duraktaki cocuk.. nasıl yol izlemeliyim?

Birkeresinde benim de başıma gelmişti. Ben Ayıp olmasın diye cevAp verirken adam bişey var sanıp kartını vermek istemişti kibarca reddettikten sonra adam buhar oldu uçtu durağa bile uğramamıştı daha sonra :) yani demem o ki belki de sadece kibarlıktandır bu hali yanlış anlamış olmayasın, adım falan atma bence daha olcağı varsa o yapar zaten :)

Canım benim sevgilimin bir arkadaşı böyle birşey yaşadı kısaca anlatayım;
Bu çocuk metro duragında her akşam bir kızı görüyormuş. Kızda ilgili tabi bakışıyorlar falan. Sonra kız gelmiş numarasını vermiş ve ilişkileri başladı. Ama çocukla muhabbetim var ve rahat bir tip. Geldi kızla bizi tanıştırdı. Ben ciddi birşeyler olmadığını anladım (herkes anladı). Sevgilim bana dediki kızla takılır bırakır bizimki dedi. Bende öyle dedim, bir ışık göremedim dedim. Ve 1-2 hafta takıldılar cocuk bıraktı. Kızla tanıştığımızda ilk izlenim kötüydü. Durakta gördüğü çocuga telini vermiş falan. Hatta kız kendisi söylemişti; işten erken cıkıp sırf ona yetişmeye çalışıyordum diye. Safım çocugun yanında anlatıyo bizimkide kendini bişey sanıyor :) Yani diyeceğim o ki o çocuk biraz hoppalaysa havalara girecektir ve amacı başka olacaktır. Bekle bence.

Benimde otobuste başıma boyle birşey gelmişti. Uyuya kalmışım bir adam kaldırdı duragınıza geldiniz diye.. Noluyo ya dedim içimden Sonra indim nezaketen teşekkür ettim adama. Adama bir baktım hergün o otobuste ve benle konusmaya calısıyor. Nerde calısıyosun vs. Sonra kartını verdi beni pazar günü sahilde yürüyüş ve kahveye cagırdı. Ailemle vakit geçiririm ben size ayıracak vaktim yok dedim adam bir iki ısrardan sonra ben yolumu değiştirdim ve o otobuse bir süre binmedim

Uzun oldu sanırım ama sen anla işte :26: Girme hiç o numaralara. Sana tavsiye etrafımda da gördüm biliyorum. Pek hoş bir durum olmuyor. Totoları kalkıyor erkeklerin Gerçi bizimkine yazan kız biraz rahat davranmıştı 2.buluşmada ve bizimle ilk kez tanışmasına ragmen mıç mıçtı

Son düzenleme:
Yani şimdi durakta tanıştığı adama numarasını veren her kız da kötü olmuyor. Önyargı gerçekten çok kötü bir şey.
İnsanın kısmeti her yerden çıkabilir, biriyle tanışmak için çaba göstermek de utanılacak bir şey değil.
Yalnız, diğer arkadaşlar da demiş o numara biraz basit. Sen zaten adım atmışsın, şimdilik biraz beklemeni tavsiye ederim. Kaderinde varsa bir şekilde bulur zaten seni

şimdiye kadarki sohbetimizden hoppala olmadııgını sezıyorum aksıne cok oturaklı bi karakteri var .hergunde servise gıderken bana el sallar . ama eksın olmuyor ıste ben bşişler olsun ıstıyorum bı h.sonu fılan bulussak daha ayrıntılı sohbet etsek dıye ıstıyorum. bugun gene gordum gec geldıgı ıcın dırek servise gitti gıderkende bana el salladı ıcımden gıtme gıtme dıyordum ama işte (43:

daha ne zamana kadar beklıcem ki zaten cocukla sadece durakta karsılasıyoruz o durak olmasa kaybedıcem onu. eger bı telim olsa onda ıletişim kurabılır aksı taktırde yarına cıkcagmız ne malum .. ( resmen sabır tası oldum zaten bekleye bekleye (( cıkmazdayım ne yapmam lazm bılmıyorum

Son düzenleme:

Bunu bilemezsinki tatlım. Dediğin gibi düzgünde olabilir. Ama seninle konusurken kendini öyle gösteriyorda olabilir. Sen bilirsin yinede ama bence beklemelisin bir süre.

ah biz kadınlar yokmu
gerçekten bazen şeytana pabucunu ters giydiririz

telefon iyi numara ama
sonuçta mecburiyet durumunda elde edildiği için aramaya çekinmesi muhtemel
ve o aramayınca sende
içten içe gıcık olursun
ilgini belli ederek ama çokta davetkar olmayarak
bir süre daha devam et derim ben

ayyyy ne heyecanlıı bence tekrar bir adım at. o telefon numarası basit kaçar. haftasonları napıyormuş öğrenmeye çalış. sonra kahve içeriz belki bir gün falan de. :26: yani çekinilecek şeyler değil zannımca :26:

Durak değil ama otobüste cok defa basima gelmistir kartni biraknlar konsmaya calisanlar vs bana hep komik gelmsti cnku bi defa gorup yapmslardi sizin durumunz farkli tabi ama arkadaslara katiliyorum beklemelisn.bir yil nasl beklednz pes cidden zor yani o kadar beklemek. Bence hayal kurma canm. Ve bende adim atma derm zaten ilk sen konusmussun.
Durakta degl ama sık gittigm bir mekanda basma geldi benzeri bir durum. Bi cock hosuma gitmsti ama sadece bakti bir ay iki ay normal dedm yok üç dort derken ben soğudm bakmasndan rahatsz oldm cnku ciddi bi niyeti olsa gelir konsr bu kadar uzatmaz ama sadece bakıyor diye sinir oldm gerci o baknca ben bakmiyodym pek belli etmemstm yani ama olsn yine de sogumstm:) hakknda hayrlisi olsn

Kız yapma öyle birşey.
Son telefon numaranı verme planını okuyunca ben utandım
Zaten gönlü varsa ister canım.
Azıcık ağırdan al kendini.
İsmini falan öğrendiysen facede ekle bi süre öyle takılın ondan sonra araşırsınız.

Tatlım çocuğun ismini ,cismini bilmiyormusun, Hani faceden falan eklesen .,Kahve içmeye çağırma kesinlikle bırak böyle bir adımı o atsın...

Konu 'ilk adımı o atsın'a gelmiş ama, yeri geldiğinde kadın da atar ilk adımı. Tam olarak erkek gibi değil tabi. Bence sen konuşarak ilk adımı zaten atmışsın, gerisi ona kalmış.

​Adını soyadını biliyorsan faceden ekle.

eğer adam sizden hoşlansaydı bu zamana kadar adım atardı zaten . telefon numaranızı kendisi alırdı bir şekilde

Bi de bazı erkekler gerçekten açılamayacak kadar çekingen oluyorlar. Belki bu da onlardandır
Ama tabi güvenme kimseye

kahve değince romantik yabancı filmler aklıma geldi. adamla yemek yerler kahve bahanesine eve girer.. sonrası malum.

kahve fikrini de sevmedim ben. yada çok film seyrediyorum...

soyadını bilmem gerek cnm faceden bulabilmem ıcın cocugada dırek faceın varmı dıye soramıorum.. :26:calıstıgı yerı bılıyorum oturdugu yerıde bılıyorum ama bunlarla faceden bulamam soyadı da lazm

Tatlım çocuğun ismini ,cismini bilmiyormusun, Hani faceden falan eklesen .,Kahve içmeye çağırma kesinlikle bırak böyle bir adımı o atsın...

sorma cnm sorma sen bide bendeki heycanı gorsen hebele hubele oluyorum onunla konusurken :26:

Canım google'a çalıştığı yerin ismini ve çocuğun ismini yaz bi de istersen, bi ihtimal çıkar belki bi yerlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…