Çalışırsın, didinirsin, dört dörtlük bir kadın olursun her konuda. Ama erkeklere yaramıyor böyle kadınlar arkadaşım. Kadir kıymet bilmiyorlar.
Evde yemek yapmayan,ev temizliğini önemsemeyen, boşverdimci, saldım çayıra mevlam kayıra vari, kendi süsüne püsüne çok fazla önem veren, sürekli alışveriş yapan, kuaförden çıkmayan, amaaaan bana ne kocamın borcundan çalışsın ödesin diyen, tek derdi gezmek tozmak süs püs olan kadınlar daha makbul erkeklerin gözünde. İlginç dimi.
Bu sorununun tek çaresi bana göre, mükemmel olmaya çalışmayacaksın arkadaşım. Motor takılmış gibi herbişeye yetişmeyeceksin. Eksik kalacak bişeyler. Evin temizse yemeğin olmasın, yada gayet pratik şeyler yap. Canın istemiyorsa temizlikyapma. Otur keyfine bak. Kocanınki can da senin ki ne????
Küserse küssün bir kaç gün rahat edersin yemeğini çayını kendi yapsın evde özgürü oyna bir kaçta türkü söyle onu tınlamadığını bilsin gelip kendi barışacak
canım madem eşin yardımcı değil olmak da istemiyor bu nedenden tartışıp huzurunu bozacağına bir yardımcı kadın al arada gelsin ağır işlerini yapsın
anlamayan erkek anlamıyor işte canım bunun için hiç strese girip kendini germe.herşeye yetişmeyede çalışma bırak bazı şeylerde dört dörtlük olmasın evde
eşinde sanırım bir birikim olmuş sürekli didişmelerinizden bence artık bu konudan dolayı tartışma.konuşacaksanda tatlılıkla konuş sert çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?