durdurulamayan kanama var ama hastaneler kabul etmiyor.

Ay noldu sonuc yakınınuz ıyı mı cok endıselendım su an ınsallah ıyıdır ılla yapılacak bıseyler vardır boyle sacma sapan bısey duymadım ben kan taksınlar kanadıkca taksınlar pıhtılasana kadar taksınlar nolacak sankı buz falan koyın agzına ne bıleyım bı caresı vardır heralde ya

Sizin sehrinizdeki hastaneler gitmeden sorsanız kabul ederlerse oraya onla donseniz? Allah şifa versin ya risk çoksa hastaneler risk almak istemiyor herseyde hastane hatası denildiği için galiba. Ama çözümü bu olmamali

Ay ne kadar kötü. Ölüm riski yüksek diye mi almak istemiyorlar. Sağlık bakanlığını bimeri sabim ı her yeri aratıp mail atmanız lazım.

Neyse 184 mesai saatleri dışında çalışıyor galiba. Bunu öğrenmiş olduk. Konu sahibi Allah şifa versin. Bizi de gelişmelerden haberdar edin çok merak ettik. İnşallah sağ salim atlatırsıniz bu badireyi

Diş çekimini yapan hekimin bir hatası olma olasılığı çok yüksek. Çünkü kanamanın bu kadar şiddetle olmasının tek sebebi şeker değildir diye düşünüyorum. Hastanızın kan şekerinin kaç olduğunu biliyor musunuz? Kullandığı diğer ilaçların isimlerini de bilmek lazım. Madem diyabetik hasta neden doktor kan sulandırıcıyı kullandırmış? Hadi kullandırdı diyelim şekerini düşürmemiş ve dikiş atmamış? Benim aklıma nedense doktorun çene kemiğine hasar vermiş olabileceği geldi.

Cok zengin yada unlu birinin ailesinden olsa hersey cok farkli olurdu bundan nefret ediyorum. Cok gecmis olsun umarim duzelir

Banada dişçi hatası gibi geldi.Bende geçenlerde 20 lik disimi ameliyatlı çektirdim birsürü sorular sordular ilaçlarla hastalıklarla ilgili.Kayniminda kalp kapakcigında sorun var önce ilaç kullaniyor öyle çekiliyor. Her dişçi de cesaret etmiyor çekmeye.

Allah Allah hadi 1-2 hastane almadı da hepsi mi almaz, özellikle GATA ve Numune Hast. neden almamış ki?
Yatış endikasyonu varsa doktorlar malpraktisten korkacakları için rahatça eve göndermezler kanamalı hastayı. Bence bir takım yanlış anlaşılmalar var.İlaç dozunu düzenlendirlerse onun etki göstermesini beklemelerini söylemiş olabilirler.
Tüm hastanelerin reddetmiş olmasını aklım almıyor, mantıklı değil ve çok vicdansızca..

Sağkık bakanlığını arayın.
Muhtemelen kan sulandırıcı kullanıyodu dra sormadan diş çektirdi.
Hangi çağdayız bu nasıl iş yaa ölmesini bekler gibi

Kesinlikle. Detayları bilsek daha iyi olur aslında. Hekimin dahiliyeden konsültasyon istemi var mı? Hastanın diyabet hikayesini tam olarak biliyor mu? İlacın dozunu hangi doktor neye göre azaltarak çekim yapılmasına karar verdi? Hepsi birer ayrıntı. Kapı yine diş çekimini yapan hekime çıkıyor. Allah yardım etsin hastaya, umarım düzelmiştir.

Allahım şifa versin cumlemize çok üzüldüm gelişmeleri yazın lutfen

Gata yada atatürk hastanesine götürsünler
Üni hastanelerindende gazi iyi

Bu nasıl bir sağlık skandalı, nasıl bir rezillik yahu? Utanç kaynağı bir tablo. Bu kadar kan kaybetmekte olan hasta, ölçüyorlar bir de kan değerlerini, görüyorlar ve hastaneden kovalıyorlar. Böyle bir şey ne olursa olsun kabul edilemez. Öncelikle yakınınızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sonrasında da bu işin peşini bırakmayın bence. Hangi hastane ölçüm yapıp gönderdiyse oradan başlayın dava açmaya, sonra medyayla filan da duyurun bunu. Bir şeyler değişmeli çünkü. Kimbilir hergün kaç kişi bu şekilde ölüme terkediliyor!

Ayrıca hastanenin adının kötülenmesi içerideki iyileşen ve ölen hastayla mı oluyor, ne alaka? Hastanenin hastanın geldiği halinden itibarenki durumuna yapılan müdahaleyle ölçülür bunlar. Hasta yaşar veya yaşamaz, o ayrı. 6 yıldır hemşireyim Abd'de, türlü türlü kalite kontollleri var da, böyle kokuşmuş zihniyet görmemiştim. Sanki hastane değil, kozmetik dükkanı işletiyor. Çok hastaysa aman almayın ölüm riski var, adımız çıkmasın. Bu devirde utanç kaynağı yemin ediyorum, burada birine anlatsam ağızları açık kalır.

Avcilarda seker hastalarina bakan ozel bir hastane var.orada bakarlar.onun disinda seker hastalarinda dis cok riskli oldugu ve olume kadar goturdugu icin kimse kabul etmiyor.kardesimde yakin zamanda ayni sorunu yasadi.onlarda kanamada asla durmuyo kolay kolay.hastane yetersiz kaliyor.genelde boyle seker hastalarinda

allah allah ya kan akisini durduran igneler var parmaga falan dikis atarken kullanirlar hem uyusturur hem kani dondurur bayana niye oyle bisey yapmamislar ki allah yardimcisi olsun bencede saglik bakanligini arayin videoya ceken haber kanallarina yollayin sosyal medyada paylasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…