duraktaki cocuk.. nasıl yol izlemeliyim?

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım

ben: otobus gectimi gibi muhabbet actım
cocuk: yok ben yenı geldım duraga dedi
cocuk: sadece o otobusmu gecıyor gıdecegın yerden
ben: evet malsef...sanırım ogrencısınız
cocuk: hayır X yerde calısıyorum
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
ben: peki ozaman hoscakal diyip gulumsedim

bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi (( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi.

aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?

Son düzenleme:

sizin adınıza sevindim, önceden niye kaçmış bilinmez, belki hayatında başkası vardı, şimdi de ilişkisi bitti belki... bence telefon olayı ucuz numara gibi... zamana bırakın,niyeti varsa o adım atacaktır...

Bence bu kadar uzun bakismadan hayir cikmaz. Zaten siz onunla konusarak ilk adimi atmissiniz ve hoslandiginizi belli etmissiniz. Bundan sonrasi size karsi bir sey hissediyorsa ona kalmis. Telefonunuzu o istemeden vermek uygun degil gibi geldi bana. Tabi size kalmis.
Hayirlisi. ♥♥♥

Zaten ilk konusan siz olmussunuz bence istiyorsa gelir zaten bir sey yapmayin akisina birakin

resmen zamanım tukenıyor (( kac aydan beri sabır gosterıyorum sonunda beyfendı geldı ama genede korku var ıcımde. bu 2 gun goremedim mesela hemen aklımda bınbır turlu soru. ya artk bu saatte gelmesse ya artık servisi burdan gecmıyorsa vs.. bınbır turlu soru gelıyor aklıma.

telefon olmaz ya çocuk oyunu gibi olur saf değil ya oda anlar iyi bir imaj olmaz senin için zamana bırak ama her gördüğünde günaydın nasılsın diye sor baktın olmuyor açıl gitsin sen düşüncene bırak o düşünsün

bu 2 gun goremedim mesela hemen aklımda bınbır turlu soru. ya artk bu saatte gelmesse ya artık servisi burdan gecmıyorsa vs.. bınbır turlu soru gelıyor aklıma. (( nasıl acılıcam pekiiiiiiiii bana yol goster (

bu 2 gun goremedim mesela hemen aklımda bınbır turlu soru. ya artk bu saatte gelmesse ya artık servisi burdan gecmıyorsa vs.. bınbır turlu soru gelıyor aklıma. (( nasıl acılıcam pekiiiiiiiii bana yol goster (

kahve içmek istediğini söyle zaten niyeti varsa kabul eder ama onun öncesinde bir muhabbet kurman gerek erken gidiyordur işe belki yada servisinin yeri değişmiştir aklına kötü şeyler getirme

muhabettımız suanda nasılsın işler nasıl gibi havadan sudan. eger servıse gec kalmıssa uzaktan bana el sallar öle gıder servise . işte bu 2 gun goremedm ıcımde sıkıntı olustu resmen dokuz doguruyorum noldu dıye :) ondan tel no numarasını yapim demiştim hıc diilse telefonum onda durur belki arar fılan dıye dusunuyordum ama bilemedm sımdı kahveye cagırsam ne olur dıye

kahve içmek istediğini söyle zaten niyeti varsa kabul eder ama onun öncesinde bir muhabbet kurman gerek erken gidiyordur işe belki yada servisinin yeri değişmiştir aklına kötü şeyler getirme

yahu konuşup el sallıyormuş daha ne istiyon diz mi çöksün önünde müsait olduğun bi zamanda kahve içelim mi diye sorarsın ne kaybedersin ki

Gerek yok.numaralar basit kacar bisey olacaksa zaten olur kendinizi kendi elinizle degersiz yapmayin ondan baskasi yokmus gibi konusmaya girip telefonunu vermeler karsinin.egosunu artirir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama daha yenı oluyor bunlar ondan demiştim :) benı cesaretlendırdn tşk ederim :) ınsallah yarın gorurum

yahu konuşup el sallıyormuş daha ne istiyon diz mi çöksün önünde müsait olduğun bi zamanda kahve içelim mi diye sorarsın ne kaybedersin ki

ama daha yenı oluyor bunlar ondan demiştim :) benı cesaretlendırdn tşk ederim :) ınsallah yarın gorurum

yarın görünce kahve içelim mi demezsen gelme buralara görmesin gözüm seni

Hiçbir şey yapma sakın.İlgisi olan adam zaten belli ediyor.

Kahve içmeye davet edecek kadar samimiyet yok gibi görünüyor. Böyle durumlarda karşıdan beklemeni tavsiye ederim sonra pişman olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kaçan kovalanır sen zaten ilk konuşan olmuşsun emin ol hoşlandıysa ne yapar ne eder açılır ama sen şimdi bi adım daha atsan seni basit bi kız gibi görür olacagı varsada olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…