Sizin kadar uzun değil evliliğim 9. aya kadar dayanabildim. Ama şiddet, bağımlı sevgi, enerji sömürme durumlarını aynen ben de yaşadım. Şu anda aynı sizin de yaşadığınız gibi sürekli msjlar, seviyorum bitmesinler...
öncelikle anlaşmalı boşanmaya ikna olmuş olması sizin için büyük bir şans. Çekişmeli olmaydı daha fazla yıpranacaktınız. Öncelikle bunun için şükredin.
Pasifleştirme, sindirmelere rağmen kendinize saygınızı koruyup yeter demişsiniz bunun için de sizi tebrik ediyorum. Evlilik süreniz uzun, hayat tarzı değişikliği zor gelecek başlarda. Size tavsiyem kendinizi yanında iyi hissettiğiniz akrabalarınız, arkadaşlarınızla atlatın bu süreci. İnanılmaz faydası oluyor yıkılan güveninizi yerine getirmek adına.
Zamanla güveninizin nasıl da yerine geldiğini görüp şaşıracaksınız . Zaman herşeyin ilacı gerçekten.
Dik durun duruşma günü. Sevgi zannetmeyin o adamın size karşı hislerini. Bağımlı hastalıklı bir durum bu sevgi değil. Ben de yaşadım ona göre sevgi ama benim enerjim psikolojimi alt üst etti.
Sırtınızdaki bir yükten kurtulacaksınız, darısı başıma.