• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduk yere yapılan yorumları

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?

Bence sizi konusturmaya calismis.
-Yorgun gorunuyorsun ?
-Evet,biraz.
-Neden
Vs... vs...
Yani kendince sohbet baslatmak adina bir hamlede bulunmus.Sanki kotu niyetli gibi degilde sizinle konusmak adina ne soylecegini saisirmis gibi :)
Kafasi karismis biraz :)

Hasta görünüyorsun, yorgun gözüküyorsun gibi laflar moralimi bozuyor nedense:)
Sizinle sohbet etmek istemiş.Erkekler bizler gibi şöyle diyim de morali bozulsun şöyle söyleyim de soyle anlasin diye düşünebilen canlılar değiller. 😂

Seninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayim 😂 sende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis

Hayır , bizzat ben doğurdum deseydiniz. ☺ Bu da öyle garip bir durum ki.

Sizin durumdaki kişi de belki sohbet başlatmak istedi , kendisi çok genç büyükanne olduysa , dengeyi tutturamamıştır. En azından böyle olduğuna inanmak isterim.

Normal arkadaş gibi olursa sıkıntı yok çünkü sevgilim var

Belki sadece etrafında durgun , neşesiz insanlar görünce halini hatrını sormayı , moralini yükseltmeyi düşünen bir insandır.

Adam size gel sevgili olalım , yemeğe çıkalım vs dememiş ki.

Hayır , bizzat ben doğurdum deseydiniz. ☺ Bu da öyle garip bir durum ki.

Sizin durumdaki kişi de belki sohbet başlatmak istedi , kendisi çok genç büyükanne olduysa , dengeyi tutturamamıştır. En azından böyle olduğuna inanmak isterim.
36 yasinda anneanne olmus ama ben o yasta dogurdum cok bozUldum be 40li yaslara gecsem belki olabilir derdimde
Ne bilim bozuluyor insan😂sohbeti ztn kizimi severek baslatmisti

Back
X