Duru 24 doğum yaptı

zeynepxoxzdil

aşkların en tatlısı Giray
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.671
10
683
54
İstanbul
Mrb
Duru dün akşam yani 28 ocak ta akşam 19 da bebeğini kucağına aldı.çok kolay bir doğum olmuş bebiş ve annesi gayet iyiler.bende buradan sizlere yazmak istedim.
3650,50 cm Derin bebek normal doğumla aramıza hoşgeldin.
sağlıkla büyü prenses.a.s.

Mrb
Duru dün akşam yani 28 ocak ta akşam 19 da bebeğini kucağına aldı.çok kolay bir doğum olmuş bebiş ve annesi gayet iyiler.bende buradan sizlere yazmak istedim.
3650,50 cm Derin bebek normal doğumla aramıza hoşgeldin.
sağlıkla büyü prenses.a.s.

ay inanmıyorum ya duru da dogurdu demek..artık sıra bizde desene..allah analı bablı büyütsün..çok heyecanlandım yaa...hihoyyyt

Maşallah:nazar:
Allah nazarlardan saklasın. Durucuğum çok sevindim sen kurtuldun darısı bizim başımıza.
Sağlıkla büyüt bebeğini canım.

cok sevindimmmm durucum massallah bebisine
gözün aydin cnm seni ve esini tebrik ediyorum
Allah saglikla büyütmek nasip etsin cnm

Allah analı babalı büyütsün durucum..artık hergün şubat annelerindeyim kimler doğurdu diye:))))
eeeee tırs tırs sıra bize geliyor çünküüüüüü

Bende tebrik ediyorum duru_24 ü. 2 gündür, meraktan ölmüştüm. Hiç ses çıkmayınca ondan tahmin ettim doğum yaptığını. Onun haberini beklerken Şubat annelerini okumaya başladım. Doğum yapanları tebrik ediyorum, bekleyenlerede sağlıkla vaktinde hayırlı doğumlar dilerim. Siz doğurunda sıra bize gelsin:nazar: (nisan annesiyim bu arada)

oyy oyy böyle doğumları duyunca dahada sabırsızlanıyorum.. allah analı babalı büyütsün inşallah..
darısı başıma kızımın 7gün içinde hayata merhaba demesi gerekiyor :((:((

allah analı babalı büyütsün demek Derin ismine karar verdiler. ismiyle yaşasın derin bebek... geçen sene bende bu zamanlar belki erken doğum olur diye hazırlanmaya başlamıştım ama mart annesi oldum vay be bir sene ne çabuk geçmiş :)

durunun gözü aydin
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin onlara insallah........
allahim isteyen herkeze tatdirsin bu duyguyu

maaşallah durucum kolay doğum olduğuna çok sevindim tebrik ederim...allah analı babalı büyütmek nasip etsin..resmini bekliyoruz canımmm..

geçmiş olsun durucum gözünüz aydın normal doğurabilir miyim sezeryan mı olur derken bak istediğin gibi normal doğumla hem de kolay bi şekilde almışsın derinini kucağına Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı, mutlu, huzurlu günler hep sizin olsun...

allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin derin bebeği

durudan haber çıkmayınca tahmin etmiştim doğum yaptığını çok şükürki isteği oldu ve normal doğum yapabildi

demekki ultrasondaki kilolara çok güvenmemek lazım

haber verdiğin için teşekkürler zeynepözdil

derin bebek aramıza hoşgeldin
ömrün uzun, hayatın sağlıklı, mutlu ve huzurlu olsun

durucum sana da geçmiş olsun ve gözünaydın

Allah sağlıkla analı-babalı büyütsün inşallah Derin bebeği... Darısı hepinizin başına arkadaşlar... (Heyecanlı Bir Mayıs Annesi)

allah analı babalı büyütsün çok güzel bir haber rabbim bütün isteyenleri meleklerine kavuştursun aminnnnnnnnnn

çok sevindim yavrunuza kavuşmanıza.benim oğlum 2 gün farkla abi mi oldu şimdi:)allah analı babalı büyütsün....

Back
X