- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
biliyorum ama neden evlenmemizi delice isteyen adam düğün heyecanı içine girmiyor neden ev eşyalarımıza heves etmiyor
Senin dediğin benim dediğim diye birşey olmaz.Evlilik bu.Her iki tarafad maddi manevi yükümlülükleri oluyor.Ailece oturup,en mantıklı kararın verileceği bir durum.yok dediklerini yapmıyorum zaten ondan kavga ediyoruz sürekli şimdi ben bu sene olmayacak dedim diye bir kere de benim istediğim olacak nişanı zaten sen istedin diye bu kadar zaman bekledik diyor
eşyanın ne önemi var minder atar üzerinde otururuz yeter ki seninle olayım diyor sanırım eşya olmasa da olurSeninle evlenmeyi delice istiyor demek ki. Eşyalarla değilNe güzel işte. Mutlu ol.
işte bizim aileler bir araya gelince bu konuları konuşmuyorlarSenin dediğin benim dediğim diye birşey olmaz.Evlilik bu.Her iki tarafad maddi manevi yükümlülükleri oluyor.Ailece oturup,en mantıklı kararın verileceği bir durum.
eşyanın ne önemi var minder atar üzerinde otururuz yeter ki seninle olayım diyor sanırım eşya olmasa da olurteşekkürler
tamam tamamNe güzel söylemiş o da zaten. Ya var ya 2 3 eşya için şöyle romantik adamları üzüyosunuz. Yapmayın.
yok önemli değil de neden şaşırdın istemeye geldiklerinde de takı olarak ne istiyorsunuz dediler hiçbir şey istemiyoruz dedik saçmalıyor muyum acaba benOha artık insanlar nasıl böyle olabiliyor bilmiyorum.
evleneceği insana 16 aydır maaşını sormamışsınız ya da o söylememiş. nasıl olabilir ya? :/ şoklara girdim kusura bakmayın aşırı tepkilerim için.
annem biliyor onunla her şeyi konuşuruz annem de karşı taraftan bekliyorailene bu durumu açıkla anne böyle şeyler var de nasıl konuşuruz ederiz diye bize söylediğini annene anlat bakalım yol gösterir mutlaka yada nişanlına ama nişanlın çok inat be canım çekeceğin var
annem biliyor onunla her şeyi konuşuruz annem de karşı taraftan bekliyor
ben onlara seneye dedim de nişanlım ailesini bu işlere bulaştırmıyor o ne zaman isterse o zaman yapılacak bu işler sanırım o kafadao zaman nişanlına söyleyeceksin annesine söyleyecek soralım edelim benim niyetim bu bir an önce hazırlığımızı yapalım diye belki kaynanan seneye diye düşünüyordur.
ben onlara seneye dedim de nişanlım ailesini bu işlere bulaştırmıyor o ne zaman isterse o zaman yapılacak bu işler sanırım o kafada
Allah razı olsunkaynanız bilmediğinden sorumuyor o zaman siz kaynananıza ufaktan çıtlatın böyle düşünüyor anne diye konuşsunlar oğullarıyla yol alınsın sende üzelme herşeyin bir çaresi vardır
Allah razı olsun
o eskiden çok çok anlayışlıydı şimdi çok asabi benim hoşuna gitmeyen tavırlarım var aşırı kıskançlık veya dediklerini yapmamam gibi ya da her şeye cevap vermemem gibi bana sen düzelt kendini ben eskisi gibi olacağım diyor düzelmeye çalışıyorum ama tökezliyorum bir yerdesendende canım sen istersen herşey çözülüyor nişanlını bile düzeltebilirsin
o eskiden çok çok anlayışlıydı şimdi çok asabi benim hoşuna gitmeyen tavırlarım var aşırı kıskançlık veya dediklerini yapmamam gibi ya da her şeye cevap vermemem gibi bana sen düzelt kendini ben eskisi gibi olacağım diyor düzelmeye çalışıyorum ama tökezliyorum bir yerde
ben onun eline o ipleri veremem malesef bu işin sonu nereye gidecek bakalımtek fark roller değişti
canım değişemeyiz bizim ruhumuzda bu var
sadece düzelmiş gibi yapacağız o kadar
sen değişsen eskisi gibi olmaya
ipler artık nişanlının elinde
ben onun eline o ipleri veremem malesef bu işin sonu nereye gidecek bakalım
tavsiyelerin için teşekkürler :)ALLAH yardımcın olsun canım
ben verdim v benim yaptığımı yapıyorsun
Sakin davran bir müddet asi olma geri tut bakalım napcak bu sefer
Normal bir şey olmuyormuş gibi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?