Merhaba, herkese iyi akşamlar. Size içimi dökmek istiyorum çünkü anlatabileceğim kimsem yok lütfen kötü şeyler yazmayın zaten çok kötüyüm
Benim iki senelik sevgilim var, oyundan tanıştık. Ben doğulu aile kızıyım, o da antepli. Onunla tanıştığımda ailem tabiki karşı çıktı, yapma etme, diye ama ben dinlemedim çünkü çok güzel sevdi beni çok kibardı. Gerçekten çok iyi insan ama sorun şu ki biz söyleyemedik kimseye oyundan olduğunu sakladık 2 sene geçti şimdi 21 yaşına geldim. Akrabalar olsun eş dost beğeniyor istiyor. Ailem dindar bekleyeni var diyor ama nereye kadar deriz diyor ayıp karşılanıyor diyorlar 2 senedir çok kez davet ettik bize ama bu aileme karşı terstir ailem sırt benim için kabul etti aile gelmedi bile 2 senedir . 2 Senedir hiç birikimi yok ev alacağız diyorlar .6/8 sene arası bekle diyor ailem de bekleyemeyiz diyor bunu söyleyince ailen seni evden kovuyor diyor bir sürü laf söylüyor anlatmadığım daha çok şey var uzak mesafe ilişkisi beni yoruyor napacağımı bilmiyorum nolur birşey söyleyin ilk sevgilim di evleniriz diye çok hayal kurdum ben