Durduk yere ağlıyorum bana noldu :(

yok dediklerini yapmıyorum zaten ondan kavga ediyoruz sürekli şimdi ben bu sene olmayacak dedim diye bir kere de benim istediğim olacak nişanı zaten sen istedin diye bu kadar zaman bekledik diyor
Senin dediğin benim dediğim diye birşey olmaz.Evlilik bu.Her iki tarafad maddi manevi yükümlülükleri oluyor.Ailece oturup,en mantıklı kararın verileceği bir durum.

ailene bu durumu açıkla anne böyle şeyler var de nasıl konuşuruz ederiz diye bize söylediğini annene anlat bakalım yol gösterir mutlaka yada nişanlına ama nişanlın çok inat be canım çekeceğin var

yok önemli değil de neden şaşırdın istemeye geldiklerinde de takı olarak ne istiyorsunuz dediler hiçbir şey istemiyoruz dedik saçmalıyor muyum acaba ben

ailene bu durumu açıkla anne böyle şeyler var de nasıl konuşuruz ederiz diye bize söylediğini annene anlat bakalım yol gösterir mutlaka yada nişanlına ama nişanlın çok inat be canım çekeceğin var
annem biliyor onunla her şeyi konuşuruz annem de karşı taraftan bekliyor

annem biliyor onunla her şeyi konuşuruz annem de karşı taraftan bekliyor

o zaman nişanlına söyleyeceksin annesine söyleyecek soralım edelim benim niyetim bu bir an önce hazırlığımızı yapalım diye belki kaynanan seneye diye düşünüyordur.

o zaman nişanlına söyleyeceksin annesine söyleyecek soralım edelim benim niyetim bu bir an önce hazırlığımızı yapalım diye belki kaynanan seneye diye düşünüyordur.
ben onlara seneye dedim de nişanlım ailesini bu işlere bulaştırmıyor o ne zaman isterse o zaman yapılacak bu işler sanırım o kafada

ben onlara seneye dedim de nişanlım ailesini bu işlere bulaştırmıyor o ne zaman isterse o zaman yapılacak bu işler sanırım o kafada

kaynanız bilmediğinden sorumuyor o zaman siz kaynananıza ufaktan çıtlatın böyle düşünüyor anne diye konuşsunlar oğullarıyla yol alınsın sende üzelme herşeyin bir çaresi vardır

sendende canım sen istersen herşey çözülüyor nişanlını bile düzeltebilirsin
o eskiden çok çok anlayışlıydı şimdi çok asabi benim hoşuna gitmeyen tavırlarım var aşırı kıskançlık veya dediklerini yapmamam gibi ya da her şeye cevap vermemem gibi bana sen düzelt kendini ben eskisi gibi olacağım diyor düzelmeye çalışıyorum ama tökezliyorum bir yerde

tek fark roller değişti
canım değişemeyiz bizim ruhumuzda bu var
sadece düzelmiş gibi yapacağız o kadar
sen değişsen eskisi gibi olmaya
ipler artık nişanlının elinde

tek fark roller değişti
canım değişemeyiz bizim ruhumuzda bu var
sadece düzelmiş gibi yapacağız o kadar
sen değişsen eskisi gibi olmaya
ipler artık nişanlının elinde
ben onun eline o ipleri veremem malesef bu işin sonu nereye gidecek bakalım

ben onun eline o ipleri veremem malesef bu işin sonu nereye gidecek bakalım

ALLAH yardımcın olsun canım
ben verdim v benim yaptığımı yapıyorsun
Sakin davran bir müddet asi olma geri tut bakalım napcak bu sefer
Normal bir şey olmuyormuş gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…