- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
kanı sulandıran bi ilaç kulanıyormuş ama diş çekiminden önce dozunu düşürmüşler.aspirin mi kullanıyor acaba yaaa? ki muhtemeldir şeker hastalarında damar dolaşımı için kullandırırlar. şayet öyleyse hemen kessin bikaç gün derim. tabi doktor değilim tecrübeme dayanarak söylüyorum. elbette doktor şart
tamamen kessinler. bikaç gün kullanmamak ona bi zarar vermez ama düşük doz da kullanması kanamayı sürdürür. allah korusun. ve tekrar kan sayımı yaptırılmalı. annnemin kanı 12 olması gerekirken 6 ya düşmüştü. resmen hayatı karardı kadının. kan sulandırıcıyı kesip öyle çare arayın lütfenkanı sulandıran bi ilaç kulanıyormuş ama diş çekiminden önce dozunu düşürmüşler.
İl sağlık müdürlüğünü arayın başhekime çıkın beyne pıhtı atmasını mı bekliyorlarmış hey allahım varya kontrol altında tutacaklarına yaptıklarına bakınkızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.
ben başka bi şehirdeyim ah o anda orda olsam o hastaneleri ateşe verirdimde. bunlar çok gariban insanlar. yazık bugün akşama kadar kocasıyla hastanenin bahçesinde oturmuşlar acil bişey olursa hemen müdahale ettirelim diye.ne demek yapacak bişey yok yahu, ölsün mü bi diş çekiminden...hiç olmadı ameliyathaneye indir soğukta kan akışı yavaşlar, böyle saçmalık mı olur ortalığı yıkın pasif durmayın ve yatırın hastanızı
numune gazi gata yüksek ihtisas hiçbiri almamışHemen sağlık bakanlığını arayın şikayette bulunun lütfen. İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı ya.
Video çekip durumunu anlatan haber kanallarının whatsapp numaralarına yollayın. Ankara koskoca şehir ya nası hiç bir müdahalede bulunulmaz.
Acil şifalar diliyorum.
ben başka bi şehirdeyim ah o anda orda olsam o hastaneleri ateşe verirdimde. bunlar çok gariban insanlar. yazık bugün akşama kadar kocasıyla hastanenin bahçesinde oturmuşlar acil bişey olursa hemen müdahale ettirelim diye.
gazi ve numune de almamışüniversite hastaneleri de mi kabul etmemis? gata'ya da gidebilirler ankara'da.. trombositleri mi düştü acaba? kanın pıhtılaşmasını sağlayacak ilaçlar da var onu bile mi vermediler?
yüksek ihtisasdalar ben sağlık bakanlığını arasam bu saatte ilgilenirlermihemen şu an hangi hastanenin bahçesinde iseler bimere yazsınlar, ya da içeri dalıp başına bişey gelirse siz sorumlusunuz olayı belgeliyorum kameraya alıyorum falan desin, tutuşurlar
yüksek ihtisasdalar ben sağlık bakanlığını arasam bu saatte ilgilenirlermi
canım sabime ne şekilde yazayım hastanın kimlik numarasını falanda yazmak gerekiyormuben il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum da mesai bitmek üzere bunun için kime gidilir bilemedim, ama sabim bimer de vızır vızır çalışıyo burda, mutlaka yazsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?