- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Gay değil, hatta çocukları oldu yeni. :)Bu nedenle küsülmez ama belki tavır alabilirsiniz. Bu arada Enrique ikinizi de seçmez bence, çünkü gay diye biliyorum.
Ya of çok güldüm buna, çok yaşayın e mi?kendi fotografinla hayrani oldugunuzun fotografini photoshopla birlestir gonder, benim oldu de yaptigi kufru de iade et ergenlikten cikamamis arkadasina
Ne alaka şimdi? Konu durduk yere edilen bir küfür ve benim buna kırılmam. Onun haberi var mı falan gibi yorumlar saçma oluyor yani.Peki bundan şeyin haberi var mı? Enrique'nin?
Haklısınız.He o da kolunu acmıs seni bekliyordu de
Hahaha hay allam bide cocukta değilsiniz
Ne gayi yav , adamın anna kornikovadan 2 tane çocuğu var. ( kornikovayı doğru yazmışımdır inş )Bu nedenle küsülmez ama belki tavır alabilirsiniz. Bu arada Enrique ikinizi de seçmez bence, çünkü gay diye biliyorum.
Haha alın sizin olsun, canınız sağ olsun. :)Valla bende enrique hayranıyım yıllardırr..
Yaşım 32.
Bu yarış fazla kızıştı.
O benim olacak
O ricky martin'di ya...Bu nedenle küsülmez ama belki tavır alabilirsiniz. Bu arada Enrique ikinizi de seçmez bence, çünkü gay diye biliyorum.
Yarın sakin kafayla konuşacağım zaten. Doğrudur eski bir sanatçı kendisi ama hala görünüşü aynı.Enrique size yaşlı değil mi ya,bizim ergenligimizde vardı o adam,hâlâ şarkı yapıyor muymuş ?
Neyse konuya gelirsem,ben sanırım
X.. senin kafan mi güzel bu nasıl üslup,benim küfürden hoşlanmadığımı biliyorsun ,bir daha bu şekilde yazma bozuşuruz
Derdim..
Hahah yemişim Anna yı : )Haha alın sizin olsun, canınız sağ olsun. :)
Yalnız adam Anna’sından başkasına bakmaz orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?