Durdurulamayan Kadın

Annem çalışıyor zaten benim yanlış gördüğüm konu babamın bunları yapmadığına emin ozaman aynı evde de yaşamasın çevreye mutluyum diye göstermesin ben bunları bildiğim için midem bulanıyor

Onların arasında öyle bi anlaşma olabilir canım bunu söylüyorum.. Belki yıllar önce ayrılırken böyle devam ettirme kararı aldılar.. Babanın hayatında kimsenin olmaması onun tercihi... Belki vardır siz bilmiyorsunuzdur..
Yine diyorum yargılamayın bence.. Çok büyük fedakarlık yapılmış zaten.. Boşanılmış ve aynı evde yaşamaya devam edilmiş.. Ben kızım için asla böyle bişey yapmazdım mesela...

Ben sanırım bu açıdan bakmadım

Ben sanırım bu açıdan bakmadım

O yüzden dedim zaten yargılamayın onları diye.. Bi evlilik bitiyorsa ve çocukta varsa biz kadınlar çocuk için en iyisi neyse onu seçeriz.. Ben eşimden ayrıldım, benden ziyade kızımın öyle bi ortamda yaşamasını istemedim.. Benim onunla aynı evde yaşamaya devam etmem ayrılık fikrime aykırı olurdu..
Demekki sizinkiler böyle değilmiş.. Kendi aralarında sıkıntı varmış, çocuklarla iletişim iyiymiş.. Onlar da kendi ilişkilerini bitirmişler sadece.. Belki cinsel hayatları sıkıntılıydı, yada ilgisizlik vardı.. Buna benzer bir sürü ayrılık sebebi vardır ve çocuklarla ilgisi yoktur.. Baban iyi biri olmasa size iyi babalık yapmasa annen aynı evde yaşamaya devam edermiydi sence?? Etmezdi tabi.. Biraz onlara saygı duy bence.. Karar onların kararı.. Hayat da tabi.. Siz sadece kendi geleceğinize odaklanın.. Hakkınızda hayırlı inş..

Sizin için aynı evde yaşamaya devam etmeleri olabilir ama bu geçici bir süredir. psikolojik olarak sizi hazırlayıp evi ayırmaktır amaç.
Ki siz 24 yaşındasınız. bu süre neden bitmedi neden hala aynı evdeler anlayamadım? siz artık kaldırabilirsiniz durumu nasıl olsa. araları düzelse beraber yaşamaya devam etseler anlayacağım o da yok. çok mantıksız.
eski kocasıyla aynı evde yaşayan ama başkalarıyla görüşen annenizin de mutlaka yardıma ihtiyacı var...
babanızla konuşun aklı başında bir insansa evleri ayırmalı artık...

Aynen canım. Boşanmak sadece kağıtta aslında. Onu da işlerine öyle geldiği için yaptıklarını düşünüyorum. Çocuk psikolojisi falan hikaye gibi...
Ama asil boyle cocuklarin psikolojisi bozuluyor,baksana annem babam bosanmis,ayni evde ve hatta ayni yataktabu ne perhiz,bu ne lahana tursusu ?sastim kaldim yahu

İns iyi şeyler olur

Ben bu durumda olmalarındansa zaten ayrı olmalarını tercih ederim.

Sonuç olarak boşanmışlar. Baban hayatını sana adamayı tercih edebilir, annen de ikinci baharını yaşamak isteyebilir. Boşanmış annenin sevgilisi olması, canımlı cicimli yazışması sana annenin sevgilisini arayıp sövme hakkı vermez. Annen ne yapsın yani? Ölene kadar yalnız mı kalsın? Senin tek problemin şu olabilir, annenle babanın aynı evde olması. Babana haksızlık gibi görüyorsan babanla konuşursun uygun bir dille. Ki koca kız olmuşsun, senin için aynı evde olmaları zaten büyük bir fedakarlık. Sen büyümüşsün, ayrı eve çıkabilirler ve ikisi de önlerine bakabilirler. Buna engel olmaya yargılamaya hakkın yok. Ergen gibi davranmışsın. Babanı anladığın gibi anneni de anlamaya çalış.

Dikkat ederseniz ben fake demedim,yorumlara bakin lutfen sadece kafam cok karisti dedim. gercekten cok zor bi durum,daha onceki yorumlarmda da fikrimi soyledim, ikisiylede konusup evlerini ayirmalarini istemelisin canim cunku bu sekilde siz cok etkileniyorsunuz allah yardimciniz olsun

Ergen gibi davranmış olmamın nedeni gördüğüm yazışmalar ve aynı evde mutluluk pozları verilmesi ayrı evde olmalarını isteyip her ikisininde hayatını devam etmesini istemek en doğrusu sanırım

Çok özür dilerim siteye zaten yeni üye olduğum için yorum kısmına dikkat edemedim.

Herkesin hayatı mükemmel değil masal olarak algılanmasını sağlıcak ne vardı anlıyamadım

Annem ve babamın çarpık hayatları olmasa da inan senden daha zor bir hayat geçirdim şimdiye kadar canım benim..
Masal olarak algılanıyor çünkü konular çok çelişkili.

1-Anne baba boşanmaya karar veriyor ama aynı evi paylaşıyorlar. Aynı yatağı. Aynı şeyleri.. Çocukları için boşanmayıp evliliklerini devam ettirseler tamam diyeceğim de.....
2-Annen senelerdir başka erkeklerle görüşüyor... Babanın ruhu duymuyor sanki...
3-Çocuk için kurulan bu ilişki çocuklar büyüse de devam ediyor...
4-Çocuğu için boşanma sonrası aynı evde kalıp beklentilerini erteleyen anne, küçük kızına sevgililerinin mesajlarını göstermekte sakınca bulmuyor.
5-Kaka, pis anne. Melek baba...

Ha bir de anne kız herşeyi biliyor. Baba kardeş hiçbirşey bilmiyor..

Sence de biraz garip değilmi?

Zaten durumlar garip olmasa bende bu konuyu açmazdım ki bana küçüklüğümde bu olayları normal anlatmasının nedenini bende anlıyamıyorum ama baban ararsa suraya gitti de ben bir arkadaşımla görüşcem babanla anlaşamıyoruz diyordu.Babam bazen sürekli telefonları meşgul olunca sorardı oda bir bahane bulurdu her zaman aynı evde yaşamak istemesinin nedeni de önceden çalışmıyordu tek yaşıcak durumu yoktu iki senedir çalışıp para biriktiyor sanırım

En günahsız sensin..
Hiçbirşeyden sorumlu değilsin..
Akışına bırak üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…