Durduk yere yapılan yorumları

36 yasinda anneanne olmus ama ben o yasta dogurdum cok bozUldum be 40li yaslara gecsem belki olabilir derdimde
Ne bilim bozuluyor insan😂sohbeti ztn kizimi severek baslatmisti

Hey maşallah deseydiniz. Kaç yaşında evlenmiş , çocuğu olmuş , onu da evlendirmiş, torunu olmuş.

Gencecik yaşında anneanne olmasına üzüldüm ben.

Takılmayın , bakın kadın kendinden pay biçmiş ; kötü niyet yokmuş. 😊

Evet, "hasta mısın, yorgun görünüyorsun, gözaltların şiş, uykusuz musun, fazla mı uyudun, kilo mu aldın sen, çok zayıflamışsın..." gibi sorular istemesek bile modumuzu düşürebiliyor. Bir arkadaşım vardı, gıcık aldığı insanlara kasten sinsice sokulup "çok solgun görünüyorsun hayırdır?" diyorum demişti böyle kalakalmıştım. Bir kere işe makyajsız gittim, normalde gözaltlarım torbalıdır, makyajsız da güzel sayılmam, neyse iş arkadaşım "hasta mısın" dedi, hayır makyaj yapmadım dedim, kalıcı makyaj yapılan yerlerden bahsetti, yani resmen böyle insan içine çıkma dedi =))

Belki de gerçekten yorgun gorunuyorsundur.
Böyle şeyler soylenir ki, neden moral bozucu olarak algıladın?
'isler yoğun' deseydin,gecseydin

Merhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?
Yorgun görünüyorsun kötü veya artniyetli bir şey değil bence. Gerçekten yorgunsanız bir problem mi var merak etmiş olabilir ya da konuşma açmak istemiştir.

Merhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?
Bana da onlarca kez soylenmistir bu. O kadar yoruluyordum ki cekmecemde agri kesici hic eksik olmazdi. Hep basim agrirdi. Bu bana soylenen laflarin en hafifiydi hic kafama takmadim. Is hayatinda cok var bu tiplerden. Ben senin gibi aylak gezmiyorum milleti incelemeye vaktim olmuyo deyin susar 😂

Konuşmak için bahane aramış sanki. Ya da laf olsun diye. Yanlıs anlamayı gerektirecek bir şey yok. Bana öyle dediklerinde temel reis gibi kollarımın olmayan kaslarını gösterip turp gibiyim diyorum iyi de kötü de olsam 😄

Seninkide
Moral bozmami dun kadinin biri kizimi gezdirirken torununmu dedi mahsun kirmizigul gibi yikilmadim ayaktayim 😂 sende takilma.bence muhabbet.kurmaya calismis
Kusura bakma istemsiz güldüm.. Bana da Bayimiz yaşlanıyorsyn dedi geçende.. Keşke yorgun görünüyorsun deseydi 🙈😁

Merhaba,
İlgilenmediğiniz için egosu yerlere düşmüş yazık. Bugünde benzerini ben yaşadım. İlgi değil de.. Benim yapma dememe rağmen yaptığı şeyin yanlış olması ve müdürün ikimizi haşlaması sonucu susup bana baktığında , ben kendisine söylemiştim dediğim için rezil olmuştu. O gün bugündür moralimi bozmaya çalışsa da umrumda mı? Cevabınızı iyi verirseniz bunlarla gelemez..

Merhaba,
Yorgun musun demek ne zamandır moral bozmak oldu ki ?
Sohbet başlatmaya çalışmış sadece ayrıca yorgun görünebilirsinzde iş çıkışı tam da zamanı 😅

yorgun görünüyorsun mu demiş aman allahım resmen küfür etmiş en iyisi yarın savcılığa ver tatlım

Evet, "hasta mısın, yorgun görünüyorsun, gözaltların şiş, uykusuz musun, fazla mı uyudun, kilo mu aldın sen, çok zayıflamışsın..." gibi sorular istemesek bile modumuzu düşürebiliyor. Bir arkadaşım vardı, gıcık aldığı insanlara kasten sinsice sokulup "çok solgun görünüyorsun hayırdır?" diyorum demişti böyle kalakalmıştım. Bir kere işe makyajsız gittim, normalde gözaltlarım torbalıdır, makyajsız da güzel sayılmam, neyse iş arkadaşım "hasta mısın" dedi, hayır makyaj yapmadım dedim, kalıcı makyaj yapılan yerlerden bahsetti, yani resmen böyle insan içine çıkma dedi =))
Aynen böyle şeyler söylendiği zaman modum düşüyor.Ben kimseye yorgun görünse de öyle demem moral vermeye çalışırım

Dertleneceğime yüzüne karşı söylerim ben olsam. Neden bu kadar kuruyorsunuz ki kafanızda, söyleyin gitsin.
Kimse sizi hususi olarak üzmeye de çalışmıyordur, kimsenin gözünde kendinizi o kadar önemli görmeyin. İletişim kurmaya çalışırken yanlış yoldan gidiyor gibi arkadaş sadece.

Back
X