Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

7)karaca sıfır. m beden. ama kalıbı dar s bedene daha iyi olur. 90 tl ye almıştım. sadece 25 tl. alan çok memnun kalır. biz beden uyumsuzluğundan satıyoruz

6) tiffany marka yumuşacık alan memnun kalır sadece 1 kez giyildi. 22 tl. m beden.

HOME SWEET HOME. sıfır bornoz çeyizimden sadece 1 kez yıkandı katlanıp kaldırıldı. camel rengi L beden. isteyenler bakabilir 119 tl ye alındı. 35 tl ye satıyorum. ihtiyacı olanlar kaçırmasınnn

o pembe yeleği arkadaş kesin alıcak mı vazgeçebilirse biraz bekliyim kesinse ikisi için biraz pazarlık yapsak

canım birazdan sorarım kendisine ama fiyatlarım son fiyatlar. 3 parça ve üstü alana ufakta olsa bişeyler yaparım zaten fiyatlarını da gözden geçirerek güncelliyorum hepsini yavaş yavaş giysileri güncelledim. birazdan ayakkabılarda da indirim yapıp güncelleyeceğim

tamm o ürünleri kesin ayır güncelledikten sonra diğer ürünlere de bakar son kararlaştırmayı yaparız

TESETTÜRE UYGUN GİYİM ELİMDEKİLER...

62) TESETTÜRLÜLER KAÇIRMASINN süet camel rengi pardesü. 25 tl bir kez giyildi. s beden.

61) sıfır etiketli etek 36-38 bedene olur. 15 tl.

63) kadife ince fitilli 3 adet sıfır elbise...öğretmenliğe başlayınca giyerim diye aldıydım.
hamile kalınca öylece kaldırdım çok kısa değiller diz boyunda ben 168im içine gömlekle kullanılırsa hoş olur. ofis ortamında çok rahat kullanılabilir. aynı modelden 3 renk füme-acı kahve -taş rengi

tanesi 17 tlll

31) 38 numara. 15 tl. çok rahattır.

30) 37 numara sıfır hiç giyilmemiş gelinlik veya abiye ayakkabı deridir. 150 ye almıştım. 45 tl.

17) NİNE WEST ayakkabı 1 kez giydim. 45 tl. 37 numaradır.

16) abiye ayakkabı siyah. 1 kez giyildi. 37 numara. 30 tl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…