Durup dururken moralim çok bozuldu

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Eşim bir buçuk aylık görevlendirme ile il dışına gitti ama hafta sonları geliyor. Kızımla ben ise yalnızım. Bu sırada hafta içi işten çıkıp annemin aldığı evin inşaatı için kızımı da alıp evi ve ustaları kontrol etmeye gidiyorum kızım uyuduktan sonra nasıl sızdığımı yatakta hatırlamıyorum. Yarın akşam canımdan çok sevdiğim bir iş arkadaşımın düğünü var. Çok özeniyorum. Kızımı bakıcıma bırakacağım o derece önemli. Aldığım kıyafet ile ilgili son dakika bir işim çıktı ve yeni fark ettim. Eşim ise akşam erken gelecekti haber verdim iki saate çarşıya gidip geleceğim yemek dedim. Ses tonu öyle bir değişti ki. Git git dedi ama dövmekten beter etti. Benimde moralim bozuldu çıkmadım dışarı bekledim onu. Ama biliyorum yarın çok sıkışacağım. Girdi eve surat bir karış. Merhaba bile yok. Sessiz oturduk derken nereye gidecektin niye gitmedin dedi. Durumu anlattım şimdiye kadar aklın neredeydi diye tersledi. Bende son anda oldu dedim ama başladı aklım almıyor senin kocan beş gündür yok sen çarşı çıkarıyorsun bütün hafta gezdin ama dedi tepem attı. Ama cevap vermedim muhattap olmak istemedim ama ben huyunu biliyorum. Bütün hafta sonu surat bir karış gezip düğüne gideceğiz ve tüm keyfim kaçtı şimdiden bu kadar abartılacak ne var. Tam tersi durumda olsak istediğinizi yapın der çekilirdi.

Ya gerçekten çok sinir bozucu bu sinirle yarın düğüne de gelmez bende arkadaşlarıma rezil olurum. Hoş biliyorlar sorunlarımızı az buçuk ama hiç hoş değil. İyice sevgisiz ilgisiz ruhsuz.............sadece o değil ki bende öyle biri oldum onun sayesinde ama onu bu hale getiren benim Ona göre.

bence eşiniz sakinleşince güzel bir dille konuşun.
'gelmezsen gelme' gibi çıkışlar yapmayın iyice büyür olay.
durum tam tersi olsaydı sizin eve geleceğiniz zaman eşinizin böyle bir işi çıksaydı sizde böyle tepkiler verebilirdiniz bence. empati yapınca bana olabilir gibi geldi en azından.

bence eşiniz sakinleşince güzel bir dille konuşun.
'gelmezsen gelme' gibi çıkışlar yapmayın iyice büyür olay.
durum tam tersi olsaydı sizin eve geleceğiniz zaman eşinizin böyle bir işi çıksaydı sizde böyle tepkiler verebilirdiniz bence. empati yapınca bana olabilir gibi geldi en azından.
Zaten cevap vermedim olay çıkmasın diyr konuşmuyorum sadece

Zaten cevap vermedim olay çıkmasın diyr konuşmuyorum sadece
tamam işte biraz sakinleşsin öyle konuşun zaten.

güzel bir dille ''hayatım böyle böyle oldu, bende şimdi fark ettim yoksa senin geleceğin zamana bırakır mıydım? zaten seni çok özledim'' tarzında onu önemsediğiniz tarzında konuşun. adam ilgi alaka beklemiş 2 saat bile olsa ayrı kalmak istememiş. ben olaya buradan baktım. nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. ha demiyorum ki sinirlenip bağırıp çağırmakta haklıdır yanlış anlaşılmasın.

en ufak bir şeyde bile köprülerin atılmasını ''o gelmezse gelmesin sen git eğlen'' diye düşünülmesini doğru bulmuyorum.

evlilikte bazen siz alttan almalısınız bazen eşiniz yoksa geçmez ömür.

Her seyi bu kadar buyuk sorun haline getirme ya, topic acacagina guzel bi kahve iki tatli soz soyleseydin simdi keyfin yerindeydi haftasonun da guzel gecerdi. Erkekler icin dugun dernek icin ugrasmak gereksiz is, gunlerdir de yokmus ozel ilgi beklemis. Alti ustu trip atmis azcik nazla bi kaybin olmaz

Back
X