlerini hayırlısıyla görsün.
Yurt dışındayım pozitif sonucu burada aldım 1 hafta sonra kanamam oldu . Dr gittim bana bu ilacı verdi . Ama dil yok zar zor eşim anlattı derdimizi biraz anlattık . Türkiye de ki doktoruma ulaşamadım. Kullaniyim mi diye soramadım . Sonra jelim bitti burada bulamadık hiç bir yerde yok . Proluton vurdurucam oda hiç bir yerde yok . Öyle rabbime emanet gidiyorum ki o ol derse rızık verdiyse tutunacak yavru .
Canım estroferm ile birlikte kullanmam da sakınca yokCanım benim ya korkma duphaston düşük tehlikesi için progesteron içeren bir ilaç günde 3 tane iç ama ben bide bunu içerken proluton iğnede oldum hep bende pozitif olduktan bir hafta sonra kanama yaşadım sonra bu ilaca iğneye başladım kanama kahverengiye döndü benim doktorum olduğum yerde çok iyi bir doktor profesör 12. Haftaya kadar istirahat et dedi proluton iğneyi haftada iki kere oldum 14. Haftadan sonra haftada 1 ve şuan hala devam ediyorum 24. Hafta iğnede bitecek
Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah . Canım estroferm kullanıyorum aynı zamanda onunla birlikte kullanmam da sakınca var mı?Canım benim ya korkma duphaston düşük tehlikesi için progesteron içeren bir ilaç günde 3 tane iç ama ben bide bunu içerken proluton iğnede oldum hep bende pozitif olduktan bir hafta sonra kanama yaşadım sonra bu ilaca iğneye başladım kanama kahverengiye döndü benim doktorum olduğum yerde çok iyi bir doktor profesör 12. Haftaya kadar istirahat et dedi proluton iğneyi haftada iki kere oldum 14. Haftadan sonra haftada 1 ve şuan hala devam ediyorum 24. Hafta iğnede bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?