- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
canım sabime ne şekilde yazayım hastanın kimlik numarasını falanda yazmak gerekiyormu
153 ü arayınca benim bulunduğum şehrin belediyesi çıkıyor. ben ankaraya 2 saat uzakta bir şehirdeyim.183 u arayın hemen anlatın onlar yardimci olur yonlerdirir.
Böyle hastalarda dış çekimi için ayrı ilaçlar kullanılıyor. Öncesinde de sonrasında da hatta her dişçi çekmez.
183 canım yanlış yazmisim153 ü arayınca benim bulunduğum şehrin belediyesi çıkıyor. ben ankaraya 2 saat uzakta bir şehirdeyim.
Hayretler içinde okudum nasıl kimse bur şey yapmaz..Allahim şifa versinkızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.
canım bimeri aradım 150 yi telesekreter çıktı mesai saatlerinde hizmet veriyoruz diyorlar.Allah yardim etsin kadıncağıza.Ne demek yapilacak birsey yok diye hastaneye almamak.Bimere telefonla ulasmayi deneseniz.Cok üzüldüm ya
Maalesef insan hayati bu kadar ucuz iste. Allah sifasini verir ins. Uzuldum cidden.kızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.
canım şimdi aradım 184 sağlık bakanlığını arayın dediler orayı arıyorum183 canım yanlış yazmisim
Tamam orası bana yardımcı olmuştu hemen cozuyorlar ay inş sizede yardım ederlercanım şimdi aradım 184 sağlık bakanlığını arayın dediler orayı arıyorum
Kan sulandirici ilaclari dis cekiminden 3 gun once birakmasi gerekiyordu.kanı sulandıran bi ilaç kulanıyormuş ama diş çekiminden önce dozunu düşürmüşler.
Allah yardımcısı olsun inşallahkızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?