Durduk yere başıma bela aldım...

İşleme başlayacaksın avukatsın iyi bilirsin bana bir sapık böyle sarmıştı annem hasta vesaire dedi sabah şubene gelip seni kaçıracağım diyince soluğu poliste aldım aldım annemle gece yarısı evlendim bana dava kağıdı geldi orda tüm adresim ve onunda adresi vardı
Nasıl bir şeydir sapığın eline benim adresim gidiyor hemen adliyeye gittim uygulama buymuş dedim ki bir sürü cinayet oluyor buna bişey yapılamaz mı?
Davayı sonra avukata verdim sapık sarmadı ya çok takıntı yapsaydı ?
Takıntılı bir sapıktan kaçan bir öğretmen Ardahan göle de öldürülmüştü bence bu dava kağıtlarından öğrenmiştir adresi çok kötü bir uygulama şikayetçi hele ki bayansa adresi saklı tutulmalı

Bence sosyal medya hesaplarınızı bir süreliğine dondurun ve ortak arkadaşınıza durumu anlatıp şikayette buluncağınızı söyleyin.

ailesinin hesabından yazanın da kendisi olduğunu düşünüyorum,
bence yasal işlem başlatın, insanları rahatsız etmek bu kadar kolay olmamalı.

Sakın böylelerine güvenmeyin belki başka maksatla size böyle şeylerde yazıyor olabilirler.

Aynısını ben yaşadım. Resmen korkudan ölüyordum. Arkadaş ortamında tanismistik bir şekilde telefon numaramı bulmuş yüzlerce mesaj yaziyordu cevap vermeyince deli gibi küfürler ediyordu sonra yine Özür diliyordu. Babası dedesi halasi defalarca mesajlar yazdı. Hattimi değiştirdim sonra mailler yazıyordu ama bir gecede yüz yüz elli mail. Cok kotuydu. Başıma bela açıldı mahkemelik olduk falan. Allah yardimcin olsun bence asla cevap yazma

Sosyal medyadan tüm arkadaşlarına mesaj atin bu kişi beni tehdit ediyor bana ulasmasina yardimci olmayin kesinlikle diip butun hesaplarınizi dondurun bence . Bir süre inzivaya cekilin. Kendine de ne yaparsa yapsin siz iyi dusuneyim falan derseniz olan size olur

BAna biraz bipolar bozuluk mani atağı gibi geldi . Belli dönemler de iyiyken alevlenebilir. Hastane yatışı gerekir çoğunlukla. Aşık olma ve libido da artış vs. Pek Okb ye benzemiyor.

Okb hastalarında gerçeklik algısı bozulmaz
İlk ve son mesajı okudum, bunun gerçeklik algısı bozulmuş. Aile de bipolar- bap gibi tanılar yerine daha hafif ve kabul edilebilir şeyler söylüyor.
Hiç bulaşma

Oha ya adres gidiyormu neyseki hep ikametim farkli yerlerde suan 2 önceki evimde gorunuyor adresim

Oha ya adres gidiyormu neyseki hep ikametim farkli yerlerde suan 2 önceki evimde gorunuyor adresim
Ben 2014 te şikayet ettim 2014 te eşim hayatıma girdi 2015 te evlendim kaybettiğim kızıma hamileydim kapıda not muhtara bırakmışlar dava çağrı kağıdını bir baktım sapığın adresi birde benim adresim;( aynısı sapığa da gitmiş tabii

Turkcell'de bir program var ücretsiz. Misal Ayşe Yılmaz Uşak yazıyorsun, pat numara çıkıyor karşına. O yüzden abonesi olduğun gsm şirketini ara ve numaranı gizlesinler bu tür uygulamalarda görünmesin

hiçbir aile bu durumda tkıntı yaptıgı kişiye ulaşmaz bence hastalıgını biliyorlar sonuçta.
çocuk ugraşıyor sizinle bence şikayet edin. hasta oldugunu teyit ettiğinizde zaten şikayeti geri çektirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…