Yok canım kimseye şikayet etmedim bu mümkün değil.Bir şeye alındıysada küslük ne demek oluyor yakışıyormu koca koca insanlara ya....Bakın aklıma bişey daha geldi onuda anlatayım.Birkaç gün önce eşimin bir arkadaşı o da evliymiş ve karısyla kavga etmiş atlamış otobüse bizim bulunduğumuz şehire gelmiş kafa dağıtayım diye.Eşim bir otelden yer ayırttı adam 1 gece kaldı gitti.Gece yarısı onu otogardan alıp otele yerleştirdi falan.bana ertesi gün dediği şey:Keşke arkadaşımı evimizde ağırlasaydık çok iyi biridir.Öylece çıkmış gelmiş yemek yediriri yatırırdık demezmi...Ya elin tanımadığım adamının evimizde ne işi var yatılı birde.Ha aile dostu olur eşiyle gelirler kalırlar neyse.Adam karısıyla kavga edip gelecekte benmi çocuğumla teselli edicem.Ne işi var yahu.Kocamdaki düşünceye bakarmısınız.Neler duyuyoruz kimseye güven yok.Senin ufak bebeğin var karın var ay allahım kafayı yicem düşündükçe.Bende tabiki olmaz öyle şey ne işi var tanımadağım insanın dedim.Birde annemde bizde kalıyo genelde hafta içi.Ben nerede yatıracaktım elin adamını offff
"Ömrümüzün sonuna kadar muhatap olmayalım birbirimizle"?!!! Bu cümleyi cinsel bir yakınlaşma istediğinde mutlaka hatırlatın. Pes yani daha neler!
Evet bundan sonra haftada 1 defa temizlik ve ütü için yardımcı almaya karar verdim.Ne salakmışım ben ya neden daha önce düşünemedim kendimi paralıyorum aylardır.Banada sadece yemek işi kalır çocuğumlada daha çok ilgilenirim..
bence eşininde canını sıkan bişeyler var ve sana patlıyor. benim eşimde aynısını yapardı sorardım bişeymi olması lazım hep böyle yapıyorsun seninle alakalı değil gibi lafları sıralardı bende kırılırdım tabi. en son yine annesiyle tartışmış haftalarca anlatmadı ama canı sıkkındı hep en sonunda anlatmasını sağladım rahatladı. erkekler gizli kutu gibiler ne düşündüklerini hiç bilemiyoruz maalesef.
otur güzelce konuş bak böyle yapınca bende üzülüyorum neden yapıyorsun diye sor. bir derdin varsada paylaş benimle biz neden evlendikki de. birlikte aşamayacağım konu yok de. bakalım ne diyecek ona göre konuşursun ama asla tartışmaya fırsat verme.
çalışıyosun ev işlerine bakıyosun çocukla ilgileniyosun her şeye koşuyosun peki eşin....eşinle duygusal anlamda yakınlaşabiliyor musun...belki de bu tartışmaların başlangıcı burdan geliyordur...evin dört dörtlük olmasın boşver ama ailenle vakit geçirmeye bak bence bu günler bi daha geri gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?