Durdurulamayan Kadın

Bu konudan uzak durdukça haksızlık yapıyorum dıyorum

o zaman annenız dupe duz aldatıyor babanızı ınsanı olarakta.

ne dıyım keske hıc ogrenmseydın
Evet büyük haksızlık ve kimse haketmez zaten düşünüp duruyorum öğrendğimden beri bir çıkar yol tek başıma bulamadım

Haksızlık değil. Bu sizin derdiniz değil. Kim kimi aldatırsa aldatsın. Evet hoş değil ama sizin çözebileceğiniz birşey değil.
Yemek masasında bile oturamıyorum babam birşey söyleyince boğazıma takılıyor yediğim yemek

okuduklarımın şokundayım... nasıl bi aile hayatı ya. siz etkilenmeyin diye güya ayrılmamışlar ama su yaşatılan piskoloji daha kotu ya. bosandılar ama aynı yatakta, anne baska bırılerıyle gorusuyo ,baba maddi olarak herseyı sağlayarak kullanılıyo ve etkilenmesin denilen ÇOÇUK ! herseyın farkında...al karsına babanı konus ve ayır.. annen ne yapıyosa yapsın ... boyle saçmalık mı olur ya...

Aaaa!!ayni yatagimi paylasiyolar yani haydaaaa!!nasil bosanmis oluyolar o zaman canim pes yanidallasi gecti bu konu valla hee

Aynen canım. Boşanmak sadece kağıtta aslında. Onu da işlerine öyle geldiği için yaptıklarını düşünüyorum. Çocuk psikolojisi falan hikaye gibi...

Ben babama haksızlık ediyorum bu şekilde doğru söylüyorsun en azından belki oda doğru biriyle hayatını birleştirir

kesinlikle babana haksızlık ediliyo. adam hem annenın gönlünü yapıyo hem boynuzlanıyo yanı ne diyecegimi şasırdım senın adına da uzuldum .. ben olsam annemden gercekten tıksınırdım ya. nasıl bi zihniyet ya.

İstediği hayatı yaşamasına engel olmamalıyım özgürlüğünü yuaşamalı

Zaten yapıyorsun, direk annen suçlu, onla bunla senin için.
Acaba babanın hiç mi suçu yok yada nasıl bu kadar toz konduramıyorsun hayret ettim doğrusu
Toz kondurmamın nedeni ben hiç babamla bu durumda karşılaşmadım hep annem bunları küçükkende yapar ve doğru olduğunu söylerdi.

Toz kondurmamın nedeni ben hiç babamla bu durumda karşılaşmadım hep annem bunları küçükkende yapar ve doğru olduğunu söylerdi.
Annen % 70 bekar, % 10 evli ve % 20 dul ve çocuklu bir kadın canım. Ne yaptığını bilemem ama hayatına birisini almak istemesi çok anormal değil bence.

bi de sunu merak ettm. anne tarafınız ya da baba tarafınız onların bosanıp aynı evde yasamaları durumuna nasıl bakıyor?

bi de sunu merak ettm. anne tarafınız ya da baba tarafınız onların bosanıp aynı evde yasamaları durumuna nasıl bakıyor?
Anne tarafı anneannem falan barışmalarını istedi ilk başta ve annem çocuklarım için sadece aynı evde yaşarım demiş onlarda kabul etmiş ama sanıyorlar ki sadece babam var diğer kişileri bilmiyorlar babamın ailesinden birtek bir amcam biliyor okadar diğerli hala evli sanıyolar.

Konuşmaya çalıştım belki hani mantıklı açıklaması vardır da ben yanlış görmüşümdür şu bu diye ama ben haksız çıktım

Hayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmen

Kullanıyor kısmı yanlış.. Bu onların tercihi.. Öyle anlaşmışlar demekki.. Boşanmışlar evet, çocuklar için aynı evde kalalım demiş olabilirler.. Annenizin maddi güvencesi olmadığı için belki böyle bi hayatı kabul etmiştir.. Niye babanızı kullansın ki, o kadın evde yemek yapmıyor mu, çamaşır yıkamıyor mu?? Babanda anneni kullanıyor o zaman.. Cinsel hayatları da devam ediyordur muhtemelen.. Ama bu onların hayatı.. Sizi ilgilendirmez...
Evlat olarak annenin yada babanın hayatında birilerinin olması rahatsız eder bizleri.. Ama şunu anlayın ki o bir kadın ve hayat devam ediyor.. Onunda duyguları var.. O da sevmek sevilmek istiyor..
Bu olaya bu kadar kafayı takmayın.. Onlar zaten size zarar gelmesin diye boşandıktan sonra aynı evde yaşama gibi bi fedakarlık yapmışlar.. Siz kendi hayatınıza odaklanın bence..

Annen % 70 bekar, % 10 evli ve % 20 dul ve çocuklu bir kadın canım. Ne yaptığını bilemem ama hayatına birisini almak istemesi çok anormal değil bence.
Ama bu fikir babamla aynı evde yaşayıp evli gibi çevreye göstermesi çok anormal tek yaşasa zaten birşey demem ki

Aynı odayı paylaşıyorlarsa evlilerdir zaten ve anneniz babanizı aldatiyor açıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…