- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
yok önemli değil de neden şaşırdın istemeye geldiklerinde de takı olarak ne istiyorsunuz dediler hiçbir şey istemiyoruz dedik saçmalıyor muyum acaba ben
canım bence fazla takmıyor musunSürekli bir şeyler soruyorum kusura bakmayın sizde başka kimseyle paylaşmak istemiyorum içime atarak da mutlu olamıyorum 20 gündür nişanlıyım, nişan haftası nişanlımla hep kavgalıydık ben evlenmek için erken diye düşünürken beni fikirleriyle ikna eden sevgilim nişandaki detaylarla ilgilenmedi sadece alışverişte ve nişan provalarımda yanımda oldu o kadar şimdi de tutturdu bu yaz evleneceğiz diye kışı sensiz geçirmicem diye ben seneye istiyorum çeyizim yok hiçbir şeyim yok nişanlım ailesinden para kabul etmeyecekmiş borçla evleneceğimizi söylüyor iyi kazandığı için seneye yapsak düğünü borçsuz yapıcaz beni dinlemiyor bu sene olacak diyor bir de sorun şu ki şurada en fazla 4 ay zamanımız olmasına rağmen düğün nasıl olacak düğünde neler olacak konuşulmuyor evimizin eşyası nasıl olsun diye bile konuşmuyoruz çok sıkıldım artık aileler sürekli bir araya geliyor bu akşam gene bizde olacaklar ama bu konu neden konuşulmuyor ben hiç hazırlık yapmadan mı evleneceğim hep araştırma yapıyordum nasıl farklı düğün yaparım diye ben de bıraktım araştırmayı konusunu dahi açmıyorum artık ne olacak böyle bilmiyorum durduk yere namaz kılarken bile bu konu aklıma geliyor ağlıyorum sanırım sinir sistemim çöktü bana bir akıl verin ne olur.
İyi de canim zaten erkekler aaa bak su oturma grubu çok güzelmiş resmi attim bak diye bir şey söylemez yani sen gereksiz beklentiye girmissin. Ayrıca merak etme bir şekilde oluyor her şey bu kadar kafana takmaya gerekyyok. Benimde Esim istiyordu ben seneye diyordum ona ragmen hic esyaydi salondu vs. Öyle sürekli konuşuyorduk .ya ben gidip bakalım deyince gidip bakıyoruz sadece ben istiyorum ki o internetten baksın beğensin bana fotoğraf atsın şu nasıl diye evlenmek isteyen o ama böyle şeyler yapmayınca acaba istemiyor mu diyorum istemiyorsa neden bana hergün bu yaz evlenelim diyor kafam çok karışık
yok yapmadık çünkü onun bana bakabileceğine emin olduğum için yani gece gündüz çalışan birisi çok çalışkan olduğundan sorumluluk sahibi olduğuna güvendiğim için ne bileyim sorma gereği hissetmedimtakı denen şeyin ben olmaması gerektiğini düşünüyorum zaten
benim sorma nedenim şu
siz bir hayata adı atacaksınız ve gelir gideriniz ortak olacak
geçinip geçinemeyeceğinizi anlamak için sen de o da demediniz mi benim ayda elime şu kadar geçiyor, şu kadar borç yaparsak ödeyebiliriz vs. diye hesap yapmadınız mı?
çalışıyorum 23 yaşındayımcanım bence fazla takmıyor musun
nişan provasına ve alışverişine gelmiş daha ne istiyorsun.
ben her şeyimi kendim hallettim nişanlımla 40 tane mağaza gezip onuda bezdirmek istemedm kıyamadım.
bence sen evlilik stresi yaşıyorsun ya da gerçekten sevmiyorsun.
nişanlının bi an önce evlenmek istemesi normal.
biz olsak borca girsekte birbirimize 1 sene önceden kavuşmayı düşünürüz açıkcası.(tabi ödeyebileceksek borçlanmada sorun yok)
çeyiz hazırlığı da maddiyatın varsa hallolur
çalışıyor musun kaç yaşındasın??
geçen bizi davet ettiler biz bir şey demedik düğün işini konuşalım bu sene yapalım dediler babamla ayrı bizimle ayrı konuşmuşlar annem uzamasın uzayınca daha kötü oluyor dedi bir de biz sürekli kavga ettiğimiz için bozulacağından korkuyorlar babam da annemle konuşmuş bu sene istiyorlar ama benim durumum yok borçla yaparım kıza takılan takıların bir kısmını alırsak borçlarımı öderim demiş çok sinirim bozuldu zaten beyaz eşyaları ben alacağım babam ne yapmış olacak takılarımı da verirsem ne anlamı var vermek istemiyorum ne onun ailesine ne benim ailemebir de senin ailen ne düşünüyor bu sene ya da seneye evlenmen hakkında?? onlar ne zaman istiyor yani
kafam çok karışık bu erkekleri hep yönlendirmek mi gerek anlamıyorumKonuşmak istediğin her ayrıntının konusunu sen açabilirsin.
Neden karşıdan bekliyorsun ki?
O sana bu yaz evleniyoruz dediğinde 4 ay kaldı hazırlıklar nasıl yetişecek.
Hemen başlamalıyız o zaman diyeceksin.
Ve şu gün şuna gidiyoruz bugün buna diye de sen planlayacaksın.
Erkek uyumlu olsun yeter yahu.
Canını sıktığın konuya bak.. :)
Haa evlilik için acele etmek istemiyorum, acabalarım var diyorsan o başka..
şimdi mutlu musunuz ?benim eşimde hem kendi çabuk evlenmek isteyip hemde beni herşeyle başbaşa bırakmıştı
sabır dilerim
geç olsunda güç olmasın
ailesi yardım ediyor nişanlım kabul etmeyeceğini söylüyor babası daha sonradan lafını ediyormuştaNeden yardim etmiyor ki ailesi anlayamadım
tamam teşekkürlerbence abartıyorsun. benim de nişanım ve düğünüm arasında 4 ay var hemde çabuk olsun diye acele eden bendim. 4 ayda herşey hallolur bir de yogun çalışıyorsa o kendiliğinden baksın diye beklentiye girip onu da strese sokma. sen bakıp beğen ona da göster herşeye aynı anda aynı hevesle araştırmak zorunda değilsiniz ki. benim bohçamdan nişan elbisemden sözlümün haberi bile yoktu hepsini kendim 2 haftada hallettim hem de kimse karışmadı herşey içime sinerek oldu.
baban ne masrafı edecek mesela?geçen bizi davet ettiler biz bir şey demedik düğün işini konuşalım bu sene yapalım dediler babamla ayrı bizimle ayrı konuşmuşlar annem uzamasın uzayınca daha kötü oluyor dedi bir de biz sürekli kavga ettiğimiz için bozulacağından korkuyorlar babam da annemle konuşmuş bu sene istiyorlar ama benim durumum yok borçla yaparım kıza takılan takıların bir kısmını alırsak borçlarımı öderim demiş çok sinirim bozuldu zaten beyaz eşyaları ben alacağım babam ne yapmış olacak takılarımı da verirsem ne anlamı var vermek istemiyorum ne onun ailesine ne benim aileme
yatak odasını annem alacak işte damatlık bizde oku verilir davetiye olarak okular kınada yemek verilecek bir de nevresim takımları bornozlar bazı mutfak aletleri ütü elektrikli süpürge 5000 gider diyor bilmiyorumbaban ne masrafı edecek mesela?
beyaz eşyayı ben alıyorum demişsin.
yatak odası falan mı alacak acaba baban??
off bende nişanlıyım valla bilemiyorumyatak odasını annem alacak işte damatlık bizde oku verilir davetiye olarak okular kınada yemek verilecek bir de nevresim takımları bornozlar bazı mutfak aletleri ütü elektrikli süpürge 5000 gider diyor bilmiyorum
ben burdurluyum bizde beyaz eşya ve yatak odasını kız alır gerisini erkekoff bende nişanlıyım valla bilemiyorum
beyaz eşyayı kız mı alır sizde
nerelisinz sakıncası yoksa
bölge olarakta söyleyebilirsin?
geri kalanı nişanlın alacak ama ailesi yardım etmeyecek yani siz mi ödeyeceksinizben burdurluyum bizde beyaz eşya ve yatak odasını kız alır gerisini erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?