• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduk yere yapılan yorumları

Ne alakası var sadece rahatsız olduğumu belirttim
Tamam işte bunda moral bozup, alınacak ne var yani.
Ben de işyerinde kötü gördüğümü derim hayırdır kötü görünüyorsun diye.
Anlatacak diye de degil üstelik, ister anlatsın, ister anlatmasın.
Ne bileyim kötü olsanız gerçekten sormasalar bu sefer de ilgisizler demeyecek misiniz ?

Tamam işte bunda moral bozup, alınacak ne var yani.
Ben de işyerinde kötü gördüğümü derim hayırdır kötü görünüyorsun diye.
Anlatacak diye de degil üstelik, ister anlatsın, ister anlatmasın.
Ne bileyim kötü olsanız gerçekten sormasalar bu sefer de ilgisizler demeyecek misiniz ?
bende soruyorum yaa bazen
hata mı ediyorum dedim ilk bu konuyu okuyunca :)

kimi insan çok etkileniyor demek ki böyle söylemlerde

Dertleneceğime yüzüne karşı söylerim ben olsam. Neden bu kadar kuruyorsunuz ki kafanızda, söyleyin gitsin.
Kimse sizi hususi olarak üzmeye de çalışmıyordur, kimsenin gözünde kendinizi o kadar önemli görmeyin. İletişim kurmaya çalışırken yanlış yoldan gidiyor gibi arkadaş sadece.
O kadar itici bir tipki anlatamam

Vallahi aklima gelmedi herkes senin gibi koca diye olmemis diyemedim sinirim bozulduki
Gerçekten boş boş konuşmuş..hani hesapta kendisinin "genç anneanne " diye iltifat alacağını sanıyor (çocuğunuzun torununuz olduğunu sanmasından değil ..kendi durumunu söylemek için ortam yaratmaya çalışıyor) oysa baksan hayatı dram ...neyin kafasını yaşıyorsa

Gerçekten boş boş konuşmuş..hani hesapta kendisinin "genç anneanne " diye iltifat alacağını sanıyor (çocuğunuzun torununuz olduğunu sanmasından değil ..kendi durumunu söylemek için ortam yaratmaya çalışıyor) oysa baksan hayatı dram ...neyin kafasını yaşıyorsa
Şu erken evlenip çocuk sahibi olanlar nedense bi değişik ruh haline sahipler sanki hayatta tek amaç buymuş gibi.

Şu erken evlenip çocuk sahibi olanlar nedense bi değişik ruh haline sahipler sanki hayatta tek amaç buymuş gibi.
Hatta biraz sorsan ,azıcık hikayesini anlatabileceği ortam olsa 15 yaşında evlendiğini ,pişman olduğunu, hiçbir hayalini gerçekleştiremediğini dinleyeceğin.. ebeveynlerinden en az birisine öfkeli, onu bunun sorumlusu olarak gören kadınlar bile parkta bahçede gözlerini kırpıştırarak "çocuk torununuz galiba...biliyor musun bu benim torunum" demek için çocuk parkında kurban arıyorlar 🤷‍♀️

Hatta biraz sorsan ,azıcık hikayesini anlatabileceği ortam olsa 15 yaşında evlendiğini ,pişman olduğunu, hiçbir hayalini gerçekleştiremediğini dinleyeceğin.. ebeveynlerinden en az birisine öfkeli, onu bunun sorumlusu olarak gören kadınlar bile parkta bahçede gözlerini kırpıştırarak "çocuk torununuz galiba...biliyor musun bu benim torunum" demek için çocuk parkında kurban arıyorlar 🤷‍♀️
[/QUOTE
Bende anlamıyorum başkasının hayatından kime ne sen yaptın diye bende yapmak zorunda mıyım? Çoğuna sorsan aile baskısı ama biraz cesaretli olup calissalardi belki farklı olurdu.benim bir arkadaşım vardı erken yasta kaçtı kocasina nerdeyse zorla evlendim diyecek.bende dedim hiç şikayet etme kendin istedin.cahillikti diyo bende ayni yastaydim ben niye yapmadim o zaman.bir anlık heves herşey.

Merhaba,
Bugün isyerimde en fazla bir iki kez iş gereği muhatap olduğum çocuk bana çok yorgun gözüküyorsun dedi.Kendisi başka bir departmanda durup dururken böyle yorum yapmasına bozuldum.İs çıkışı eve giderken oldu.Daha önce de Instagramda ekledi mesaj yazdı fazla uzatmadim işim var dedim öyle havadan sudan konuşmaya çalıştı.Ona mi bozuldu acaba sürekli moral bozmaya çalışıyor gibi geldi.Bir süre önce de iş ile ilgili olumsuz bişey demişti.Yani bir insana hasta olsada kötü görünüyorsun denmemeli bana göre kaldı ki durup dururken yorgunsun demek anlam veremedim.İnsanlae neden sürekli moral bozmaya çalışıyor ki?
Ayol ne var adamın dediğinde.
Biraz takıntılı bi yapınız var sanırım.
Gözün üstünde kaş aramak gibi birşey olmuş bu.
Biraz sakin olun.

Back
X