Durdurulamayan kıskançlığım :(

azıcık içinde tutacaksın..

şu adamları bu kadar şımartmayın

resmen totolarının pilotları olup havalandırıyorsunuz... sadece senmisin sevdiğini kıskanan azıcık tut içinde sabret..

hem abest olacak bu örnek ama eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmaya ne lüzum var:)

sen sevmene sevilmene bak tabi tedbiri elden bırakmadan:)

Yaa kızın yaptığı abes di mi Ben abartmıyorum Ama benim hatam işte çocuğun dersinin içine ettim ya off tutsaydım azcık kendimi Yok kız sen hiç anlamadın Adamı ne şımartması o beni şımarta şımarta göklere çıkardı ben ondan bu kadar saçmalayabiliyom

kıskanman çok doğal ama bu kadar belli etme diyorum.. dersi sınavı olsada olmasada içinde tut azıcık..

kaçan balık kovalanır ve kovalanmak herzaman daha güzeldir fıstık

Kk da Linda ve Lorena vardı kiskanclik üstüne kitap yazmışlardı sen birak kitabı destan bile yazarsin bu gidişle.

senin kuzucuk yakinda cayırlara salinmak özgürce koşup oynamak isteyecek benden söylemesi.

telefonda adamin bi gulmesiyle barisan
hoslanmadiginizi bildigi halde kizin arkadaslik istedigini kabul edip sonra sizi suclu duruma dusuren adam mi kuzu !!!
ben sizden baska kuzu goremedim

ayrica neden sucu tamamen kizda buluyorsunuz? silah mi dayadi sizin kuzunun basina kabul et diye

telefonda adamin bi gulmesiyle barisan
hoslanmadiginizi bildigi halde kizin arkadaslik istedigini kabul edip sonra sizi suclu duruma dusuren adam mi kuzu !!!
ben sizden baska kuzu goremedim

ayrica neden sucu tamamen kizda buluyorsunuz? silah mi dayadi sizin kuzunun basina kabul et diye

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzucumla-aramizda-soguk-ruzgarlar-var.848386/
bakın kaç kere yazdım konularınıza. sevgilinizle alakalı konuları olayları tek bir konunuzdan devamm edin diye. siz bunları kaale almıyor ve devam ediyorsunuz. kuralları tekrar koyuyorum. lütfen dikkate alın
verdiğm linkten devam edelim lütfen
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…