durdurulamayan kanama var ama hastaneler kabul etmiyor.

Allah acil sifalar versin
Hem Saglik Bakanlığıni arayin hemde kanallari arayin. Saglik bakanliginin geri donusu uzun surer. Kanallar daha etkili olur

Devlet hastanesi nasıl almaz, yer yoktur belki,ama ozamanda başka bi hastaneye yönlendirmek zorundalar. Eğitim araştırma hastanelerine olmadı ünv hastanelerine gitsinler mutlaka. Kan bankası veya yatış için yer yoktur belki, yoksa almamazlık olmaz diye düşünüyorum. 112 ile gitsinler, onlar bi yer bulur

184 arayıp yardım isteyin sağlık bakanlığı 7/24 cevap veriyorlar

Bulabildiğiniz bütün haber kanallarını arayıp anlatın. Hatta kabul etmeyen hastanelerin ismini de verin. Yayınlamayabilirler ama devlet hastanesinden çevrildiyse onu söylerler diye düşünüyorum. Veya Hastaneye gidin alamayacaklarını söylerken gizlice kameraya çekin onu verin kanallara. İnternete koyun. Sonra nasıl almıyorlar görürsünüz

acilen bir hematologa gorunsun..

Çok geçmiş olsun benzer bir durumu yaşamış biri olarak size tavsiyem hemen eczaneden K vitamini almaları k vitamini bir zararı olmayan vitamindirdoğar doğmaz bebeklere veriliyor kanama yapmasın diye inşallah faydam olur

arkadaşlar merhaba,

hepiniz çok sağolun ilgilendiğiniz için. hastamız çok şükür iyi istanbuldan eski doktoruna ulaştık. durumu anlattık bi iğne varmış kanamanın durdurulması için iğnenin fiyatı 750 tl eş dost arkadaşdan topladık iğneyi getirttirdik kanama durdu. şuan çok şükür iyi rengi sapsarı. vucudunda morluklar oluşmuş. ama kan depoları doldukça düzelecekmiş.

çok sevindim
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…