durdurulamayan kanama var ama hastaneler kabul etmiyor.

Allah yardim etsin kadıncağıza.Ne demek yapilacak birsey yok diye hastaneye almamak.Bimere telefonla ulasmayi deneseniz.Cok üzüldüm ya

183 u arayın hemen anlatın onlar yardimci olur yonlerdirir.
Böyle hastalarda dış çekimi için ayrı ilaçlar kullanılıyor. Öncesinde de sonrasında da hatta her dişçi çekmez.
153 ü arayınca benim bulunduğum şehrin belediyesi çıkıyor. ben ankaraya 2 saat uzakta bir şehirdeyim.

Hayretler içinde okudum nasıl kimse bur şey yapmaz..Allahim şifa versin

Maalesef insan hayati bu kadar ucuz iste. Allah sifasini verir ins. Uzuldum cidden.

Ya kimseleri yok mu bulunduklari yerde?Bilemiyorum da birilerine ulasmalari lazim

şimdi konuştum 184 le durumu anlattım yardımcı olacaklarını söylediler. ama hastanın tc sini istediler bende yoktu tc. o zaman hasta bize ulaşsın yardımcı olalım dediler. hastanın kızını aradım durumu anlattım onlar arayacak 184ü tc sini verecekler.
kızlar ben şimdi işten çıkıyorum bizde gidicez ankaraya bugün tekrar dönücez. inşallah iyi haberlerini paylaşırım sizinle.

Cok gecmis olsun.. Aynisini seker hastasi annem yasadi.. Bir gun gunduz disciye gitti.. Aksam isten eve bir gittim bir havlu dayamis agzina sesi cikmiyor yatiyor baygin gibi..havlu hep kan olmus.. Dogrudan iyi bir ozele gittik .. Cunku o hale getiren devlet hastanesiydi zaten devlete gitmenin mantigi yoktu.. Durumu anlattim hastalik gecmisini kullandigi ilaclari falan tedavi ettiler kanamayi durdurdular ignelerle.. Cok ciddi bi durum..Almayan hastaneyi dogrudan sikayet etsinler.. Allah korusun olum tehlikesi var...

Ayrica almayan hastaneyi daha kapidayken arayip sikayet etsinler.. Almama gibi bisey soz konusu olabilir mi ya ne demek hastayi almamak.. Cok kizdim.. Ben olsam baslarina yikmistim.. Bilirim insan hastalik durumlarinda caresiz olabiliyor ama duruma gore hateket etmek lazim.. Allah acil sifalar versin.. Hastalik yeterince zorken bir de boylesi bi durum.. Allah yardimcilari olsun

Sağlıkta devrim işte böyle olur... Neyse ban yemek istemem zira hasta bir insanı hastanenin almaması konusunda içimden geçen her şeyi sen biliyorsun Rabbim... Amiiiiiiiiiin iyi haberlerinizi bekliyorum gerçekten çok üzüldüm ya..

Allah yardımcısı olsun inşallah

Özeller bu gibi riskli hastaları kabul etmiyor, ölüm durumu olursa hastanenin adı çıkmasın diye. Ama devlet nasıl oluyor da yapılacak birşey yok deyip yolluyor anlaşılır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…