• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumlar karışık

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
23
Kızlar size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Sevgilimle nişan düğün işlerine girmeye adjm atıyor gibiyiz. Fakat ben ne zaman bu konuyu açsam böyşe sadece dinliyor. Geçen annesine yanımda istemeye gidicez yazın diye konuyu açtı. Fakat ben gelecekle ilgili bi konuyu dile geyirdiğimde tepkisiz sadece dinliyor. Bu durum çok sinir bozmaya bailadı. Üsyelik dile getirdiğimde ise savunmaya geçiyor, sorun olacak gibi endişeleniyorum. Ne yapmalıyım??

Kızlar size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Sevgilimle nişan düğün işlerine girmeye adjm atıyor gibiyiz. Fakat ben ne zaman bu konuyu açsam böyşe sadece dinliyor. Geçen annesine yanımda istemeye gidicez yazın diye konuyu açtı. Fakat ben gelecekle ilgili bi konuyu dile geyirdiğimde tepkisiz sadece dinliyor. Bu durum çok sinir bozmaya bailadı. Üsyelik dile getirdiğimde ise savunmaya geçiyor, sorun olacak gibi endişeleniyorum. Ne yapmalıyım??
Beklentiyi min tut. Sen hevesli gorundukce gelin gibi salinacak naza cekecek

Şimdi şöyle söyleyim kızlar 4yıllık beraberiz. Bitakım sorunlar yaşadık sonra tatlıya bağlandı. Aslında istiyor benimle hayatı birleştirmeyi ama beni ikileme sürüklüyor bu konudaki tutumu. Acaba diyorum evlilikten mi korkuyor bi düşünüyorum annesinin ağızı ile mi ilerlemek istiypr ki son söylediğim aslında yapısı gereği çok düşük ihtimal. Ama bilmiyorum i. Bazen zoraki yamanmaya çalışıyomuşum gibi hissediyorum.

Bana evlenmeye pek istekli gibi görünmesi sevgiliniz
İstekli olsa isteme söz nişan vs bu konular hakkında konuşup plan yapar

Back
X