Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

49)şifon bluz. SELEN marka. 1 beden. 8 TL.

50)Abiye saten elbise. TABUU marka. 34 Beden. 15 tl. sadece 1 kez kına gecemde giydim.

51)BERSHKA bluz. S beden. 10tl.

52)Koton marka hırka. S beden. 12 tl.

53)siyah gece elbisesi.38 beden. SIFIRDIR. 25 TL.

54)mor elbise.36 beden. 15 tl. sadece 1 kez giyildi.

55)Batik marka hırka. s beden. 13 tl.

56)siyah elbise.38 beden. 22 tl. çok güzel bi modeli var ama fotoğraflarda net çıkmadı isteyene tekrar çekerim gündüz.

57)MANGO bluz. s beden. SIFIRDIR. 18 TL.

58) KOTON marka abiye tunik bluz. m beden. sıfırdır. 20 tl.

59)sıfır elbise. 36 beden. etiketi üzerinde 88 tl ye alındı. 35 tl ye satıyorum.

60)marin desenli maxi boy elbise. m beden. bu yaz aldım. 1 kez giyilip yıkandı. 45 tl ye aldım. 20 ye veriyorum.

Eklentiler

• $20131230_002927.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 14
her kıyafetin altına ayrı ayrı bilgi yazamadım ama çoğu yepyenidir. kırışıklıklar için hepinizden özür dilerim hamile kaldıktan sonra hepsi yıkanıp ütülenip katlanıp kaldırıldı ama üst üste bazada kırışmış. hala deterjan kokuyorlar. ama alıcıya tekrara yıkanıp ütülenip gönderilecektir. sadece sıfır ürünler yıkanmamıştır.

fiyat konusunda büyük parçalarda toplu alımlarda yardımcı olurum. beğendiğiniz ürünlerle ilgili aklınızdaki rakamı söyleyin yapabildiğim kadar yardımcı olurum.

haki yeşili polo çanta satılmıştır:) güle güle kullan mavifeda:)

bu ayakkabının durumu nedir? yıpranma vs var mı?

hiç bir yıpranması yok zaten 1 yada 2 kez giyildi.daha yakın fotoğraflarının da çekip gönderebilirim yeniden farksız hamile kalınca giyemedim. üzerindeki fiyat indirimsiz hali fiyat konusunda da yardımcı olurum.

tamam siz bana son fiyatı ile nasıl ödeme yapacağımı yazın mesajla. ben bu botları istiyorum. ptt kargo yerine farklı bir kargo ile gönderin kargo benden olsun fiyatı belirlerken onu da göz önünde bulundurursunuz artık :)

botlar bana olmazsa yine sizin sayfanızda satışta kalabilir mi peki? almak isteyen benden alsın?

tamam ben size özelden yazıcam fiyatı. tabi ki de kalabilir ben isteyen biri olunca size yönlendiririm.

sadece çanta mı var elinizde cüzdan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…