Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

Ikisini de fiyatinin cok cok altinda yazdim zaten kargo aliciya ait son fiyat yazdigim. Kahverengi olan zaten sifir.

Ikisini de fiyatinin cok cok altinda yazdim zaten kargo aliciya ait son fiyat yazdigim. Kahverengi olan zaten sifir.

özelden konuştuğumuzda 2si için 60 demiştiniz şimdi indirim yok son fiyat diyorsunuz
ben kargo içinde 60 derseniz almak istemiştim

özelden konuştuğumuzda 2si için 60 demiştiniz şimdi indirim yok son fiyat diyorsunuz
ben kargo içinde 60 derseniz almak istemiştim

60 tl olur özelden cok msj aliyorum inanin unutmusum ama siz deyince hatirladim. Kargo size ait olmak koşuluyla olur. Zaten yumusak oldugu icin sikistirarak koyarim kargonuz fazla tutmaz böylece ama biraz kirismis olur.

60 tl olur özelden cok msj aliyorum inanin unutmusum ama siz deyince hatirladim. Kargo size ait olmak koşuluyla olur. Zaten yumusak oldugu icin sikistirarak koyarim kargonuz fazla tutmaz böylece ama biraz kirismis olur.

tamam öyle olsun o zaman ama ben bugün pttye kapıda ödemeli göndermek istedim kapıda ödeme için faturası gerek faturasız yollamıyoruz dediler
yani ya görevliler her gün yeni bir şey uyduruyorlar ya da pttnin sağı solu belli olmuyor

Himmm gecen hafta gondermistim bisey demediler ama sanirim bu pttler birbirinden bagimsiz kural koyuyorlar burdakiler anlayisli bi problem olmaz saniyorum bilgilerinizi gonderirseniz yarin verebilirim kargoya

KALANLARIN DEVAMI...

46)SİYAH TÜLLÜ FIRFIRLI BLUZ. STANDART BEDEN AMA M BEDENDEN SONRASINA OLMAZ. 9 TL.

45)Mango basic tişört. s beden 5 tl.

kusura bakma yeni yanıt veriyorum duruyor canım ayırıyorum sana yarın sabah kargoya gidiyorum kargolarım var istersen gönderebilirim.

yok yok satma kimseye duruyorsa
ben bu ay alamam canım ya , ay başına kadar bekletirsen çok memnun olurum

60) marin desenli maxi boy elbise m beden. 1 kez giyilip yıkandı. 45 e aldım. sadece 20 tl...

50) abiye saten elbise. TABUU Marka. 34 beden 1 kez kınamda giydim. 15 tl.

ERKEK GİYİM KALANLAR...

2) loft m beden. 14 tl. tertemiz.

1) defacto m beden hırka. 14 tl. sorunsuz temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…