Durduk yere terk edildim

baharkizii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
13
1
3
Afyon
Arkadaşlar bir çocukla 17 günlük bir birlikteliğim vardı her şey çok güzeldi. Zaten önceden de birbirimizi tanıyorduk 2 yıl kadar olmuştu ama yeni daja 2 3 aydır çok samimiydik. Uzun zamandır sevgilisi de yoktu zaten eski sevgililerine karşı hiç bir şey artık hissetmediğine emindim. Her neyse benden gerçekten hoşlandığına ve sevdiğine emindim. Çünkü hiç bir sevgilisini ailesine söylemezken beni abisine söyledi , sosyal paylaşım sitelerinde çekinmeden adımı kullanarak gönderiler yaptı sevgilisi olduğumu her yerde belli ediyordu. Ya skype konuşmaları yaparken falan şarkı söylüyordu , dertleşiyorduk. Yani gerçekten sevdiğine emindim diyeyim. Ama dün durduk yere ; seni seviyormuş gibi yapmaktan yoruldum , seni istemiyorum , ayrıldık bitti vs vs diye bisürü şey söyledi , çok kırıldım. Sizce bu durduk yere ayrılmasının nedeni nedir? Geri döner mi ? Ya kişilik olarakda 2 senedir tanıyordum ama pek bir samimiyetimiz yoktu fakat her ilişkisini bilirdim , hiç böyle yaptığını görmedim. Sizce arkadaşları mı kafasını falan karıştırdı? Ne yapmam lazım? Mesaj atmayayım mı artık?

peki hiç bir sorun yokken neden bitirmek istemiş açıklamadı mı?Dediğin gibi seviyorsa bu kadar seven insan durduk yere ayrılmak istemez.Öyle olsa da nazik birşekilde söylenir ya,nedir bu yani 'bıktım seviyor gibi görünmekten' demek anlamadım.

Hiç bi açıklama yapmadı , kuzenimle çok iyi arkadaşlar ona da sevmiyorum demiş . Birileri aklına girmiş olabilir mi sence ? Nasıl geri kazanırım

Hiç bi açıklama yapmadı , kuzenimle çok iyi arkadaşlar ona da sevmiyorum demiş . Birileri aklına girmiş olabilir mi sence ? Nasıl geri kazanırım

'hayır yanlış anlama ben bitsin diyen kişinin arkasından gidecek kadar gurursuz değilim ama sadece hiçbir neden yokken neden ayrılmak istediğini merak ettim'diye bir msj atabilirsin.Yazacağı cvba göre hareket edersin sonra,bence yani..

asla mesaj atma..çok kırıcı şeyler söylemiş..azıcık gururlu ol..mesaj attığın sürece asla aramaz..kaçan kovalanır

Biri kafasını karıştırsa sevmiyorum artık derdi. Seviyormuş gibi yapmaktan yoruldum demiş. Demek ki ilgisini kaybetti günler geçtikçe. Zaten 20 gün çok kısa bir zaman... Sanırım önümüzdeki maçlara bakiciğiz. :/

Sana bu şekilde bi konuşma yapan birini hala neden geri kazanmak istiyosun ki? Bırak hakettiği insanlarla yaşasın o. Sende sana gerçekten değer veren insanlara yer ver hayatında. Ben senin yerinde olsam tek kelime sormazdım. Hiç umursamıyomuş gibi davran, o da kafasında neden diye sormadığını düşünüp durur belki.

Ortada bir mesele yokken değil, büyük ihtimalle sizden sakladığı mesele yüzünden bitirmiş olabilir gibi geldi bana. Sizi sevmeye çalışmış ama aklını kurcalamış bir şeyler gibi görünüyor. Bir insan ya hiç sevmemiştir ya sevmiştir 17 gün kısa bir süre bu kısa zamanda bir insan nasıl hem sosyal ağlarda paylaşım yapacak, abisine anlatacak kadar sevip sonra birden sevmiyorum diyor anlamış değilim demekki kendisini çok güzel kamufle etmiş. Sana dönse ne olacak gerçekten sevdiğinden mi yoksa hırsından mı istiyorsun? Gururunu kırmış, değer mi sence? Hakkında hayırlısı olsun, yoluna bak boşver...

Son düzenleme:
tüm yaklaşımı kendisi yapmış utanmadan seni seviyor gibi yapmaktan bıktım mı diyor. dengesiz. bırak canım sakın arkasına düşme

rol yapıyormuş demek ki, hiç mesaj atmayın. Kaçan kovalanır.

ilkinde msj at demiştim ama aslında böyle birşeyi yapan kişiyi hiç arama sorma.Nezaketsiz davranmış,sormayınca o içerlesin neden sormadı diye.

sanki sizle sevgili oldugunu birilerinin gözünün içine sokmaya çalışmış acaba sizi kullanarak eski sevgililerinden birinimi kıskandırmaya çalıştı ? insanın aklına her türlü hinlik geliyo ya insan gibi söylese ya derdini salak mıdır nedir

Sanki yıllık bi ilişkiymiş gibi...bu kadar şaşıracak ne var
Toplam 17 gündür sevgiliisiniz ve demekki hakkaten denemek istedi ve olmadı
Bence üzerine gitmeyin

Sakin sakin arama birak ne hali varsa gorsun...ne zannediyo bu erkekler kendini??bi hamle yapipta iyice totosunu kaldirma...zamaninda yapmis bi tecrubeli olarak soyluyorum pismanligi agir oluyorr ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım boşver nedenini niçinini geri kazanmaktan da vazgeç oh ne ala önce umut ver sonra yarı yolda bırak.
Prim vermeyin böyle tiplere kendilerini bir şey sanıyorlar sonra .
O kadar da iyi tanıyamamışsın demek ki .

Senle mantik iliskisine baslayip denemeye calismis ama yapamamis olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demekki gercekten sevmemis zaten 17 gün icindede sevmesi zor ama umut vermesi dogru degil

Dengesiz ...
Çok sinirlendim şu anda
Ama en azından olmuyor demiş çıkmış karşınıza mertçe
Ben ne hal edeyim 10 gündür arayıp sormuyor adam

açık açık soylemıs zaten senı sevıyor gıbı yapmaktan yoruldum dıye.. o ilgi göstermeler falan hepsi rol mus .
arama sorma iyice havaya sokma..

Arkasına bakmadan gidenlerin peşinden koşmak için yaratılmadık biz.

yok öyle bir dünya

DEEEEER SUSARIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…