durdurulamayan kanama var ama hastaneler kabul etmiyor.

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
kızlar merhaba,

bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.

Çok geçmiş olsun, çok üzücü,özel hastane neden kan takmamis da devlet e göndermiş tekrar

aspirin mi kullanıyor acaba yaaa? ki muhtemeldir şeker hastalarında damar dolaşımı için kullandırırlar. şayet öyleyse hemen kessin bikaç gün derim. tabi doktor değilim tecrübeme dayanarak söylüyorum. elbette doktor şart

kanı sulandıran bi ilaç kulanıyormuş ama diş çekiminden önce dozunu düşürmüşler.

üniversite hastaneleri de mi kabul etmemis? gata'ya da gidebilirler ankara'da.. trombositleri mi düştü acaba? kanın pıhtılaşmasını sağlayacak ilaçlar da var onu bile mi vermediler?

kanı sulandıran bi ilaç kulanıyormuş ama diş çekiminden önce dozunu düşürmüşler.
tamamen kessinler. bikaç gün kullanmamak ona bi zarar vermez ama düşük doz da kullanması kanamayı sürdürür. allah korusun. ve tekrar kan sayımı yaptırılmalı. annnemin kanı 12 olması gerekirken 6 ya düşmüştü. resmen hayatı karardı kadının. kan sulandırıcıyı kesip öyle çare arayın lütfen

Hemen sağlık bakanlığını arayın şikayette bulunun lütfen. İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı ya.
Video çekip durumunu anlatan haber kanallarının whatsapp numaralarına yollayın. Ankara koskoca şehir ya nası hiç bir müdahalede bulunulmaz.

Acil şifalar diliyorum.

İl sağlık müdürlüğünü arayın başhekime çıkın beyne pıhtı atmasını mı bekliyorlarmış hey allahım varya kontrol altında tutacaklarına yaptıklarına bakın

ben başka bi şehirdeyim ah o anda orda olsam o hastaneleri ateşe verirdimde. bunlar çok gariban insanlar. yazık bugün akşama kadar kocasıyla hastanenin bahçesinde oturmuşlar acil bişey olursa hemen müdahale ettirelim diye.

numune gazi gata yüksek ihtisas hiçbiri almamış

hemen şu an hangi hastanenin bahçesinde iseler bimere yazsınlar, ya da içeri dalıp başına bişey gelirse siz sorumlusunuz olayı belgeliyorum kameraya alıyorum falan desin, tutuşurlar

yüksek ihtisasdalar ben sağlık bakanlığını arasam bu saatte ilgilenirlermi

ben il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum da mesai bitmek üzere bunun için kime gidilir bilemedim, ama sabim bimer de vızır vızır çalışıyo burda, mutlaka yazsınlar

183 u arayın hemen anlatın onlar yardimci olur yonlerdirir.
Böyle hastalarda dış çekimi için ayrı ilaçlar kullanılıyor. Öncesinde de sonrasında da hatta her dişçi çekmez.

Son düzenleme:
Özür dilerim 183 olacak.ben de hamileyken bir problem yaşamıştır hemen yardimci oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…