Durduk yere küsen kocaya nasıl davranılır?Fikirlerinizi bekliyorum..

Erkeklerın tumu aynı esıne yardım eden cok az kısıdır o yuzden kendını yıpratmana gerek yok benım babam cıkardıgı corabını kaldırmaz nısanlımda ole annesı garıbım heryere kosusturuyor bosver takma kafana sen erkek mılletı ıste

Yok canım kimseye şikayet etmedim bu mümkün değil.Bir şeye alındıysada küslük ne demek oluyor yakışıyormu koca koca insanlara ya....Bakın aklıma bişey daha geldi onuda anlatayım.Birkaç gün önce eşimin bir arkadaşı o da evliymiş ve karısyla kavga etmiş atlamış otobüse bizim bulunduğumuz şehire gelmiş kafa dağıtayım diye.Eşim bir otelden yer ayırttı adam 1 gece kaldı gitti.Gece yarısı onu otogardan alıp otele yerleştirdi falan.bana ertesi gün dediği şey:Keşke arkadaşımı evimizde ağırlasaydık çok iyi biridir.Öylece çıkmış gelmiş yemek yediriri yatırırdık demezmi...Ya elin tanımadığım adamının evimizde ne işi var yatılı birde.Ha aile dostu olur eşiyle gelirler kalırlar neyse.Adam karısıyla kavga edip gelecekte benmi çocuğumla teselli edicem.Ne işi var yahu.Kocamdaki düşünceye bakarmısınız.Neler duyuyoruz kimseye güven yok.Senin ufak bebeğin var karın var ay allahım kafayı yicem düşündükçe.Bende tabiki olmaz öyle şey ne işi var tanımadağım insanın dedim.Birde annemde bizde kalıyo genelde hafta içi.Ben nerede yatıracaktım elin adamını offff

Annemde birkaç gün ben işten gelince evine gidecek.Sabah gelip akşam gidecek.Kadında huzursuz oldu tabi.Bakalım bu akşam ne olacak.Hoş benim zaten beyefendiyle konuşma gibi bir derdim yok işim başımdan aşkın.Çocuğa yemek yapılıp yedirilecek,banyo yaptırılacak,uyutulacak sonra kendim bişeyler atıştırırım, ütü yapıcam kendi eşyalarımı,ssaat olur 11 yatarım...

Doğru söylemişsin ne işi var arkadaşının sizin evinizde
Kimseye güven yok arkadaşım,en yakınları bile insana zarar verebiliyorken
Kaldı ki arkadaş...

"Ömrümüzün sonuna kadar muhatap olmayalım birbirimizle"?!!! Bu cümleyi cinsel bir yakınlaşma istediğinde mutlaka hatırlatın. Pes yani daha neler!

aynen bence de bu ne demek ya ömrümüzün sonuna kadar muhattap olmayalım
hiç muhattap olma cnm eninde sonunda gelcek yanına sonra hatırlatırsın
ona göre de tawrını koyarsın sessiz kal şimdilik umursama..

Kadinlarimiz didiniyo ugrasiyor yeri geldimi (genelde demek daha dogru olur)düsünmeden erkeklerin islerini üstüne almakdan cekinmeden hersey düzenli mutlu bir aile icin kendilerini harab ediyorlar ama bizim erkeklerimiz ise kendi üzerlerine düsen ufacik görevlerini bile yerine getirmiyor sonra ne bicim erkeksin/kocasin dedinmi erkekliklerine dokunuyor ve höööyt diye aslan kesiliyorlar birden ah su anneler ah avrupa erkeklerine böyle bi esleri olucak öpüp baslarina koyarlar canim feministligim tuttu yine

Sabahları işe beni eşim bırakıyor arabayla.Bu sabah kendim otobüse binip gelecektim.İş büyümesin diye binmedim yine arabayla bıraktı beni ama tabi hiç konuşmadık.Akşam ne olacak bilmiyorum bakalım.Acaba yarın kendimmi çıkıp gelsem???

Esımle yasadıgım benzerı bır tartısmanın ardından soyle yapmıstım.
O ıse gıttı, bende butun gun yattım, tv ızledım, yatagı dahı duzeltmedım.
Yemek yapmadım, gelıs saatıne dogru suslendım, uzandım.
Yemek olmadıgını ve yatagın dahı dagınık oldugunu gorunce de gereklı cevaplarımı verdım.
Oda sarılmak ve kendını affettırmek ıcın acıklama yapmakla yetındı
Cıddı manada erkeklere fazla ıyı davranmak bunyelerıne zarar verıyor.
Yaklasık ıkı yıllık evlılıgımde tesbıt ettıgım budur.
Kendınden odun verdıkce, karsı taraf daha fazlasını beklıyor.
ıyısı mı bıraz musrıf, bıraz pasaklı, bıraz hunersız olmakta.
Valla onceden kendımı parcalıyordum, esım sevıyordu benı.
Sımdı rahatıma bakıyorum, esım yıne benı sevıyor.
Hemde onunla gecırecek daha fazla zamanım oldugu ıcın ekstra mutluyum.

İnanın canım hiç eve gitmek istemiyor yarım saat sonra işten çıkıcam.Onun o asık suratını görmeye hiç tahammülüm yok.Bana bir kavgamızda küfür etmişti ilk defa o zaman ben çok incindiğim gururum kırıldığı halde küsmemiştim.Aslında eşimle konuşmamam için o kadar çok sebep varki stersten kalbimde çarpıntı başladı eve gidecem diye.

durumunuz iyiyse birini tut ev işleri için bence. eşin sana 2 gün küsüyorsa sen ona 4 gün küs. nedensiz yere küsmekte neymiş. benimde eşimim bazen morali bozuka pas vermez bana valla o sırnaşana kadar yanına bile oturmam. negatif enerji olan bi yere bile girmem içim daralır resmen. kendinizi üzmeyin sizin bebeğiniz var ve size ihtiyacı var.

Hah şöyle. :13:

bende 15 te bir alıyorum ama haftada bir mi alsam acaba. Bundan önce niye almadımki diye hayıflanıyorum şimdi. Ne salakmışım ben. Aman borcumuz var kendim yapıvereyim işimi ne olacak elime mi yapışır, aman kadına vereceğim parayla çoluk çocuğuma birşeyler alırım diye diye bugünlere geldik. Şimdi mi, hayde hayde hadeeeeeee

Bide annenden rahatsız olabileceği geldi aklıma. Rahat edemiyordur kendi evinde yabancı gibidir de sana patlıyordur, ne bilim ben yav:2:

çalışıyosun ev işlerine bakıyosun çocukla ilgileniyosun her şeye koşuyosun peki eşin....eşinle duygusal anlamda yakınlaşabiliyor musun...belki de bu tartışmaların başlangıcı burdan geliyordur...evin dört dörtlük olmasın boşver ama ailenle vakit geçirmeye bak bence bu günler bi daha geri gelmez

esimle bızde sık sık tartısırız ama tartısma sebeblerımız cok kucuk esımın bırde kusme huyu var daha dogrusu vardı ama ben onu kırdım nasıl mı ılk baslarda ustune duserdım ama bktım olacak gıbı degıl ben bu sefer onu bastırmaya karar verdım ve artık ona ne zaman kusse ben kopuruyorum bagırıyorum cagırıyorum bende kusuyorum yuzune bakmıyorum bırde bakıyorum sut dokmus kedı gıbı yanıma gelıp ozur dılıyor bazen de cok kızdırırısa mesela bugunku gıbı tamam bıttı dıyorum bakıyorum o hemen tamam unutalım dıyerek yumusuyor yanı ben yontemımı buldum uc yıldır ıse yarıyor ınsallah bundan sonrada yarar

Akşam eve gittim.Kendi yemeğimiz hazırdı.Çocuğa bişeyler yapıp yedirdim.banyosunu yaptırdım ve yatırdım.Bu arada annemde kendi evine gitti.Saat 8 di.Cep teli aradı bakmadım.evi aradı epey yine bakmadım.Sonra yine cepi aradı cevap vermedim.zaten çocuğu uyutmakla meşguldum kalkamadım yanından.2 dakika geçmeden eve geldi.Baktı ben çocuk uyutuyorum.Annemi sordu evine gitti dedim.Yemek yedinmi dedi hayır dedim.Çocuk uyudu ama ben yinede yanından çıkmadım.Kendisi hazırlasın yesin diye.O da beni bekledi 1 saat yemek yemedi.Neyse bende kalktım artık mutfağa girdim.yemekleri ısıttım beraber yedik ama ben hiç konuşmuyorum.Zoraki cevap veriyorum sadece.Eşim ise bişey olmamaış gibi davranıyor.Eğer ben biraz yumuşak dursam hiçbişey olmamış gibi deva edecek ama buna izin vermedim.Tavrımı belli ettim.yemeğimi yiyip oturma odasına geçtim tv izledim.O mutfakta kaldı.Zaten perşembeleri maçı oluyor ssaat 22.30 da maça gitti.Utanmadan benden para istedi birde.Bende bişey demedim çıkardım verdim.MADEM MUHATAP OLMAYACAKSINDA PARA NİYE İSTİYORSUN YEMEĞE NEDEN BEKLİYORSUN HAZIRLA YE 2 GÜNDÜR YAPTIĞIN GİBİ...sonra yattım zaten.gece geç saatte geldi bu.yattı işte.Çocuk zırt pırt kalktı bugün doğru düzgün uyuyamadım hiç.sabahta yine beni arabayla işe bıraktı ama ben tek kelime etmiyorum ve çok soğuk duruyorum.beyefendi canı isteyince küsecek isteyince işi düştüğünde konuşacak ben böyle anladım şu durumdan.Hala sinirlerim çok bozuk bakalım haftasonu ne olacak**

bence eşininde canını sıkan bişeyler var ve sana patlıyor. benim eşimde aynısını yapardı sorardım bişeymi olması lazım hep böyle yapıyorsun seninle alakalı değil gibi lafları sıralardı bende kırılırdım tabi. en son yine annesiyle tartışmış haftalarca anlatmadı ama canı sıkkındı hep en sonunda anlatmasını sağladım rahatladı. erkekler gizli kutu gibiler ne düşündüklerini hiç bilemiyoruz maalesef.
otur güzelce konuş bak böyle yapınca bende üzülüyorum neden yapıyorsun diye sor. bir derdin varsada paylaş benimle biz neden evlendikki de. birlikte aşamayacağım konu yok de. bakalım ne diyecek ona göre konuşursun ama asla tartışmaya fırsat verme.

Canım benimle alakası olmasa zaten hiç bu kadar kafa yormam.Ama BUNDAN SONRA BÖYLE ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR MUHATAP OLMAYALIM BİRBİRİMİZLE DEMEK ne demek yani??Bir suçum yokken herşeyi yüklenmişken bu bana yapılırmı benimde ağrıma gitti hemde çok.Erkekler ağzılarından çıkanları bilmiyorlar ne gelirse o anda söylüyorlar. ama bu yaralarda kolay kapanmıyor. benimde içimde öyle yaralar açtıki kocam kızgınlıkla söylediği öyle laflar varki derinden işledi içime.O yüzden canı isteyince böyle konuşup sonrada ertesi gün beni yemeğe beklemeler para istemeler ne demek?Bu nasıl bir tarz anlamıyorum.Sessizliğe büründüm inan öyle donuk duruyorumki ona şu an.Eğer biraz yumuşasam hiçbişey yokmuş gibi devam edecek konuşmaya.Eee sonra ne olacak.3 gün sonra bişeye sinirlenecek başa dönülecek.Bunları yaşamamak için böyle durmaya kararlıyım.Sorarsada sen istedin böyle olmayı diyeceğim.beni alttan alıp özür dileyene kadar...Bu sefer böyle.Ağzından çıkanı kulağı duyacak artık bişey dediyse bedelini kendi ödeyecek ben değilll

Bende diger arkadaslar gibi düsünüyorum.
Hatta hic tınlamaz biraz keyfime bakardım hatta yapımda var cok güzel umursamam bide.
En güzeli.

Küs olmadığımız zamanlar her hafta sonu mutlaka bir yerlere gideriz gezeriz kafa dağıtırız.Boş geçirmeyiz yani haftasonunu.Ama tabi hafta içi hiç zaman ayıramıyoruz birbirimize.Ben çocuğun yanında sızıp kalıyorum.Eşim ise çok geç yatıyor tv falan izliyor.
Canım birde herşeyi erkek gibi beni yapacağım ya,Birazda ben ilgi bekliyorum.Ne bileyim bir süpriz akşam gelirken yada bir çiçek falan ama nerdeee.ha bu arada ev,im dört dörtlük falanda değil yani tamam yapıyorum ama yanlış anlaşılmasın temizlik yapıcam diye kocamı ihmal ettiğimde yok.Benim temizlikten kastım normal rutin işler...

bu sorunu halletmeden barışma canım.
evliliğimin ilk başlarında bende çok küserdim. bi baktım bir günde eşim bana küsmüş.
çok huzursuz oldum. ve onu anladım. şimdi çok nairdir küsmelerimiz.
anlatmak istediğim sende onun bu huyundan vazgeçmesi için güzel bir ders vermelisin.
kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…