Bu konudan uzak durdukça haksızlık yapıyorum dıyorumKadın olmak zor. Evli kadın olmak daha zor. En iyi ilişkide bile ev ve çocuk yükü ilişkiyi taşıma yükü hep kadına kalır. Bilemem ama babanızın nasıl bir koca olduğunu ne kadar annenize yettiğini bilemeyiz. Evlilik ve annelikten boğulmak da doğaldır. Hoş gelmez bize ama doğaldır kabul etmek lazım. Kendi haline bırakın. Er geç toparlayacaktır. Toparlamazsa da zaten kazık kadar olmuşunuz (= şurada evden gitmenize ne kalmış. Şahsen benim babam harika bir babaydı ama kötü bir eşti şimdi açık konuşmak lazım. Benzer dönemleri annem de yaşadı bu yüzden. Yıllarca içine attı ve bir yerde patladı. Olur böyle şeyler. Çok içselleştirmeyin, aslında mevzu sizinle değil anne babanızla ilgili ve size yansıyor. Olabildiğince uzak durun ve zarar almayın derim.
Evet büyük haksızlık ve kimse haketmez zaten düşünüp duruyorum öğrendğimden beri bir çıkar yol tek başıma bulamadımo zaman annenız dupe duz aldatıyor babanızı ınsanı olarakta.
ne dıyım keske hıc ogrenmseydın
Haksızlık değil. Bu sizin derdiniz değil. Kim kimi aldatırsa aldatsın. Evet hoş değil ama sizin çözebileceğiniz birşey değil.Bu konudan uzak durdukça haksızlık yapıyorum dıyorum
Yemek masasında bile oturamıyorum babam birşey söyleyince boğazıma takılıyor yediğim yemekHaksızlık değil. Bu sizin derdiniz değil. Kim kimi aldatırsa aldatsın. Evet hoş değil ama sizin çözebileceğiniz birşey değil.
Yani gayet evlilereve babam bakıyor annemin istediklerini o alıyor doğumgunlerını hatta evlilik yıldönumlerını kutluyor.Aynı yatıyolar
Öyleler hani bana mutsuzum derken bunlar gözümün önünde dönüyorYani gayet evliler
Aslında annen babanı aldatıyor boşanmış olsalar dahi ilişkileri devam ediyor, baban annenin ilişkilerini duysa aman zaten boşandık demez benceÖyleler hani bana mutsuzum derken bunlar gözümün önünde dönüyor
Zaten yapıyorsun, direk annen suçlu, onla bunla senin için.Bu konudan uzak durdukça haksızlık yapıyorum dıyorum
Aaaa!!ayni yatagimi paylasiyolar yani haydaaaa!!nasil bosanmis oluyolar o zaman canim pes yanidallasi gecti bu konu valla hee
Ben babama haksızlık ediyorum bu şekilde doğru söylüyorsun en azından belki oda doğru biriyle hayatını birleştirir
İstediği hayatı yaşamasına engel olmamalıyım özgürlüğünü yuaşamalıokuduklarımın şokundayım... nasıl bi aile hayatı ya. siz etkilenmeyin diye güya ayrılmamışlar ama su yaşatılan piskoloji daha kotu ya. bosandılar ama aynı yatakta, anne baska bırılerıyle gorusuyo ,baba maddi olarak herseyı sağlayarak kullanılıyo ve etkilenmesin denilen ÇOÇUK ! herseyın farkında...al karsına babanı konus ve ayır.. annen ne yapıyosa yapsın ... boyle saçmalık mı olur ya...
Toz kondurmamın nedeni ben hiç babamla bu durumda karşılaşmadım hep annem bunları küçükkende yapar ve doğru olduğunu söylerdi.Zaten yapıyorsun, direk annen suçlu, onla bunla senin için.
Acaba babanın hiç mi suçu yok yada nasıl bu kadar toz konduramıyorsun hayret ettim doğrusu
Annen % 70 bekar, % 10 evli ve % 20 dul ve çocuklu bir kadın canım. Ne yaptığını bilemem ama hayatına birisini almak istemesi çok anormal değil bence.Toz kondurmamın nedeni ben hiç babamla bu durumda karşılaşmadım hep annem bunları küçükkende yapar ve doğru olduğunu söylerdi.
Anne tarafı anneannem falan barışmalarını istedi ilk başta ve annem çocuklarım için sadece aynı evde yaşarım demiş onlarda kabul etmiş ama sanıyorlar ki sadece babam var diğer kişileri bilmiyorlar babamın ailesinden birtek bir amcam biliyor okadar diğerli hala evli sanıyolar.bi de sunu merak ettm. anne tarafınız ya da baba tarafınız onların bosanıp aynı evde yasamaları durumuna nasıl bakıyor?
Konuşmaya çalıştım belki hani mantıklı açıklaması vardır da ben yanlış görmüşümdür şu bu diye ama ben haksız çıktımkesinlikle babana haksızlık ediliyo. adam hem annenın gönlünü yapıyo hem boynuzlanıyo yanı ne diyecegimi şasırdım senın adına da uzuldum .. ben olsam annemden gercekten tıksınırdım ya. nasıl bi zihniyet ya.
Hayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmen
Ama bu fikir babamla aynı evde yaşayıp evli gibi çevreye göstermesi çok anormal tek yaşasa zaten birşey demem kiAnnen % 70 bekar, % 10 evli ve % 20 dul ve çocuklu bir kadın canım. Ne yaptığını bilemem ama hayatına birisini almak istemesi çok anormal değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?