- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ya ben gidip bakalım deyince gidip bakıyoruz sadece ben istiyorum ki o internetten baksın beğensin bana fotoğraf atsın şu nasıl diye evlenmek isteyen o ama böyle şeyler yapmayınca acaba istemiyor mu diyorum istemiyorsa neden bana hergün bu yaz evlenelim diyor kafam çok karışıkheyecanlısın streslisin gerginsin...karışık duygular içinde böyle ağlaman normal aslında..
herşey alınır sen sakin ol yeterki..
ara nişanlını koltuk bakıcaz gel beraber beğenelim de mesela..
tabak çanak git annenle beğen al..çok sorun etme bunları..
mutluluklar...
o bana güven borçları ben ödeyeceğim zorlanmayacağız diyor bir de üstüne araba bakıyor bana ya sinir oluyorum ona çok basit geliyor her şey bugün 16. ayımız daha kaç para kazandığını sormadım bilmiyorum sen benim ne kadar kazandığımı bilmiyorsun güven bana diyor ama sanki çocuk oyuncağı mı bu bana bu kadar basit gelmiyor ona basit gelmesi sinirlerimiz bozuyor4 ay uzun bir süre ama beklentinize göre değişir.
İyi kazanıyorsa borcu ona göre taksitlendirirsiniz, kısa sürede de kapatırsınız.
Yani pek problem yok aslında, boşuna 1 yıl beklemeye de gerek yok.
Bence sizinki klasik nişanlı kız stresi.
ya ben gidip bakalım deyince gidip bakıyoruz sadece ben istiyorum ki o internetten baksın beğensin bana fotoğraf atsın şu nasıl diye evlenmek isteyen o ama böyle şeyler yapmayınca acaba istemiyor mu diyorum istemiyorsa neden bana hergün bu yaz evlenelim diyor kafam çok karışık
çok yoğun çalışıyor yoruluyorum böyle şeyleri bakmaya fırsatım olmuyor diyor ama bilmiyorum ben mi çok abartıyoruminternet bakmıyor diye mi alınıyorsun..ahh canım gidip bakmak daha önemli..sıkma canını
o bana güven borçları ben ödeyeceğim zorlanmayacağız diyor bir de üstüne araba bakıyor bana ya sinir oluyorum ona çok basit geliyor her şey bugün 16. ayımız daha kaç para kazandığını sormadım bilmiyorum sen benim ne kadar kazandığımı bilmiyorsun güven bana diyor ama sanki çocuk oyuncağı mı bu bana bu kadar basit gelmiyor ona basit gelmesi sinirlerimiz bozuyor
yok merak etmedim ben onun parasını harcayamam zaten ben uzun zamandır çalışıyorum babamdan annemden de para almam zoruma gidiyor ne bileyimNişanlınızın ne kadar kazandığını neden bilmiyorsunuz?
Kocanız olacak, bütçeler birlenecek, hiç mi merak etmediniz evlenince elinize ne kadar geçecek?
canım bu aşamalarda stres yapman cok normal ama bnce nişanlından sana fotolar bişiler beğenip atmasını istiyorsan bu ihtimal milyonda bir olur :) erkekler herşeyin gökten şıp diye indiğine inanırlar genelde.. çok sevdiğim bir söz vardır her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye demem o ki yuvayı dişi kuş yapar ne güzel ya seninle evlenmek isteyen yuva kurmak isteyen seninde sevdiğin biri var buı zamanda doğru insanı bulmak zor.. doğru kişi oldugunu inanıyorsan uzatmadan evlenin madem durumu iyi kendine güveniyor siz de nişanlılığın verdiği stresi kavgayı gürültüyü yaşamadan yapın düğününüzü kurtulunSürekli bir şeyler soruyorum kusura bakmayın sizde başka kimseyle paylaşmak istemiyorum içime atarak da mutlu olamıyorum 20 gündür nişanlıyım, nişan haftası nişanlımla hep kavgalıydık ben evlenmek için erken diye düşünürken beni fikirleriyle ikna eden sevgilim nişandaki detaylarla ilgilenmedi sadece alışverişte ve nişan provalarımda yanımda oldu o kadar şimdi de tutturdu bu yaz evleneceğiz diye kışı sensiz geçirmicem diye ben seneye istiyorum çeyizim yok hiçbir şeyim yok nişanlım ailesinden para kabul etmeyecekmiş borçla evleneceğimizi söylüyor iyi kazandığı için seneye yapsak düğünü borçsuz yapıcaz beni dinlemiyor bu sene olacak diyor bir de sorun şu ki şurada en fazla 4 ay zamanımız olmasına rağmen düğün nasıl olacak düğünde neler olacak konuşulmuyor evimizin eşyası nasıl olsun diye bile konuşmuyoruz çok sıkıldım artık aileler sürekli bir araya geliyor bu akşam gene bizde olacaklar ama bu konu neden konuşulmuyor ben hiç hazırlık yapmadan mı evleneceğim hep araştırma yapıyordum nasıl farklı düğün yaparım diye ben de bıraktım araştırmayı konusunu dahi açmıyorum artık ne olacak böyle bilmiyorum durduk yere namaz kılarken bile bu konu aklıma geliyor ağlıyorum sanırım sinir sistemim çöktü bana bir akıl verin ne olur.
teşekkür ederim ben erkeğim anlamam sen bak alalım diyor ben genelde her şeyi kendim hallederim sanırım bu biraz ona güveniyor sen yaparsın sen edersin havalarında bazen diyorum keşke biraz ona ihtiyacım varmış gibi davransaydım erkek işlerine bile burnumu sokarım yaparım ederim pişmanım şimdi değişemem de bu saatten sonra doğru insan olduğuna inanıyorum ama bu ilgisizliği hevesimi kaçırıyor yorumlarınız için tekrar teşekkürler içimi rahatlatıyorsunuzcanım bu aşamalarda stres yapman cok normal ama bnce nişanlından sana fotolar bişiler beğenip atmasını istiyorsan bu ihtimal milyonda bir olur :) erkekler herşeyin gökten şıp diye indiğine inanırlar genelde.. çok sevdiğim bir söz vardır her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye demem o ki yuvayı dişi kuş yapar ne güzel ya seninle evlenmek isteyen yuva kurmak isteyen seninde sevdiğin biri var buı zamanda doğru insanı bulmak zor.. doğru kişi oldugunu inanıyorsan uzatmadan evlenin madem durumu iyi kendine güveniyor siz de nişanlılığın verdiği stresi kavgayı gürültüyü yaşamadan yapın düğününüzü kurtulun
yok merak etmedim ben onun parasını harcayamam zaten ben uzun zamandır çalışıyorum babamdan annemden de para almam zoruma gidiyor ne bileyim
ben soramam öyle şeyleri bilmiyorum soramıyorumnişanlınızın ne kadar kazandığını ve neyi nasıl yapacağını öğrenin böyle olmaz.
sonra kabak sizin başınıza patlar.
ya ne diyeceğim para konularında konuşmayız biz yanlış anlaşılmaktan korkuyorumGereksiz gurur yapıyorsunuz.
Siz yine harcamayacaksanız harcamayın da bütçe yapmadan neye göre evleneceksiniz?
Eve ne kadar gireceğini bileceksiniz ki ona göre eşyaların fiyat aralığını belirleyecek, ona göre kendinizi ayarlayacaksınız.
o zamn ona sorumluluk ver bişeyle o ilgilensin tabi beraber seçin ama sorumluluk yüklemelisin ama sıkmadan tabi çok ince bir çizgi nişanlılık çok zor bir dönem birbirinizi yıpratmayın sonra insan ay ne gerek varmış bu kavgalara diyor stresten herşeye alınıyor duruma geliniyorteşekkür ederim ben erkeğim anlamam sen bak alalım diyor ben genelde her şeyi kendim hallederim sanırım bu biraz ona güveniyor sen yaparsın sen edersin havalarında bazen diyorum keşke biraz ona ihtiyacım varmış gibi davransaydım erkek işlerine bile burnumu sokarım yaparım ederim pişmanım şimdi değişemem de bu saatten sonra doğru insan olduğuna inanıyorum ama bu ilgisizliği hevesimi kaçırıyor yorumlarınız için tekrar teşekkürler içimi rahatlatıyorsunuz
teşekkür ederim çok sağolo zamn ona sorumluluk ver bişeyle o ilgilensin tabi beraber seçin ama sorumluluk yüklemelisin ama sıkmadan tabi çok ince bir çizgi nişanlılık çok zor bir dönem birbirinizi yıpratmayın sonra insan ay ne gerek varmış bu kavgalara diyor stresten herşeye alınıyor duruma geliniyor
ya ne diyeceğim para konularında konuşmayız biz yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
biz beyaz eşyaları ve yatak odasını alacağız babam ben alamam dedi ben alacağım o da taksitle ben de taksitlerimiz bitsin öyle evlenelim istiyorumSiz kiz tarafi olarak ne hazirlik yapacaksiniz? Aileniz buyuk masrafa girecekse onlarada sormak lazim. Yani sadece nisanlinizin istemesi yeterli olmaz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?