kızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.