.Çalıştığım için hem ev işi hem çocukla ilgilenmek ayrıca işyerindeki stres beni bunaltıyor.Çünkü eşim hiç bana yardımcı olmuyor.Bende düzeni severim.haftasonu2 günlük tatilde inanın dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor iş yapmaktan.Tabi beyefendi rahat çamaşırı yıkanıyor evi temizleniyor,yemeği hazır..Ama ben yoruldum artık ve bende eşime karşı en ufak birşeyde ters konuşmaya başladım.O da benim agresif olmamdan herşeyden şikayetçi olmamdan dert yanıyor.Ama beni kendisinin bu hale getirdiğini hiç düşünemiyor.Oluır olmaz şeylere kapris yapıp küsüyor birde.2 gündür benimle konuşmuyor.
Evin tüm düzenini 4 4 lük yapmaya gayret ederken neden???Ben nasıl davranayım şimdi bu kocaya bende onun dediği gibi muhatap olmuyorum 2 gündür bakalım ne zamana kadar böyle gidecek???
Çalışırsın, didinirsin, dört dörtlük bir kadın olursun her konuda. Ama erkeklere yaramıyor böyle kadınlar arkadaşım. Kadir kıymet bilmiyorlar.
Evde yemek yapmayan,ev temizliğini önemsemeyen, boşverdimci, saldım çayıra mevlam kayıra vari, kendi süsüne püsüne çok fazla önem veren, sürekli alışveriş yapan, kuaförden çıkmayan, amaaaan bana ne kocamın borcundan çalışsın ödesin diyen, tek derdi gezmek tozmak süs püs olan kadınlar daha makbul erkeklerin gözünde. İlginç dimi.
Bu sorununun tek çaresi bana göre, mükemmel olmaya çalışmayacaksın arkadaşım. Motor takılmış gibi herbişeye yetişmeyeceksin. Eksik kalacak bişeyler. Evin temizse yemeğin olmasın, yada gayet pratik şeyler yap. Canın istemiyorsa temizlikyapma. Otur keyfine bak. Kocanınki can da senin ki ne????
Merhabalar,3 yııllık evliyim 1,5 yaşında çocuğum var.Çalışıyorum.Çocuğuma annem evimizde bakıyor.Eşimle son 6 aydır tartışmalarımız kavgalarımız arttı.Genellikle tartışmalarmız çok büyük sorunlardan çıkmıyor.Ev içinde fikir ayrılıklarından,eşimin bencilliğinden rahatına düşkün olmasından bana yardım etmemesinden kaynaklanıyor.Yani ben bu sebeplerden muzdaripim.Bu konularaı defalarca kendisiyle konuştum ama faydasız değişmiyor.Çalıştığım için hem ev işi hem çocukla ilgilenmek ayrıca işyerindeki stres beni bunaltıyor.Çünkü eşim hiç bana yardımcı olmuyor.Bende düzeni severim.haftasonu2 günlük tatilde inanın dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor iş yapmaktan.Tabi beyefendi rahat çamaşırı yıkanıyor evi temizleniyor,yemeği hazır..Ama ben yoruldum artık ve bende eşime karşı en ufak birşeyde ters konuşmaya başladım.O da benim agresif olmamdan herşeyden şikayetçi olmamdan dert yanıyor.Ama beni kendisinin bu hale getirdiğini hiç düşünemiyor.Oluır olmaz şeylere kapris yapıp küsüyor birde.2 gündür benimle konuşmuyor.Ne olduğunu anlayamadım bile.Kötü birşeyde demedim.Annemde biliyor.hani tartışsakta konuşmasa küsse anlıyacağım ama ortada küsecek bir durum olmadı.Dün özellikle geç geldi bizle yemeğe oturmamak için çok iyi biliyorum.Ben yinede gelince ona yemek hazırlamak için mutfağa girdim.Bırak dedi ben hallderim.Ne oldu diye sordum neden böyle davranıyorsun dedim.Bundan sonra böyle muhatap olmayalım birbirimizle ömrümüzün sonuna kadar dedi.bende bişey demeden çıktım mutfaktan gittim yattım.Annemde olunca insan daha bir rahatsız oluyor böyle durumlarda.Annemde haliyle rahat değil.Kadın hem çocuk bakıyor hemde bizi böyle görünce üzülüyor.Bende yoruldum bunaldım artık.Beni el üstünde tutması gerekiyorken üstüne üstelik küsüp konuşmaması beni son derece üzüyor.Suçum olsa neyse ortada hiçbişey yoktu.ayrıca ben çalışmasam bir sürü borcumuz var ödeyemez evin kirasını ben ödüyorum aldığım maaşın yarısından fazlası borca gidiyor.Kırıcı olmam hep yapıcıyımdır.Evin tüm düzenini 4 4 lük yapmaya gayret ederken neden???Ben nasıl davranayım şimdi bu kocaya bende onun dediği gibi muhatap olmuyorum 2 gündür bakalım ne zamana kadar böyle gidecek???
ha bi de bu erkekler çok acaipler.anneden falan da kıskanabiliyorlar baksana
Hatta ben kardeşimin resmini telefonumun arka planına koymuştum.Eşim buna içerlemiş benim resmimi hiç koymuyosun diye bana patlamıştı
çocuk gibiler.İlgi bekliyolar,önemsenmek istiyolar :84:
Ortada bişey yokken niye soğuk konuşuyorki mutlaka bir sebebi vardır.Bende durduk yere küstü diyordum ama sebebi varmış meğer 3 gün sonra açıklladı.Evet haklıydı ama küsmesine gerek yoktu.Ben ne yaptım bu sefer umursamadım iyice fitil oldu.Aslında sürdürecektim falan dedi.bende sürdürseydin bende sürdürürdüm dedim.
Bu arada şimdi iyiyiz ama ilerde yine neye ne zaman küsecek diye düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum.Yani huylu huyundan vazgeçmiyor.Bişey oldumu düşüveriyor o suratları hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?