- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
bilmiyorum ya eskiden cok istekliydi hep. Eskiden dedigim 1 2 ay oncesiNamus bekcileri gelmeden yorumumu yapayim.
1. Dersleri kotudur, problemleri vardir vs vs.
2. Senden sogumustur, kafasinda baskasi vardir artik.
21 yasinda kiz olsun, erkek olsun insanlar havai olabilir, 1 yil bu yastaki flort icin azimsanamayacak bir sure. Bikmis, sikilmis olabilir.
Ama bence yeri ve zamani geldiy
bence yeri ve zamani gelince hersey yasanmali sorunun elde edip etmemekle alakali oldu gü nu dusunmuyorum
Sormadim
Bak canım belki bir sorunu vardır sana söyleyemediği..bilmiyorum ya eskiden cok istekliydi hep. Eskiden dedigim 1 2 ay oncesi
Merhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
Sogusa ayrilmaz mi ama ben ona hic ni zaman iliskiye girdik benden ayrilamazsin demedim demem de yaniben erkeklerin bir çoğunun (hepsinin demiyorum) evlenmeden önce ilişkiye girdikleri kişiye karşı saygılarının bittiği ve zamanla o kişiden soğuduğunu düşünüyorum..
bi çok erkeğin ağzından net olarak bunu işitmem fikrimi destekledi..
bence sizden soğudu..
Sormadan bilemezsin ki güzelim. Buraya konu açmadan önce bir konuşmayı deneseydiün keşke..Merhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
Yavrum elde etmiş hevesini almıştır diyorlar. Sanmıyorsun.
Suçluluk hissedip geri çekilmiştir diyorlar sanmıyorsun.
Ne desek sanacaksın anlamadık.
Git açık açık sor madem ne değişti diye.
İçini dışını bildiğin bir paket ilgini çeker mi senin?
Almış hevesini işte, yeni paket arayışına girmiştir..
degısıklık ıstıyo benceSormadan bilemezsin ki güzelim. Buraya konu açmadan önce bir konuşmayı deneseydiün keşke..
Bakma sen evlenmeden birlikte oldun diye sıkılmıştır diyenlere. Evet sıkılmış da olabilir ama bunun evlilikle ilgisi yok. Evlenince sıkılmıyor olsalardı hiç bir insan aldatılmazdı.
Sogusa ayrilmaz mi ama ben ona hic ni zaman iliskiye girdik benden ayrilamazsin demedim demem de yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?