- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi willedwoman
-
Banada dişçi hatası gibi geldi.Bende geçenlerde 20 lik disimi ameliyatlı çektirdim birsürü sorular sordular ilaçlarla hastalıklarla ilgili.Kayniminda kalp kapakcigında sorun var önce ilaç kullaniyor öyle çekiliyor. Her dişçi de cesaret etmiyor çekmeye.Diş çekimini yapan hekimin bir hatası olma olasılığı çok yüksek. Çünkü kanamanın bu kadar şiddetle olmasının tek sebebi şeker değildir diye düşünüyorum. Hastanızın kan şekerinin kaç olduğunu biliyor musunuz? Kullandığı diğer ilaçların isimlerini de bilmek lazım. Madem diyabetik hasta neden doktor kan sulandırıcıyı kullandırmış? Hadi kullandırdı diyelim şekerini düşürmemiş ve dikiş atmamış? Benim aklıma nedense doktorun çene kemiğine hasar vermiş olabileceği geldi.
kızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.
Sağkık bakanlığını arayın.kızlar merhaba,
bir yakınımız var 45 yaşında şeker hastası 4 gün önce diş çektirmişti öncesinde hastaneye yatıp ilaç dozu ayarlanmış tam bilmiyorum. ama kadıncağızın 4 gündür diş kanaması durmamış. gece de eşi su içmek için uyandığında eşinin yüzü kanlar içindeymiş yastığı yorganı kan içinde kalmış hemen ambulans çağırmışlar hastaneye kaldırmışlar kan değerleri 5 e düşmüş doktor beşin altına düşerse beyne pıhtı atar demiş. yapılacak bişey yok deyip göndermişler. bu insanlar geceden beri ankarada gezmedik hastane bırakmamış. hepsinden geri çevrilmişler. dikiş atarlarsa daha çok kanarmış kan takviyesi yaparlarsa kanama artarmış yapılacak bişey yokmuş. insan hayatı bukadar ucuzmu ve kadın her saniye kan kaybetmeye devam ediyor. ve bu kadın çok sevdiğimiz değer verdiğimiz biri. özel hastaneye götürmüşler. ordada kan çok düşmüş devlet hastanesine gidin acil 3 ünite kan verilsin demişler. devlet hastanesine gitmişler içeri alınmamış. ben hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum ne yapmak lazım bilgisi olan varmı. kadın resmen kaderine terkedildi.
Kesinlikle. Detayları bilsek daha iyi olur aslında. Hekimin dahiliyeden konsültasyon istemi var mı? Hastanın diyabet hikayesini tam olarak biliyor mu? İlacın dozunu hangi doktor neye göre azaltarak çekim yapılmasına karar verdi? Hepsi birer ayrıntı. Kapı yine diş çekimini yapan hekime çıkıyor. Allah yardım etsin hastaya, umarım düzelmiştir.Banada dişçi hatası gibi geldi.Bende geçenlerde 20 lik disimi ameliyatlı çektirdim birsürü sorular sordular ilaçlarla hastalıklarla ilgili.Kayniminda kalp kapakcigında sorun var önce ilaç kullaniyor öyle çekiliyor. Her dişçi de cesaret etmiyor çekmeye.
Gata yada atatürk hastanesine götürsünlerkızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?