Son kat daha iyi bence. Ben mesela ilk 2 katı genelde de sevmiyorum. Hayat konforu açısından hoşuma gitmiyor.Daha avantajlisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son kat daha iyi bence. Ben mesela ilk 2 katı genelde de sevmiyorum. Hayat konforu açısından hoşuma gitmiyor.Daha avantajlisiniz.
Halkalı Atakentteyiz. Bina max 8. yaşlarında 15 katlı, biz 7. kattayız. Haberlerde Küçükçekmece'nin en kötü zemine sahip alanlardan biri olduğunu dinledim. (Göle çok yakınız bu arada, Kanal İstanbul yakınlardan geçecek ki riski katlıyor). Buradaki siteler yıkılırsa çıkartmaya uğraşmazlar diye düşünüyorum, hangi birinden kimi çıkartacaklar...Ben Izmir depreminden beri ayni durumdayim. 30 senelik binada oturuyorum, alt ust katlar kapiyi carpsa zemin titriyor, ödüm patliyor. Birde bizim sokakta boydan biya binalar bitisik, 6 apartmani yanyana dikmisler. Arka sokak ayni sekilde ve aramizda sadece birkac metrelik hava boslugu var. Sadece bizim apartmanin arkasinda bir apartmanlik baska bir bosluk var. Biraz karisik anlattim ama googledan gorsel bulursam ekleyecegim. Bir deprem olsa bizi hayatta cikaramazlar. Bunu ozellikle yaziyorum. Olur da ölürsek birileri bu isyanımı görsün, sesimizi duyursun.
Dusuk tansiyonlu bir insanim, biraz aç kalsam basim donuyor, deprem oluyoe saniyorum gozum surekli avizede. Kapali alan korkum vardi. Daha evvel sorunsuz bir sekilde MR cihazina girmisken, depremden sonra ciglik cigliga ciktim cihazdan, asansorede binemiyordum, kendiliginden gecti Allahtan.
Korkunun en buyuk sebebi guvensizlik. Oturdugumuz binaya guvenseydik eminim daha iyi hissederdik. Ben birsure sonra tokilere tasinmayi planliyorum, daha iyi hissedecegime inaniyorum.
Dedimya bakarak anlasilmiyor karot alinmasi lazim diye tam okuyunEline spatula alıp kazımadan sıva mı yoksa betonarmede devam eden çatlak mı anlayamaz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin böyle bir konuda, bişey olmaz diyerek.
Halkalı Atakentteyiz. Bina max 8. yaşlarında 15 katlı, biz 7. kattayız. Haberlerde Küçükçekmece'nin en kötü zemine sahip alanlardan biri olduğunu dinledim. (Göle çok yakınız bu arada, Kanal İstanbul yakınlardan geçecek ki riski katlıyor). Buradaki siteler yıkılırsa çıkartmaya uğraşmazlar diye düşünüyorum, hangi birinden kimi çıkartacaklar...
Bölgedeki yapılar genellikle toki'nin yaptığı binalar ya da büyük ölçekli inşaat şirketlerinin & emlak konutun projeleri. Bizim site bilindik bir firma tarafından yapılmış ama halkalı çöplüğünün üstü doldurularak yapılmış sanırım. Kötü düşünmek istemiyorum tabii :))Binalar zemine uygun yapılmamış mı acaba?
Gerci kime guvenecegimizide şaşırdık. Ozellikle fay hatti gecen, deprem beklenen bölgelerde çalışma yapilmasi lazim ama kimsenin umrunda degil. Ben sahsi olarak caba gösterdim oturdugum ev için. Kimse beni bir yerine takmadi. Artik ölürsek arkamizdan uzmanlar biz riskli demistik diye konusurlar
Bölgedeki yapılar genellikle toki'nin yaptığı binalar ya da büyük ölçekli inşaat şirketlerinin & emlak konutun projeleri. Bizim site bilindik bir firma tarafından yapılmış ama halkalı çöplüğünün üstü doldurularak yapılmış sanırım. Kötü düşünmek istemiyorum tabii :))
sohbet eder en azından kendi günlük rutinlerimizden bahsederdik... bi şekilde uzaklaşmanın yolunu bulurduk ama bunu şu an burada da pek yapamıyoruz mesela. şu an şurada geyik çevirsem çeker vururlar beni...
kesinlikle çok haklısın, ben bugün bıraktım zaten artık. çünkü bişey yapamıyoruz yani ne anlamı var ki. yapabildiğimizi yaptık. ben tv'dekilerden falan pek rahatsız olmadım hatta ilk iki gün bu kadar takılmamıştım bile. sonra tiktok denen lanet yere bi baktım, kendime gelemedim. sansür yok bişey yok, önüne gelen çekmiş atmış ve kesinlikle hepsi kötü niyetli videolar. çeken açısından düşündüm, sadece video çekmeye gitmişler oradaki uğraşan insanlara da faydası yok dram yaratma peşinde şerefsizler. dün gece kaldırdım telefondan tiktoku, bugün daha iyiyim. dışarı çıktım, biraz da olsa güldüm, iyi geldi. zaten uykusuzluktan geberiyorum, uyuyacağım bu gece. bilgisayardan da kafa dağıtıcı bişeyler açıcam kısık seste çalsın arkada. bugün dışarı çıktım, hava bi tık daha ılık gibiydi herkes kendini dışarı atmış, kafeler falan dolu, herkes eğlencesinde, alışverişinde.Arkadaşlar siz iyi misiniz neden kendinize işkence ediyorsunuz ben iki depremi de iliklerine kadar hissetmiş biri olarak gerçekten deprem bölgesi dışındaki insanların psikolojik durumunun şu an benden çok daha kötü olduğuna inanmaya başladım artık bu bölge dışında kiminle konuşsam çok kötü durumda full enkaz görüntüleri izliyor insan kendine bunu yapar mı enkaz görüntüleri izleyerek ne değiştireceksiniz? Yargılamak için kötü niyetle söylemiyorum kendi erkek arkadaşıma da söyledim aynısını. Gerçekten yapmayın. Akıl sağlığı önemli. Kkda da bir derdim vara elti konusu açanları yargılamayı da anlamiyorum. Enkaz görüntüsü izlemek ve 7/24 depremden konuşmak ahlaki bir sorumluluk değil. Bir işe de yaramıyor psikolojimizi bozmaktan başka.
kaldırdım zaten tiktoku telefondan, sildim. artık bakmıyorum. tv'ye de bakmadım bugün, tlc'de temizlik hastalarını falan izledim youtube'dan.Valla kizlar hepinizi okuyamadım ilk sayfayi okudum. Hepimiz normal olarak böyleyiz ama ruh saglıgımızı korumak için tiktoklara falan bakmayın.ben sadece tvden az birazda youtube a bakıyorum.cok detayli bakarsanız psikolojiniz kaldırmaz .
Rabbim onları yanina aldı inşallah orda mutludurlar .öyle düşünün.yoksa akla zarar.
Sivalar atmis canim bunlar okadar sknti degil.onemli olan bodrumdaki kolonlar ne durumda.bakarak anlasilmiyor karot almalari lazim.
bakarak anlaşılmıyor dediğiniz bir meseleye resme bakıp sıvalar atmış sıkıntı değil bunlar diyen sizsiniz ama? üstteki alıntı sizin yorumunuz. çelişki...Dedimya bakarak anlasilmiyor karot alinmasi lazim diye tam okuyun
İzmirde olmam gayet yeterli bence.
17 senelik, bodrum katı var. Kolon molon kesme durumu yok, dükkan falan yok altında. Hepsi daire. 5 katlı. Perde duvarı falan var. Zemin kaya, sulak değil. Eskiden bağ bahçe olan veya dolgu zemin değil. Kira.
Ay ne bileyim ya yenileri de gördük nasıl çökmüşler. Bugün anneme dedim ki, bu ülkede güven duyduğum tek bir kişi ve kurum yok. Çok netim bu konuda.
2020'deki depremde öyle bişey oldu maalesef. Yıkılan binalardan birinin zemin katındaki diş hekimine gelen vatandaş enkaz altında kalıp vefat etti. Belki şehrin en sağlam yerinde yaşıyor ama o an o binada, o dükkandaydı.Tabi depreme ev dışında bir yerde yakalanmak var bi de. En sağlam evde oturuyor olsak bile o sırada işyerinde markette başka bir yakınımızın evinde olabiliriz. O binaların sağlamlığı peki….
Evet malatyadayim bende sicacik bi yatagim yok malesef.sizinle tartisacak halimde.bizim evlerde o halde bizede oyle dediler.ozaman bize diyenlerde rahat uyumasin ne diyim.bakarak anlaşılmıyor dediğiniz bir meseleye resme bakıp sıvalar atmış sıkıntı değil bunlar diyen sizsiniz ama? üstteki alıntı sizin yorumunuz. çelişki...
bakarak anlaşılmıyorsa neden sıva atmış, sıkıntı değil diyorsunuz?
ben sizin yorumunuzu birkaç kez okudum, emin olun. kolondaki çatlağı paylaşan endişeli bir insana "bunlar o kadar sıkıntı değil" dedikten sonra gece yatağınızda rahat uyuyabiliyor musunuz sahiden ya? bunu bu kadar iç rahatlığıyla söylemenizi sağlayan eğitiminizi, tecrübenizi, bilgi birikimizi yani kısaca neye dayanarak bunu dediğinizi bize kanıtlarsanız yazdıklarınızı okumaya değer bulabiliriz.