Duphaston ile kanama

Canım estroferm ile birlikte kullanmam da sakınca yok

Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah . Canım estroferm kullanıyorum aynı zamanda onunla birlikte kullanmam da sakınca var mı?
Amin sağol canım inşallah sende sağlıkla kucağına al o ilaç hakkında bilgim Yok maalesef

Arkadaslar mrb biraz zman olmus yazmayali ama okuyaniniz varsa cevp verebilirmi. Cocuk icin doktora gttim doktor bana rahmini gebelige hazirlayim once dedu ve duphaston ve monodoks verdi ilacim bitti iki gun snra adet oldum suan adetimin 5.gunu ve adetimin 3.gununden itibaren yumurta buyutucu igne kullaniyorm fakat 5. Gunum ama kanamamda azalma yok sanki ikinci yada ucuncu gunu gibi cok yogun.korkuyorum sonucta tedaviyede basladik ya ignelerim biterde adetim bitmezse ne ypcam bn yardmci olurmusunuz lutfen

İğne konusunu bilmiyorum canım ama duphaston kullandığım ay benim de kanama uzun ve çok yoğun olmuştu

Merhaba bende şuan kullanıyorum bugün 3 . günüm hafif leke gelmeye başladı siz lekenme olduğunda ilacı kullanmaya devam ettiniz mi lütfen cvp yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…