- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Whatsappdan değil instagramdan yazdı. Telefon numaramı hiç vermedim. Kullanıcı ismimi de bilmiyor. Ortak arkadaşların arkadaş listesini inceleyerek bulmuş beni. Telefon numaramı verecek kadar samimiyet kurmadım ki. Annesi telefon numarasını yazmış bıgün. Allah rızası için beni bi arayın demiş. Çok şaşkınım.Siz whatsapptan birini engellediğinizde onun size yolladığı mesajlar daha sonra engeli kaldırsanız dahi size gelmez. Yani ben öyle biliyorum.. o yüzden bu anne babanın da sosyal medya üzerinden size ulaşması, çocuğun oyunu gibi geldi bana.. engeli kaldırdığınızı farkettiğinde de mesaj yollamaya başladı yine gibi.
Öte yandan şayet gerçek olsa bile ben ne olursa olsun çocuğa hiçbir şekilde karşılık vermemenizden yanayım. Vereceğiniz bir cevabı dahi farklı algılayıp ümitlenebilir. Ayrıca nereye kadar cevap vereceksiniz ki??
Eger aileyi arayacaksaniz da kendi numaranizdan aramayin sakinWhatsappdan değil instagramdan yazdı. Telefon numaramı hiç vermedim. Kullanıcı ismimi de bilmiyor. Ortak arkadaşların arkadaş listesini inceleyerek bulmuş beni. Telefon numaramı verecek kadar samimiyet kurmadım ki. Annesi telefon numarasını yazmış bıgün. Allah rızası için beni bi arayın demiş. Çok şaşkınım.
Ay ne diyosun? Daha da ürktüm şimdi. Anne babasına cvp yazmadım. Çocuğa da üzüldüm ama benlik bi durum yok ki. Son mesajlarında eski sevgilisinden bahsetmiş, bu hastalık bana ondan miras kaldı demiş. Kendi ile konuşmalarını, bana hitaben konuşmaları, cinsel içerikli, tehditvari, yalvarır tarzda mesjlar. Neye uğradığımı şaşırdım. Arkadaş da hiç farketmemiş şimdiye kadar rahatsızlığını. Dışardan gayet düzgün eğlenceli bi çocukmuş.Aman aman uzak dur. Sakın anasına babasına bile cvp verme. Bu hastalık derecede takıntı. Bu kişi size çok kötü şeyler yapar.
Bir belgeselde izledim. Kaç tane okb linin takıntı sonucu cinayetini gördüm.
Sakın kardeş engelleri kaldırma. Ve cvp verme.
Of şu an hastanede tedavi görüyormuş. Ebeveynleri zaten kendi numaralarını yazıp aramam için yalvarıyorlar. Aramayacağım. Saatlerce okusam bitmez yazdıkları.Anlaşılan ergenliğinin baharında bir çocuk... Annesinden, babasından kendisi yazıyor bence. Ciddiye almayın.
Hem annesi,babası yazmış olsa bile siz ne yapabilirsiniz ki? Bir anne baba size ulaşmaktan ziyade en yakın psikologa ulaşırdı.
Eğer ergen bey bu saçmalıklarına devam ederse, ortak arkadaşınızdan ebeveyninin numarasını bulup durumu onlara anlatın.
Bak cnm okb çok çeşitlidir. Her bireyde farklılık gösterir. Okb nin çeşitleri çoktur. Bak bu çocuğun ki ağır. Uzak dur. Tabi ki senin suçun yok. O kendi dünyasında yaşıyor. Yani sen ona ahhh yazıkkk dersin ama gün gelir nevrini döndürtür.Ay ne diyosun? Daha da ürktüm şimdi. Anne babasına cvp yazmadım. Çocuğa da üzüldüm ama benlik bi durum yok ki. Son mesajlarında eski sevgilisinden bahsetmiş, bu hastalık bana ondan miras kaldı demiş. Kendi ile konuşmalarını, bana hitaben konuşmaları, cinsel içerikli, tehditvari, yalvarır tarzda mesjlar. Neye uğradığımı şaşırdım. Arkadaş da hiç farketmemiş şimdiye kadar rahatsızlığını. Dışardan gayet düzgün eğlenceli bi çocukmuş.
Ya inanılmaz bir durum. Hangi şehirden geldin diye sormuştu bana masadayken. Yazlıkçı bunlar. Ben de geldiğim şehri söyledim. Sonra attığı bi mesajda " bana yaşadığın şehri söyledin, beni o şehire mi çapıracaktın, belki de evine çağıracaktın" yazmış ya.Bak cnm okb çok çeşitlidir. Her bireyde farklılık gösterir. Okb nin çeşitleri çoktur. Bak bu çocuğun ki ağır. Uzak dur. Tabi ki senin suçun yok. O kendi dünyasında yaşıyor. Yani sen ona ahhh yazıkkk dersin ama gün gelir nevrini döndürtür.
Diyorum ya sana. Kendi hayal dünyasında yaşıyor. You tube de, belsel tv de TAKINTI diye kısa kısa belgesel çekmişler. Gerçek hayattan alınma. Bikaç tane izlemiştim. Sende izle.Ya inanılmaz bir durum. Hangi şehirden geldin diye sormuştu bana masadayken. Yazlıkçı bunlar. Ben de geldiğim şehri söyledim. Sonra attığı bi mesajda " bana yaşadığın şehri söyledin, beni o şehire mi çapıracaktın, belki de evine çağıracaktın" yazmış ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?