durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

bilmiyorum ya eskiden cok istekliydi hep. Eskiden dedigim 1 2 ay oncesi

Sorsana. O kadar aşk meşk, cinsellik yaşıyorsunuz; o senin en yakınlarından biri.
Sevgiline bunu soramayacaksan onunla ne işin var?
Ketum davranma. Cevaplar onda. Burada bin tane şey yazılacak ve iyice kafan karışacak.
Ama sevgilinle konuşursan öğrenmiş olacaksın.

problemleri vardır, soğumuştur.
başka birinin olma ihtimali var mı?

uzerinde baskı sorumluluk hissetmeye baslamıs olabilir yası 21 erkekler okdr gec olgunlasıyorki 21 yasındaki bir erkek bana cocuk geliyor artık.. bence ilişkiye girmeme durumunu sorgulama olmazsa olmasın birseyler yasamıssın tamam ama bu konuda uzerine giderek o egosunu daha buyutme sana olan diger davranıslarına bak eger onlarda da bir azalma mevcutsa ayrılık kapıda demektir

ben erkeklerin bir çoğunun (hepsinin demiyorum) evlenmeden önce ilişkiye girdikleri kişiye karşı saygılarının bittiği ve zamanla o kişiden soğuduğunu düşünüyorum..
bi çok erkeğin ağzından net olarak bunu işitmem fikrimi destekledi..
bence sizden soğudu..

sorun her zaman cinsel ilişkiyi elde etmek veya etmemek değil bir kızla cinsel birlikteliği olmadan ayrılan birsürü insan var sadece yaşınız daha çok genç birlikteliğiniz kısa sürelide değil... yani erkek arkadaşınız için çokta kötü düşünmemek gerekirse... sizinle cinsel birliktelik yaşamasaydı da bu ilişkiyi bitirebilirdir... arkadaşlarında dediği gibi sıkılmıştır... artık heyecanı kalmamıştır vs. vs.

Yavrum elde etmiş hevesini almıştır diyorlar. Sanmıyorsun.
Suçluluk hissedip geri çekilmiştir diyorlar sanmıyorsun.

Ne desek sanacaksın anlamadık.
Git açık açık sor madem ne değişti diye.

İçini dışını bildiğin bir paket ilgini çeker mi senin?
Almış hevesini işte, yeni paket arayışına girmiştir..

Sogusa ayrilmaz mi ama ben ona hic ni zaman iliskiye girdik benden ayrilamazsin demedim demem de yani

Sormadan bilemezsin ki güzelim. Buraya konu açmadan önce bir konuşmayı deneseydiün keşke..
Bakma sen evlenmeden birlikte oldun diye sıkılmıştır diyenlere. Evet sıkılmış da olabilir ama bunun evlilikle ilgisi yok. Evlenince sıkılmıyor olsalardı hiç bir insan aldatılmazdı.

süpersin canım yaa olayı ne de güzel özetledin

degısıklık ıstıyo bence

Sogusa ayrilmaz mi ama ben ona hic ni zaman iliskiye girdik benden ayrilamazsin demedim demem de yani

alışkanlık olmuştur belki..
yani tam aşık olduğu biri karşısına çıkmadığı için sizi bırakmıyo da olabilir..
ama siz de bence onun sizden soğuduğunu düşünüyorsunuz..
ki bence de öyle...
yani erkeklerin büyük çoğunluğu -ne kadar açık görüşlü olursa olsun- evlilik öncesi ilişki de bi heves başlıyolar ve sonra kolay elde ettikleri için soğuyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…