- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
Eşim bir buçuk aylık görevlendirme ile il dışına gitti ama hafta sonları geliyor. Kızımla ben ise yalnızım. Bu sırada hafta içi işten çıkıp annemin aldığı evin inşaatı için kızımı da alıp evi ve ustaları kontrol etmeye gidiyorum kızım uyuduktan sonra nasıl sızdığımı yatakta hatırlamıyorum. Yarın akşam canımdan çok sevdiğim bir iş arkadaşımın düğünü var. Çok özeniyorum. Kızımı bakıcıma bırakacağım o derece önemli. Aldığım kıyafet ile ilgili son dakika bir işim çıktı ve yeni fark ettim. Eşim ise akşam erken gelecekti haber verdim iki saate çarşıya gidip geleceğim yemek dedim. Ses tonu öyle bir değişti ki. Git git dedi ama dövmekten beter etti. Benimde moralim bozuldu çıkmadım dışarı bekledim onu. Ama biliyorum yarın çok sıkışacağım. Girdi eve surat bir karış. Merhaba bile yok. Sessiz oturduk derken nereye gidecektin niye gitmedin dedi. Durumu anlattım şimdiye kadar aklın neredeydi diye tersledi. Bende son anda oldu dedim ama başladı aklım almıyor senin kocan beş gündür yok sen çarşı çıkarıyorsun bütün hafta gezdin ama dedi tepem attı. Ama cevap vermedim muhattap olmak istemedim ama ben huyunu biliyorum. Bütün hafta sonu surat bir karış gezip düğüne gideceğiz ve tüm keyfim kaçtı şimdiden bu kadar abartılacak ne var. Tam tersi durumda olsak istediğinizi yapın der çekilirdi.