Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

Slm durucum hoşgeldin. Polo çantanı çok beğendim ama çok pahalı yaaa yani değil ama benim bütçeme göre pahalı. 30₺ ye olur dersen hemen almak istiyorum..

Slm durucum hoşgeldin. Polo çantanı çok beğendim ama çok pahalı yaaa yani değil ama benim bütçeme göre pahalı. 30₺ ye olur dersen hemen almak istiyorum..

hoşbulduk cnm:) beğendiysen ben de senin olmasını isterim son 35 e bırakıyorum.alırsan göreceksin yepyeni.

hoşbulduk cnm:) beğendiysen ben de senin olmasını isterim son 35 e bırakıyorum.alırsan göreceksin yepyeni.

Anlaştık :) yalnız bişey sorucam. Bebek çantası gibi kullanabilir miyim onu? Bide özel yazma hakkım yok sanırım seninde yok. Ben mesajları 50 ye tamamlayıp özelden sana mailimi yazarım

tamam maviş evet ben de özelden yazamıyorum.evet kullanabilirsin büyük bi çanta zaten.ben yarın sabah ptt hesabı açtırmaya gidicem sanırım burda çoğunluk ptt üzerinden gönderim yapıyor.çantayı sana ayırdım:) bu arada ilk müşterimsin:))))

size özelden mesaj atmıştım. sanırım özel mesaj hakkınız yok. cevabınızı buraya yazar mısınız?

özelden 10 numaradaki çantayla ilgili msj yazan arkadasım özelden yanıt hakkım yok henüz.çantanın ölçülerine bakıcam birazdan yazarım.

özelden 10 numaradaki çantayla ilgili msj yazan arkadasım özelden yanıt hakkım yok henüz.çantanın ölçülerine bakıcam birazdan yazarım.

derinlık-yükseklik:35 cm
uzunluk:50 cm

ciddi anlamda almayı düşünüyorsanız 65 tl ye bırakıyorum.

çantanız gerçek deri mi? uzun sapı var mı?

Cantanin model olarak sapi yok zaten uzun sapli kullanima musait bi canta degil.bu canta biraz daha kalipli duran bir model.gercek derimi bilmiyorum ama simdiye kadar mangodan aldigim en kaliteli ve sik duran cantam.deri konusunda yaniltmak istemem gercek deri gibi duruyor ama emin olmadigim icin net bi sey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…