1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım
ben: otobus gectimi gibi muhabbet actım
cocuk: yok ben yenı geldım duraga dedi
cocuk: sadece o otobusmu gecıyor gıdecegın yerden
ben: evet malsef...sanırım ogrencısınız
cocuk: hayır X yerde calısıyorum
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
ben: peki ozaman hoscakal diyip gulumsedim
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi(( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi.
aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?
Canım benim sevgilimin bir arkadaşı böyle birşey yaşadı kısaca anlatayım;
Bu çocuk metro duragında her akşam bir kızı görüyormuş. Kızda ilgili tabi bakışıyorlar falan. Sonra kız gelmiş numarasını vermiş ve ilişkileri başladı. Ama çocukla muhabbetim var ve rahat bir tip. Geldi kızla bizi tanıştırdı. Ben ciddi birşeyler olmadığını anladım (herkes anladı). Sevgilim bana dediki kızla takılır bırakır bizimki dedi. Bende öyle dedim, bir ışık göremedim dedim. Ve 1-2 hafta takıldılar cocuk bıraktı. Kızla tanıştığımızda ilk izlenim kötüydü. Durakta gördüğü çocuga telini vermiş falan. Hatta kız kendisi söylemişti; işten erken cıkıp sırf ona yetişmeye çalışıyordum diye. Safım çocugun yanında anlatıyo bizimkide kendini bişey sanıyor :) Yani diyeceğim o ki o çocuk biraz hoppalaysa havalara girecektir ve amacı başka olacaktır. Bekle bence.
Benimde otobuste başıma boyle birşey gelmişti. Uyuya kalmışım bir adam kaldırdı duragınıza geldiniz diye.. Noluyo ya dedim içimdenSonra indim nezaketen teşekkür ettim adama. Adama bir baktım hergün o otobuste ve benle konusmaya calısıyor. Nerde calısıyosun vs. Sonra kartını verdi beni pazar günü sahilde yürüyüş ve kahveye cagırdı. Ailemle vakit geçiririm ben size ayıracak vaktim yok dedim adam bir iki ısrardan sonra ben yolumu değiştirdim ve o otobuse bir süre binmedim
Uzun oldu sanırım ama sen anla işte :26: Girme hiç o numaralara. Sana tavsiye etrafımda da gördüm biliyorum. Pek hoş bir durum olmuyor. Totoları kalkıyor erkeklerinGerçi bizimkine yazan kız biraz rahat davranmıştı 2.buluşmada ve bizimle ilk kez tanışmasına ragmen mıç mıçtı
Yani şimdi durakta tanıştığı adama numarasını veren her kız da kötü olmuyor. Önyargı gerçekten çok kötü bir şey.
İnsanın kısmeti her yerden çıkabilir, biriyle tanışmak için çaba göstermek de utanılacak bir şey değil.
Yalnız, diğer arkadaşlar da demiş o numara biraz basit. Sen zaten adım atmışsın, şimdilik biraz beklemeni tavsiye ederim. Kaderinde varsa bir şekilde bulur zaten seni
şimdiye kadarki sohbetimizden hoppala olmadııgını sezıyorum aksıne cok oturaklı bi karakteri var .hergunde servise gıderken bana el sallar . ama eksın olmuyor ıste ben bşişler olsun ıstıyorum bı h.sonu fılan bulussak daha ayrıntılı sohbet etsek dıye ıstıyorum. bugun gene gordum gec geldıgı ıcın dırek servise gitti gıderkende bana el salladııcımden gıtme gıtme dıyordum ama işte ( 43:
1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi(( yada ben öle sandım.. bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi.
aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?
daha ne zamana kadar beklıcem kizaten cocukla sadece durakta karsılasıyoruz o durak olmasa kaybedıcem onu. eger bı telim olsa onda ıletişim kurabılır aksı taktırde yarına cıkcagmız ne malum .. ( resmen sabır tası oldum zaten bekleye bekleye (( cıkmazdayım ne yapmam lazm bılmıyorum
Tatlım çocuğun ismini ,cismini bilmiyormusun, Hani faceden falan eklesen .,Kahve içmeye çağırma kesinlikle bırak böyle bir adımı o atsın...
ayyyy ne heyecanlııbence tekrar bir adım at. o telefon numarası basit kaçar. haftasonları napıyormuş öğrenmeye çalış. sonra kahve içeriz belki bir gün falan de. :26: yani çekinilecek şeyler değil zannımca :26:
soyadını bilmem gerek cnm faceden bulabilmem ıcın cocugada dırek faceın varmı dıye soramıorum.. :26:calıstıgı yerı bılıyorum oturdugu yerıde bılıyorum ama bunlarla faceden bulamam soyadı da lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?