Durduk yere yapılan yorumları

kendince iletişim kurmaya çalışmış
nezaketi herkes bilmez, hasta olsam kötü görünsem bile söylememeliydi demişsiniz ya , bu dünya sizi üzer maalesef... böyle düşünen neredeyse kalmadı.
kötü hisseettirmeye çalışmıyor yani ,belkide yüz vermediğiniz için kendisi konuştukca yüzünüz asılıyordur ona problem mi var hastamısın neyin var minvalinde de soruyor olabilir

Dertleneceğime yüzüne karşı söylerim ben olsam. Neden bu kadar kuruyorsunuz ki kafanızda, söyleyin gitsin.
Kimse sizi hususi olarak üzmeye de çalışmıyordur, kimsenin gözünde kendinizi o kadar önemli görmeyin. İletişim kurmaya çalışırken yanlış yoldan gidiyor gibi arkadaş sadece.
Evet konuşmak için konuşuyor bazıları başka bisey diyebilirdi

kendince iletişim kurmaya çalışmış
nezaketi herkes bilmez, hasta olsam kötü görünsem bile söylememeliydi demişsiniz ya , bu dünya sizi üzer maalesef... böyle düşünen neredeyse kalmadı.
kötü hisseettirmeye çalışmıyor yani ,belkide yüz vermediğiniz için kendisi konuştukca yüzünüz asılıyordur ona problem mi var hastamısın neyin var minvalinde de soruyor olabilir
Tabi iyi niyetli de olabilir ama başka zaman konusmayqn insan birdenbire demesi şaşırttı.Bu dünya çok ciddiye alınacak bir yer değil haklısınız

İlgilenmediğiniz için egosu yerlere düşmüş yazık. Bugünde benzerini ben yaşadım. İlgi değil de.. Benim yapma dememe rağmen yaptığı şeyin yanlış olması ve müdürün ikimizi haşlaması sonucu susup bana baktığında , ben kendisine söylemiştim dediğim için rezil olmuştu. O gün bugündür moralimi bozmaya çalışsa da umrumda mı? Cevabınızı iyi verirseniz bunlarla gelemez..
Haklısınız aslında çok gördüğüm biri değil ama garip triplere giriyor.Herkesle samimi konuşan biri değilim fazla ilgi bekliyorsa kendi bilir.

Her söylenende kötü niyet aramak çağımızın problemi oldu. Bu paragraf sadece bu konuyla alakalı değil insanların genel tavrınadır.
Kimseye hiçbir konuda bir şey denmiyor. Ne fiziken, ne manevi, ne iş, ne aile, ne çocuk, ne bebek. Hemen bana bunu diyemeze dönüveriyor olay. İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz var. İyice yabanileştik iyice..

Konuya gelince sizden hoşlanıyor ve iletişim kurmaya çalışıyor. Siz hoşlanmadığınız için itici gelmiş. Yorgun görünmenin hakaret içerdiğini nereden çıkardınız?
Hoşlandığınız bir erkek olsaydı eminim muhabbete daha hevesli olurdunuz. Bir anda ayaküstü terapiye dönerdi iş 😂

şu hasta görünüyorsun, yorgun görünüyorsun, renksiz görünüyorsun :) laflarına ben de sinir oluyorum şahsen ama nedense burada size bunu söylemesinin sebebi muhabbete girmek için söylenmiş izlenimi uyandırdı bende.

Flört etmeyi bilmeyen bir salak.
Senle ilgileniyor belli.
Egosundan açık açık belli etmiyor.
Böyle saçma sapan konuşarak sinir bozarak dikkatini çekmeye çalışıyor ezik egosunu tatmin et diye.
Çok iyi yapmışsın valla yüz verme sürünsün.

Flört etmeyi bilmeyen bir salak.
Senle ilgileniyor belli.
Egosundan açık açık belli etmiyor.
Böyle saçma sapan konuşarak sinir bozarak dikkatini çekmeye çalışıyor ezik egosunu tatmin et diye.
Çok iyi yapmışsın valla yüz verme sürünsün.
Hiç işim olmaz zaten tavrı çok yanlış gıcık bile oldum

Yaşınız kaç banada diyorlar ondan sordum
[/QUOTE
Valla benimde gıcık olduğum tip.
Kızdan hoşlanıyorsun belli yani düzgün yaklaş.
Böyle salaklıklar yapan dan soğurum.
Kıskandırmaya çalışmalar yok imalar .
Kaybederler işte boşver
Bide Instagram dan eklemişti hemen saçma sapan muhabbet kurmaya çalışıyor tarih anlatıyor falan ay dedim işim var iyi günler

Her söylenende kötü niyet aramak çağımızın problemi oldu. Bu paragraf sadece bu konuyla alakalı değil insanların genel tavrınadır.
Kimseye hiçbir konuda bir şey denmiyor. Ne fiziken, ne manevi, ne iş, ne aile, ne çocuk, ne bebek. Hemen bana bunu diyemeze dönüveriyor olay. İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz var. İyice yabanileştik iyice..

Konuya gelince sizden hoşlanıyor ve iletişim kurmaya çalışıyor. Siz hoşlanmadığınız için itici gelmiş. Yorgun görünmenin hakaret içerdiğini nereden çıkardınız?
Hoşlandığınız bir erkek olsaydı eminim muhabbete daha hevesli olurdunuz. Bir anda ayaküstü terapiye dönerdi iş 😂
Kesinlikle hoslansam belki yanlış anlamazdim ama bunun tavrı çok itici 😂

Back
X