• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durup dururken geldi olay çıkardı?!?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Daha önceki postlarımdan bilirsiniz, birisi ile aram bozuk. Bu kişi bir erkek değil bu ara. Eski bir kız arkadaşım. Neyse bazı şeyler birikti birikti artık onu hayatımdan çıkardım. Aylardır konuşmuyorum. Bir daha görmemek üzere ofisin uzak bir yerinde çalışıyorum. Masalarımız farklı katlarda. Onu hiç görmek istemiyorum ve bu konuda rahatım. Ama kendi sürekli bir bahanelerle yanıma gelip kavga çıkarıyor. Yani bıktım usandım walla. Sizce neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten. Bugün yine bölümüme geldi bağırdı, çağırdı. Bir insan görmedi, duymadığı bir insana niye böyle çıkışır sürekli anlamıyorum ki. Bir fikir verin lütfen.

Kavgalar bile arada bir ilişki olduğuna dair işarettir
KAvga dahi etmek istemiyorsanız gerçekten o ilişki bitmiştir
Bu evliliklerde de böyledir
Sizin için aranızdaki ilişki bitmiştir ama karşı taraf daha da birşeyler umuyor besliyor öfkeleniyor veya üzülüyor
Hiç muhatap olmayın bir müddet sonra kendisi pes edecektir

İlgi çekmeye çalışıyordur o ilgiyi zorla da olsa alacak demek ki buz gibi duvara bakar gibi durun, lütfen yardım al beni rahatsız ediyorsun de bir sonraki sefere. Hatta bilmemne hanım bunyaptığınız iş yerine uygun bir tavır değil gibisinden konuş. Ayağını denk alır. Samimi konuşursan insanlar seni onun arkadaşı ve günlük tartışma zanneder. Sıkıntılı demek ki

Sizin amiriniz, müdürünüz yok mu? Isyerinde bir seye kimse izi. vermez. Sanayide iki çirak bile böyle bagiris cagiris kavga etse, ustalari müdahale eder. Amirinize yazılı olarak şikayet edin.

Kendi kendine gelip kavga cikaramaz bir insan. Deli derler adama. Kavga sebebiniz yani onun bağırıp cagirma sebebi neydi ki

Back
X