- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.765
- 498
bide düzgün anlatsanız?herkese teşekkür ediyorum üniversite okumadım evlenmek te ben 2 senedir uzak mesafe çekiyorum özlüyorum ailem de. diyor seneye olabilir ama onlar uzatıyor napacağım bilmiyorum artık
21 yaşında evlenirseniz pişman olacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Başka da yorumum yok.Merhaba, herkese iyi akşamlar. Size içimi dökmek istiyorum çünkü anlatabileceğim kimsem yok lütfen kötü şeyler yazmayın zaten çok kötüyüm
Benim iki senelik sevgilim var, oyundan tanıştık. Ben doğulu aile kızıyım, o da antepli. Onunla tanıştığımda ailem tabiki karşı çıktı, yapma etme, diye ama ben dinlemedim çünkü çok güzel sevdi beni çok kibardı. Gerçekten çok iyi insan ama sorun şu ki biz söyleyemedik kimseye oyundan olduğunu sakladık 2 sene geçti şimdi 21 yaşına geldim. Akrabalar olsun eş dost beğeniyor istiyor. Ailem dindar bekleyeni var diyor ama nereye kadar deriz diyor ayıp karşılanıyor diyorlar 2 senedir çok kez davet ettik bize ama bu aileme karşı terstir ailem sırt benim için kabul etti aile gelmedi bile 2 senedir . 2 Senedir hiç birikimi yok ev alacağız diyorlar .6/8 sene arası bekle diyor ailem de bekleyemeyiz diyor bunu söyleyince ailen seni evden kovuyor diyor bir sürü laf söylüyor anlatmadığım daha çok şey var uzak mesafe ilişkisi beni yoruyor napacağımı bilmiyorum nolur birşey söyleyin ilk sevgilim di evleniriz diye çok hayal kurdum ben
Fake derken? Sizin hepinizin kimliginiz belli mi burda?!Haaa sen fake üyeydin doğru. Dua gruplarına katılıp sahur topicine ben inanmıyorum falan yazmıştın. Şaşırmam
21 yaşında ne evliliği böyle,acelenmi var çocuk.Merhaba, herkese iyi akşamlar. Size içimi dökmek istiyorum çünkü anlatabileceğim kimsem yok lütfen kötü şeyler yazmayın zaten çok kötüyüm
Benim iki senelik sevgilim var, oyundan tanıştık. Ben doğulu aile kızıyım, o da antepli. Onunla tanıştığımda ailem tabiki karşı çıktı, yapma etme, diye ama ben dinlemedim çünkü çok güzel sevdi beni çok kibardı. Gerçekten çok iyi insan ama sorun şu ki biz söyleyemedik kimseye oyundan olduğunu sakladık 2 sene geçti şimdi 21 yaşına geldim. Akrabalar olsun eş dost beğeniyor istiyor. Ailem dindar bekleyeni var diyor ama nereye kadar deriz diyor ayıp karşılanıyor diyorlar 2 senedir çok kez davet ettik bize ama bu aileme karşı terstir ailem sırt benim için kabul etti aile gelmedi bile 2 senedir . 2 Senedir hiç birikimi yok ev alacağız diyorlar .6/8 sene arası bekle diyor ailem de bekleyemeyiz diyor bunu söyleyince ailen seni evden kovuyor diyor bir sürü laf söylüyor anlatmadığım daha çok şey var uzak mesafe ilişkisi beni yoruyor napacağımı bilmiyorum nolur birşey söyleyin ilk sevgilim di evleniriz diye çok hayal kurdum ben
Kız hatırlasana sahur topicine gelip saydırmıştıFake mi bu?
Kimlikle alakası yok, en azından olmadığımız biri gibi davranmıyoruz bir gün öyle bir gün böyle kapiş?Fake derken? Sizin hepinizin kimliginiz belli mi burda?!
Ayrica Evet o benimdim ayyyyynen
Hee tamam ben konu sahibine diyosun sanmıştımKız hatırlasana sahur topicine gelip saydırmıştı
Konu sahibine sorduğum soruya kendi cevap vermiş. O yüzden hesaplar mı karıştı acaba fake mi dedim.Hee tamam ben konu sahibine diyosun sanmıştım
Den ne konusuyosun kösede ya? Biri..kutusu acil mi dedi? Sen beni tanimiyosunki nerden bilceksin Nasil biri oldugumu? Tirnagim olamayacagin bellide bu konu ile ne alakaaaKız hatırlasana sahur topicine gelip saydırmıştı
Kimlikle alakası yok, en azından olmadığımız biri gibi davranmıyoruz bir gün öyle bir gün böyle kapiş?
Konu sahibine sorduğum soruya neden sen cevap veriyorsun? İkinci üyeliğin falan mı?Den ne konusuyosun kösede ya? Biri..kutusu acil mi dedi? Sen beni tanimiyosunki nerden bilceksin Nasil biri oldugumu? Tirnagim olamayacagin bellide bu konu ile ne alakaaa
Evet, ülkesine dönmüş başka biriyle evlenip sarışın sarışın yeni bebekler yapmış kendisi. Musa'dan olan oğlan da Türkçe dahi bilmiyormuş, babası ile de iletişim yok. O da Avrupalı olmuş çıkmış.Bence kaç bu çocuğa Sarah ve Musa 2 olarak TVye çıkarsınız hdsgdsfsjsdgdç Sarah sefalete dayanamayıp ülkesine dönmüştü sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?