Durduk yere küsen kocaya nasıl davranılır?Fikirlerinizi bekliyorum..

seherrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
478
0
96
45
Diğer
Merhabalar,3 yııllık evliyim 1,5 yaşında çocuğum var.Çalışıyorum.Çocuğuma annem evimizde bakıyor.Eşimle son 6 aydır tartışmalarımız kavgalarımız arttı.Genellikle tartışmalarmız çok büyük sorunlardan çıkmıyor.Ev içinde fikir ayrılıklarından,eşimin bencilliğinden rahatına düşkün olmasından bana yardım etmemesinden kaynaklanıyor.Yani ben bu sebeplerden muzdaripim.Bu konularaı defalarca kendisiyle konuştum ama faydasız değişmiyor.Çalıştığım için hem ev işi hem çocukla ilgilenmek ayrıca işyerindeki stres beni bunaltıyor.Çünkü eşim hiç bana yardımcı olmuyor.Bende düzeni severim.haftasonu2 günlük tatilde inanın dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor iş yapmaktan.Tabi beyefendi rahat çamaşırı yıkanıyor evi temizleniyor,yemeği hazır..Ama ben yoruldum artık ve bende eşime karşı en ufak birşeyde ters konuşmaya başladım.O da benim agresif olmamdan herşeyden şikayetçi olmamdan dert yanıyor.Ama beni kendisinin bu hale getirdiğini hiç düşünemiyor.Oluır olmaz şeylere kapris yapıp küsüyor birde.2 gündür benimle konuşmuyor.Ne olduğunu anlayamadım bile.Kötü birşeyde demedim.Annemde biliyor.hani tartışsakta konuşmasa küsse anlıyacağım ama ortada küsecek bir durum olmadı.Dün özellikle geç geldi bizle yemeğe oturmamak için çok iyi biliyorum.Ben yinede gelince ona yemek hazırlamak için mutfağa girdim.Bırak dedi ben hallderim.Ne oldu diye sordum neden böyle davranıyorsun dedim.Bundan sonra böyle muhatap olmayalım birbirimizle ömrümüzün sonuna kadar dedi.bende bişey demeden çıktım mutfaktan gittim yattım.Annemde olunca insan daha bir rahatsız oluyor böyle durumlarda.Annemde haliyle rahat değil.Kadın hem çocuk bakıyor hemde bizi böyle görünce üzülüyor.Bende yoruldum bunaldım artık.Beni el üstünde tutması gerekiyorken üstüne üstelik küsüp konuşmaması beni son derece üzüyor.Suçum olsa neyse ortada hiçbişey yoktu.ayrıca ben çalışmasam bir sürü borcumuz var ödeyemez evin kirasını ben ödüyorum aldığım maaşın yarısından fazlası borca gidiyor.Kırıcı olmam hep yapıcıyımdır.Evin tüm düzenini 4 4 lük yapmaya gayret ederken neden???Ben nasıl davranayım şimdi bu kocaya bende onun dediği gibi muhatap olmuyorum 2 gündür bakalım ne zamana kadar böyle gidecek???

Hafta içi 1 gün yardımcı çağırın, evi temizlesin, çamaşırları falan ütülesin. Sen de haftasonu keyfine bak.
Ayrıca annen yardımcı olmuyor mu?

Hımm isin zor canım.
Esin keske biraz daha anlayıslı olsa hem cocuk, hem ev zor olur.
Sonucta sende calısıyorsun eve bir gelir getiriyorsun strese giriyorsun esitsiniz yani.
Anlayıs cok önemli kac kez de konusmussunuz degismemis degismeyecekte herhalde.:44:

ısın zor canım.kocasın senı anlaması gerekıyor boyle kaprıslerle nereye kadar.bencede temızlıkcı cagırsan bır gun temızlese evını sende keyfıne bakardın.

Çalışırsın, didinirsin, dört dörtlük bir kadın olursun her konuda. Ama erkeklere yaramıyor böyle kadınlar arkadaşım. Kadir kıymet bilmiyorlar.
Evde yemek yapmayan,ev temizliğini önemsemeyen, boşverdimci, saldım çayıra mevlam kayıra vari, kendi süsüne püsüne çok fazla önem veren, sürekli alışveriş yapan, kuaförden çıkmayan, amaaaan bana ne kocamın borcundan çalışsın ödesin diyen, tek derdi gezmek tozmak süs püs olan kadınlar daha makbul erkeklerin gözünde. İlginç dimi.

Bu sorununun tek çaresi bana göre, mükemmel olmaya çalışmayacaksın arkadaşım. Motor takılmış gibi herbişeye yetişmeyeceksin. Eksik kalacak bişeyler. Evin temizse yemeğin olmasın, yada gayet pratik şeyler yap. Canın istemiyorsa temizlikyapma. Otur keyfine bak. Kocanınki can da senin ki ne????

sen sordukça ilgilendikçe küskünlüğü hep taze kalacaktır..küstgünü anlamamış gibi yani normal davran...

"Ömrümüzün sonuna kadar muhatap olmayalım birbirimizle"?!!! Bu cümleyi cinsel bir yakınlaşma istediğinde mutlaka hatırlatın. Pes yani daha neler!

Hem suçlu hem güçlü durumu işte...patafix'e kesinlikle katılıyorum
Benim eşimde bana ara sıra küser,ben de konuşmam o öyle yapınca,üstüne gitmem sonra koşa koşa gelir..
Sende uzak dur canım,ay bi yandan da koca koca erkekler küsme nedir yaaaa???

Son düzenleme:
Bir derdin varsa yada bir hatam olduysa söyle kurtul. sende rahatla bende suçluysam açıklamamı yapayım.ya böyle bir evin içinde 2 yabancı gibi olmuyor.Başım çatlıyor 2 gündür.Ne bitmek bilmez kaprismiş yaa.Herşeyi yaparsın elinden geldiğince en ufak birşeyde üste çıkıp küser birde.Küsmeye kalksam ben küseceğim o kadar çok şey varki.

canım madem eşin yardımcı değil olmak da istemiyor bu nedenden tartışıp huzurunu bozacağına bir yardımcı kadın al arada gelsin ağır işlerini yapsın
anlamayan erkek anlamıyor işte canım bunun için hiç strese girip kendini germe.herşeye yetişmeyede çalışma bırak bazı şeylerde dört dörtlük olmasın evde
eşinde sanırım bir birikim olmuş sürekli didişmelerinizden bence artık bu konudan dolayı tartışma.konuşacaksanda tatlılıkla konuş sert çıkma

Kuzum yorumuna harfiyen katılıyorum
mükemmel olmak herşeye yetişmek
düzenli temiz titiz kadın olmak işe yaramıyor.
Neyapsan bunlara yaranamıyorsun.

En doğrusu herseye yetişmek için kendini paralamayacaksın
Nerde trak orda bırak yapacaksın,yorgun musun dinleneceksin.

Bugüne kadar anladığım tek birşey var
Erkek milletine rahatlık batıyor...

Küserse küssün bir kaç gün rahat edersin yemeğini çayını kendi yapsın evde özgürü oyna bir kaçta türkü söyle onu tınlamadığını bilsin gelip kendi barışacak

olduğu gibi herşeyi bırakın,çocuğu da ona bırakın.ben hem evde hem işte eşekler gibi çalışıyorum şimdi ödül vakti ben sinemaya gitcem sen küsmeye devam edebilirsin istersen deyip çıkın gidin.yarın cuma sinema günü:90:

Küserse küssün bir kaç gün rahat edersin yemeğini çayını kendi yapsın evde özgürü oyna bir kaçta türkü söyle onu tınlamadığını bilsin gelip kendi barışacak

Zaten hiç üstüne düşmüyorum.Bu kadar yorgunluğun üzerine birde surat çekemem bende patlamak üzereyim.Beni rahatlatacağına bu duruma sokuyor ya daha ne diyim.Kendi yapıyor 2 gündür yemeğini çayını saatlerce tv izliyor gece yarısı gelip uzanıyor yanıma.Böyle yaşamayı kendisi seçti.Bakalım haftasonuda geliyor o zaman ne yapacak pazar günü akşama kadar beraberiz.Belkide kendisi biryerlere gider.Giderse gitsin.Ben oğlumla vakit geçiririm.

Kendiliğinden konuşana kadar bende konuşmayacağım.Ömrünün sonuna kadar aynı evde muhatap olmayacakmışız ya tamam bakalım.Bu lafıda ona yedirtmezsem.Hep alttan alan ben oldum yeter.İsterse bu durum aylar sürsün.Bende onun istediği gibi davranacağım.Kendisi seçti böyle yaşamayı.İnatsa inat çok kararlıyım bu konuda.Dün akşam güzelce sordum ne oldu diye bu cevabı aldım şok oldum durduk yere.
İnsan hanımını el üstünde tutması lazım ya çalışıyorum,evi çekip çeviriyorum becerikliyim temizim çocuğuma güzel bakıyorum.Daha ne olsun??Arada bir dersin yemek yapma bugünde dışarda yiyelim yada yaptırıp geleyim.Yada bir hediye alırsın.Motive edersin.Ne romantiklik kaldı ne saygı valla.Hizmetçiden farkım yok at gibi koşturup duruyorum ordan oraya

Evet bundan sonra haftada 1 defa temizlik ve ütü için yardımcı almaya karar verdim.Ne salakmışım ben ya neden daha önce düşünemedim kendimi paralıyorum aylardır.Banada sadece yemek işi kalır çocuğumlada daha çok ilgilenirim..

Hem akşama kadar çalış,akşam gel yemek,temizlik bilimum ev işleri bir de üstüne en büyük sorumluluk çocuk...
Valla birşey diyeyim mi ben bırak yardımcı almayı hemen işi bırakırdım..borç mu var??çalışıp beyefendi ödesin o zaman...ne kasacağım kendimi
Ohhhh ne ala sen eşine maddi olarak destek ol,o da sana yardımcı olmadığı gibi bir de küssün

Yaşasın kötülük!!!!

valla bilmiyorum artik ne yapmali ne etmeli..
bence uzatmayin küslügü bir mail atin yada bir mektup birakin
"annem cocuga bakiyor, ben calisabileyim diye ben calisiyorum sana destek olmak icin
yemekten temizlikten geri kalmayip herseyi yapiyorum bana biraz guler yuz ve yardim
etsen gunahmi islersin hadi bunlarida yapmiyorsun bu kapris bu küslük bana revami"
diye not koyun cebine..
bu arada aklima geldi belki onu sikayet ettiyseniz annenize yada baska birine
bunu duyupta alinmis olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…