Durduk yere kavga

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba herkese ,

Ben bu sabah kahvaltıdan sonra kahve içerken annemle eski Günlerden bahsediyorduk eski anılardan vs o günler maddi durumumuz pek iyi değildi tatsız konulardan söz açıldı. Konuştuk vs neyse ben tam bşy söyleyecektim sanki konuyu ben açmışım gibi durup dururken annem bağırdı sende hep kötü Şeyler hatırlıyorsun hastasın vs diye. Bıktım artık tahammül edemiyoruz birbirimize kısa bir bayram tatilinde bile ailemle güzel ilişkiler kuramadım hiçbir zaman :((

Amaan benim halamla babannem daima tartışır ne olacak anne kız 😅 gülüp geçmeyi biliyor halam sadece, 2 dakika sonra unutuluyor zaten. Alınganlık etmemeye çalışın

Amaan anne ben mi açtım sen de diyin geçin

Seni anlıyorum, annem de beni hep negatif bulur. Ana kız kavgamız da cok olur. Ama sanırım konu yokken birbirimize sarıyoruz daha cok. O yüzden konu yoksa konu acma, baska seylerle mesgul ol :)

Seni anlıyorum, annem de beni hep negatif bulur. Ana kız kavgamız da cok olur. Ama sanırım konu yokken birbirimize sarıyoruz daha cok. O yüzden konu yoksa konu acma, baska seylerle mesgul ol :)

Ama anormal tepkiler veriyor herseye sonradan da sen hastasın dşyır buna kızıyorum.

Annemle hayata bakisimiz o kadar farkli ki ikimizinde ortak hoşlandiği hic bisey mi olmaz ama.yok ona rağmen her gun telefonda konusuruz bir araya geldigimizde konusuruz ama birimiz yukselince hemen sus pus oluyoruz küsmüyoruz ben annemin tepki verecegi seyleri soylemiyorum o soylediginde de gulup geciyorum konuyu degistiriyorum neticede annem o

Annemle hayata bakisimiz o kadar farkli ki ikimizinde ortak hoşlandiği hic bisey mi olmaz ama.yok ona rağmen her gun telefonda konusuruz bir araya geldigimizde konusuruz ama birimiz yukselince hemen sus pus oluyoruz küsmüyoruz ben annemin tepki verecegi seyleri soylemiyorum o soylediginde de gulup geciyorum konuyu degistiriyorum neticede annem o
Aranızdaki saygıyı yitirmemiş iki kişisiniz. Bizde saygı yok sorun orada Başlıyor.

Durup dururken hır çıkaran hep onlar.
Aaa olur mu sen gerginlik yaratmışsındır(!) hep negatifsindir :)) napcan ana işte atsan atılmaz yeri asla dolmaz. Biz birbirimizin evindeysek kapıyı vurup cıkıcak kadar kavgalaşırız ama gittiği an ya da gittiğim an yüreğime ateş düşer. Hemen kuzu olurum :)

Aaa olur mu sen gerginlik yaratmışsındır(!) hep negatifsindir :)) napcan ana işte atsan atılmaz yeri asla dolmaz. Biz birbirimizin evindeysek kapıyı vurup cıkıcak kadar kavgalaşırız ama gittiği an ya da gittiğim an yüreğime ateş düşer. Hemen kuzu olurum :)
Ve normal günlük hayatta insan ilişkilerim çok şükür gayet guzel kimseyle bi sorunum olmadı bu zamana kadar ama ailem hep sorunlu zor muamelesi yapıyor onlara uygun değilmişim.

Back
X