- Konu Sahibi Bones and Stones
-
İşleme başlayacaksın avukatsın iyi bilirsin bana bir sapık böyle sarmıştı annem hasta vesaire dedi sabah şubene gelip seni kaçıracağım diyince soluğu poliste aldım aldım annemle gece yarısı evlendim bana dava kağıdı geldi orda tüm adresim ve onunda adresi vardıNumaramı bilmedikleri için arayamazlar. Ama instagram üzerinden ve çeşitli hesaplarla yazıyorlar. Sinirim bozuldu. Birkaç gün bekleyip devam ederse işlemlere başlamayı düşünüyorum. Eğer yalansa veya hastalık üzerinden ajitasyon yapıyorsa pişman edeceğim. Eğer gerçekse ve tanıya ilişkin rapor sunulursa yapacak bişey yok. Allah yardımcısı olsun.
Bence sosyal medya hesaplarınızı bir süreliğine dondurun ve ortak arkadaşınıza durumu anlatıp şikayette buluncağınızı söyleyin.Numaramı bilmedikleri için arayamazlar. Ama instagram üzerinden ve çeşitli hesaplarla yazıyorlar. Sinirim bozuldu. Birkaç gün bekleyip devam ederse işlemlere başlamayı düşünüyorum. Eğer yalansa veya hastalık üzerinden ajitasyon yapıyorsa pişman edeceğim. Eğer gerçekse ve tanıya ilişkin rapor sunulursa yapacak bişey yok. Allah yardımcısı olsun.
Sakın böylelerine güvenmeyin belki başka maksatla size böyle şeylerde yazıyor olabilirler.İyi bayramlar. 10 gün önce tatilde arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım. Çocuk diyorum çünkü benden 12 yaş küçük. Arkadaşlarla hep beraber oturduk sohbet ettik. Gayet terbiyeliydi. Masadan kalktığımız andan itibaren sosyal medyadan beni ekleyip mesaj atmaya başladı. Ben de hem ortak arkadaşlar oldupu hem de benden çok küçük olduğu için nezaketen kısaca birkaç cvp yazdım. Mesajlar başta " merhaba, nasılsın, tatil ne zaman bitiyor" şeklindeydi. Devamında hayatıma müdahale eden, arkadaşlıktan öteye geçmek isteyen mesajlar gelince cvp yazmadım. Birden sinirlendi, ısrar etmeye başlayınca silip engelledim. Başka hesaplardan mesajlar atmaya, sosyal medyada arkadaşlarımı ekleyerek benden haber almaya çalışmaya başladı. Ben korktum ama bi süre sonra vazgeçer dedim. Tatil bitti, döndüm. Dün çocupun babası sosyal medyadan beni bulup msj atmış. Oğlum hastanede, OKB hastası ve hastalığı tekrarladı, sizi sayıklıyor, sizi takıntı yapmış, lütfen birşeyler yapın çıkalım şu hastaneden, siz onu engellemişsiniz ama size sürekli yazıp duruyor demiş. Şok oldum. Merakımdan çocupun engelini kaldırıp son yazdıpı mesajları okudum. Okumaz olaydım. Yaşadığım yere gelip beni bulmaktan tutun da küfürler etmeye kadar neler var. Bütün hayatını, hastalık başlangıcını, günlük yaptığı işleri bile anlatmış. Tekrar engelledim. Ufak tefek gayet kibar bir çocuk nasıl bu hale geldi? Babasına cvp yazmadım çünkü son mesajları okuyunca inanılmaz korktum. Bugün de annesi instagramdan msj atmış. Şimdi gidip şikayet etsem çocuk hasta, engelleyince eski mesajlar da siliniyor. Okb hastalığı hakkında hiç bilgim yoktu, şöyle bi araştırdım. Çok takıntılı insanlarmış. Umarım atlatır ama ben de çok tedirgin oldum. Annesine ne yazmalıyım sizce? Ya da yazmalı mıyım? Sonuçta hiç hatam yok, insan masasına oturan kişinin iç dünyasını bilemiyor.
Okb hastalarında gerçeklik algısı bozulmazYa inanılmaz bir durum. Hangi şehirden geldin diye sormuştu bana masadayken. Yazlıkçı bunlar. Ben de geldiğim şehri söyledim. Sonra attığı bi mesajda " bana yaşadığın şehri söyledin, beni o şehire mi çapıracaktın, belki de evine çağıracaktın" yazmış ya.
İşleme başlayacaksın avukatsın iyi bilirsin bana bir sapık böyle sarmıştı annem hasta vesaire dedi sabah şubene gelip seni kaçıracağım diyince soluğu poliste aldım aldım annemle gece yarısı evlendim bana dava kağıdı geldi orda tüm adresim ve onunda adresi vardı
Nasıl bir şeydir sapığın eline benim adresim gidiyor hemen adliyeye gittim uygulama buymuş dedim ki bir sürü cinayet oluyor buna bişey yapılamaz mı?
Davayı sonra avukata verdim sapık sarmadı ya çok takıntı yapsaydı ?
Takıntılı bir sapıktan kaçan bir öğretmen Ardahan göle de öldürülmüştü bence bu dava kağıtlarından öğrenmiştir adresi çok kötü bir uygulama şikayetçi hele ki bayansa adresi saklı tutulmalı
Ben 2014 te şikayet ettim 2014 te eşim hayatıma girdi 2015 te evlendim kaybettiğim kızıma hamileydim kapıda not muhtara bırakmışlar dava çağrı kağıdını bir baktım sapığın adresi birde benim adresim;( aynısı sapığa da gitmiş tabiiOha ya adres gidiyormu neyseki hep ikametim farkli yerlerde suan 2 önceki evimde gorunuyor adresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?