1 seneden beri durakta aynı saatte bırıni goruyordum. önceleri bakısıyorduk ama bı turlu hareketlenme olmuyordu. birgun maksat konusma olsun sohbet baslattım
ben: otobus gectimi gibi muhabbet actım
cocuk: yok ben yenı geldım duraga dedi
cocuk: sadece o otobusmu gecıyor gıdecegın yerden
ben: evet malsef...sanırım ogrencısınız
cocuk: hayır X yerde calısıyorum
ben: aa orası bana cok yakın bence işleri degıstırmelıyız. sanırım Y de oturuorsun bı gun grmustum senı orda
cocuk: evet orda oturuorum. bıkerede ben senı durakta serviste otururken gormustum. benım servisim gelcek gitmem lazm
ben: peki ozaman hoscakal diyip gulumsedim
bu konusmadan sonra cocuk benı ne zaman görse kactı, yanıma gelmedi
(( yada ben öle sandım..
bende gurur meselesi yaptım konusmaya gıtmedim. 5 ay öyle uzaktan uzaktan takıldık durakta. ben umidimi kaybetmiştim.ama bu hafta cocuk arkasına baktı benı gorunce tekrardan baktı sankı tanıyamamıs gibi :) bende ona baktım. sonra yanıma geldi merhaba gunaydın didi bende ona gunaydın didikten sonra bıraz sohbet ettik. eskıden cok somurtkandı ama bu sefer konustugumuzda hersey cok farklıydı sanki. gayet guleryuzluylu sevecendi.
aklımda şöle bi numara var. guya telefonu bulamıyorum evden cıkarken almıstm halbuki. kusura bakmassan caldırırmısın diyip (teli sessize alıp) telimi ona verme bahanesıyle acaba bana karsı ılgısı varmı ogrenebilirim . ona gorede eger ılerde ıletisime gecerse anlarım dusuncelerini. sizce nasıl olur? yada nasıl bir yol ızlemeliyim?