arka taraftan :/ Şöyle bir ilişkileri vardı kız erkek arkadaşalrından vazgeçecek ilişkileri için ama arkadaşım yapamam dedi.
Konuşmuş sanırım ama kızda diyor kız arkadaşlarına gittikçe ne ilgileniyordu ne bir şey .Ama sonuçta ahını yer ortada bıraktı ?
bilmiyorum artık ne yaşadılar çok .teşekkür ederim ama cevap için.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür diliyorum .Çok sevdiğim dostum dediğim bir erkek arkadaşım var bir hata yapmış ve işin içinden çıkamıyor.Yardım etmek istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.2 senedir bir kızla çıkıyordu cinsel anlamda ilişkiye girmişler.Kız çok temiz düzgün birisi ilklerini arkadaşımla yaşamış.He diyeceksiniz ki temizdi madem de neden yaptı ama çok güvenmiş .Yaptığından zaten pişman olmuş arkadaşıma da sürekli beni bırakma sakın yapma ben ortada kalmak istemiyorum ne olur falan diye sarılıp ağlıyormuş arada .Kızlık zarı gitmemiş ama ilişki işte çok net yazamıyorum.Arkadaşım ayrılık kararı aldı çözülemeyecek sorunları varmış ileride mutlu olamazlarmış.Kız hakkına da helal etmemiş ve çok içten ah etmiş .Arkadaşım korkuyor şimdi ahı tutar mı diye ya da bu konuyu kafasına takmalı mı diye .Bu konu hakkın da ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?