1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım
ben: otobus gectimi gibi muhabbet actım
cocuk: yok ben yenı geldım duraga dedi
cocuk: sadece o otobusmu gecıyor gıdecegın yerden
ben: evet malsef...sanırım ogrencısınız
cocuk: hayır X yerde calısıyorum
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
ben: peki ozaman hoscakal diyip gulumsedim
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi(( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi. ondan hoslanıyorum.
aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?
1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi(( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi. ondan hoslanıyorum.
aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?
sizin adınıza sevindim, önceden niye kaçmış bilinmez, belki hayatında başkası vardı, şimdi de ilişkisi bitti belki... bence telefon olayı ucuz numara gibi... zamana bırakın,niyeti varsa o adım atacaktır...
telefon olmaz ya çocuk oyunu gibi olur saf değil ya oda anlar iyi bir imaj olmaz senin için zamana bırak ama her gördüğünde günaydın nasılsın diye sor baktın olmuyor açıl gitsin sen düşüncene bırak o düşünsün
bu 2 gun goremedim mesela hemen aklımda bınbır turlu soru. ya artk bu saatte gelmesse ya artık servisi burdan gecmıyorsa vs.. bınbır turlu soru gelıyor aklıma.(( nasıl acılıcam pekiiiiiiiii bana yol goster (
kahve içmek istediğini söyle zaten niyeti varsa kabul eder ama onun öncesinde bir muhabbet kurman gerek erken gidiyordur işe belki yada servisinin yeri değişmiştir aklına kötü şeyler getirme
muhabettımız suanda nasılsın işler nasıl gibi havadan sudan. eger servıse gec kalmıssa uzaktan bana el sallar öle gıder servise . işte bu 2 gun goremedm ıcımde sıkıntı olustu resmen dokuz doguruyorum noldu dıye :) ondan tel no numarasını yapim demiştim hıc diilse telefonum onda durur belki arar fılan dıye dusunuyordum ama bilemedm sımdı kahveye cagırsam ne olur dıye
yahu konuşup el sallıyormuş daha ne istiyon diz mi çöksün önündemüsait olduğun bi zamanda kahve içelim mi diye sorarsın ne kaybedersin ki
ama daha yenı oluyor bunlar ondan demiştim :) benı cesaretlendırdn tşk ederim :) ınsallah yarın gorurum
yarın görünce kahve içelim mi demezsen gelme buralara görmesin gözüm seni
:26:ınsallaahhhhh cesaretımı toplarsam dıcem :))
:26:ınsallaahhhhh cesaretımı toplarsam dıcem :))[/QUO
Heralde ciddi degilsin yani hic taninadigin bi kere 2 3 cumle konustugun adama kahve icelimmi teklifinde bulunmayacaksin
Simdi ben bi erkek olsam tanimadigim biri gelip kahve icelimmi dese yani bi erkek olarak iyi seyler dusunmezdim
Rezil etme kendini
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi(( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?