Durduk yere başıma bela aldım...

Kusura bakmayın ama cok safsınız
Annesi ve babası size mesaj nasıl atsın
O kişi yapıyordur tüm bunları
Engelleyin bitsin gtsin

Ben de okb hasyasiyim ama kimseyi boyle takinti yapmadim kendime sevgilim de oldu ayrildik bitti.esim de hastaligimi bile bile evlendi bu hastalik oyle igrenc biseyki size gelen dusuncelerin sacma oldugunu biliyorsunuz ama dusunmekten kendini alamiyorsun.okb kaygi hastaligi temizlik dini inanc olum korkusu gibi.esimde biliyordu hastaligimi bile bile evlendi cok da mutluyuz sadece benim oglumla ilgili sacma kaygilarim disinda hersey iyi .bence sizin bahsettiginiz baska bi hastaliktir

Okb tek tip değil ki. Çeşitlilik gösterir. Kanımca bu konuda ki çocuk gibi saplantılı biri değilsindir. Çocuğun yaptıkları normal bir okb hastası mı sence?

arkadaşıma musallat olan bir çocuk vardı. yıllarca mesaj atmaya devam etti. kızı her yerde buldu.
ailesine de gidildi, tehdit bile edildi ama vazgeçmedi. belki o platformdan hala mesaj atıyordur sayfalarca...
siz izinizi kaybettirin. bu sizin meseleniz değil.
okb hastası ise zor da olsa tedavisi var. sizinle çözülecek mesele değil bu.
sorumluluk aileye aittir. tedavisinden onlar sorumludur siz değil.
büyük ihitimal doktoru ve tadavisi iyi değil o yüzden bu hastalığı atlatamıyor, düzenli gitmiyor.
siz ortadan kaybolun.

Umursama, bi süre sonra vazgeçecektir.

Ayrıca annesi babası niye yazsın hanımefendi, akıl var mantık var kaç yaş varmış aranızda, oğullarının böyle bi saçma davranışta bulunmasını kim destekler? Hangi anne baba?

Sessiz kalın.

Okb tek tip değil ki. Çeşitlilik gösterir. Kanımca bu konuda ki çocuk gibi saplantılı biri değilsindir. Çocuğun yaptıkları normal bir okb hastası mı sence?
Dogru soyluyorsunuz cesit cesitmis ben bu cocugun yaptigini baska bir rahatsizlik olarak dusunuyordum ama obsesif cikti nete yazinca.bu arada ben de buna benzer bi olay yasadim pesimde cok kosan biri vardi sans vermek istedim sonra sevmedim ayrildim basima bela oldu evli oldugumu bile bile ulasmisti bana ben annemi konusturdum kocasi ogrenmis seni arayabilir acma diye o da ne olur aramasin diye yalvarmis korkmus bi daha aramadi esimde numarami degistirdi sosyal medya da kullanmiyorum.konu sahibi de hic cevap vermesin heryerden engellesin.

Kız babasının profilinden kendi ağzıyla yazmadığı ne malum delimisin direk savcılığa felan başvur . Sen hiç yazma bence sessizliğini korumaya devam et

Ay canim duyduklarima resmen inanamadim annesine deki bu cocugunuzun genel problemi benimle alakasi yok zaten takintili beni olmasa bska seyi takinti edecekdi kusura bakmayin ama iliskim var bu sekilde zedeleyemem oglunuza kendiniz destek olun atlatsin bi sekilde vs zirvala baglantini kopar gerekirse instagraminin ismini degistir yao bisiyler ama uzak dur elini versen kolunu alicaklar gb geldi dikkat et

Şimdi okudum. Bazen diyorum biz kadınlar neden doguyoruz. Bizi hep çaresiz bırakmanın bir yolunu buluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…